Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду А я ще на акустичній гітарі можу.
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду І я можу. Тільки коли сильно піддам. Бажано в лісі
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду Цікаво, а скільки тому клавішнику платитимуть "за ноту" ? Розповідали про молодого алкана - трубача: він легко грав складні партії у верхньому регістрі. Незалежно від стану сп"яніння, грав бездоганно. Деякі диригенти перед відповідальними концертами або записами в студії, посилали до нього "гінця". Трубач казав "Нота - рубль!". Відігравав свій пасажик, отримував гроші й убігав. Далі партію вів "штатний" трубач. Тож запитання: скільки пропонують тому невловимому клавішнику ? Наприклад за "Child in time" ? Тільки Хамонд - ваш ! Мій миші погризли.
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду Невже, Борисе, по віку не підходите?
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду Омаре, якщо Ви маєте на увазі заголовок гілки - то просто прикол. А гурт - скоріш МЕНІ за віком не підійде. Я музику полишив різко, в один момент - коли розпалася група, після якої просто вже не цікаво було би починати спочатку. Як "красиво" уходять зі спорту - на піку. Хлопці один за одним рвонули за кордон. Це було масове явище в 70-х.
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду Та, я це зрозумів, і також рішив приколотись Особисто, я як і Данило, можу на акустиці, і трішки на басу.
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду А раптом опинимося разом в якомусь арт-кафе...
Відповідь: Львівський рок-гурт "AnoThers": я клавішник, але до вас не піду ІншаАллаг (на все воля Бога)!