Львівські телеканали.Чи дивляться їх у Львові?

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем asiana, 2 кві 2009.

1. asiana

asiana Well-Known Member

Цікаво,яким "власним" телеканалам львів"яни віддають свій час? Як на мене, то "Львівське телебачення" - загадковий 12 канал , про який всі знають, але який ніхто не "бачив":)

• Подобається Подобається x 1
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Я дивлюсь ТРК "Люкс", і деколи 12... По ТРК"Люкс" дивлюсь" і "Лабіринт шоу", і "Відкрий себе", і новини і ше все шо там йде. По 12 переважно "Про Карпати".

• Подобається Подобається x 2
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

новини час від часу. діти інколи вечірню казочку з Левеням. І зрідка вдень фоном музику - люблять там концерти пікардійців пускати, чи колядки були під час свят.

• Подобається Подобається x 9
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Вспонилось: "До побачення - Львівське телебачення"

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дивлюся ТРК "Люкс"....новини рідного міста.....на інших телеканалах немає таких розгорнутих новин саме про Львів....

6. mxa

mxa Well-Known Member

Досить часто дивлюся 12-й канал...лише заради того щоб побачити як не треба працювати :) Дуже цікаво спостерігати за непрофесійною і непрородньою поведінкою ведучих. Часто є можливість посміятись з ведучих, або з самих передач.

Як на мене так це самий веселий канал на телебачені.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен на 100%!

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я б не сказала, що це є особливісттю лише львівських телеканалів...

• Подобається Подобається x 5
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Регулярно дивлюся новини на ТРК-Люкс
    Часом буває, що дивлюся канал 24
    Ще є у нас канал НТА, якому, до речі, ми недавно зробили веб-сайт :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

До речі, до порівняння , одеський канал http://atv.odessa.ua/ ... українофобський. Я про нього дізнався коли Альфа їх офіс штурмували. Вони тепер навколо цієї теми всі програми і ролики роблять.
    Але ... якість оформлення досить не погана ... і притому це теж регіональний канал.

11. А в нас такого не показують. :cry:

Це звідки?

А от мені завжди здавалося, що регіональні канали гірші за центральні. Чи це не так?

12. asiana

asiana Well-Known Member

НТА дуже пристойний канал. І навіть популярний, здається:)

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

ЛТБ (чи 12-й канал), зі сталими ведучими Романом Лемехою і КО. (по моєму за останні 30 років ніхто не помінявся), часом дивляться мої батьки, та і я деколи по неділях "концерт вітань" - як ностальгія найде. Нічого не помінялося, ті самі "кліпи" "Ватри", Оксани Білозір, Назарія Яремчука, Павла Дворського, "Соколів", "розбавлені", хіба-що новинками від Повалій, Зіброва і... Поплавського :) є ще багато релігійних і історично-пізнавальних програм, правда рейтинг (судчи по рекламі) у державного ТБ - майже нульовий... а шкода, деякі передачі (наприклад історичного змісту про Львівщину) є дійсно пізнавальними (хоча чесно кажучи я сам їх дивлюся дууже рідко)
    А от колись (кін 80-х, поч. 90-х) дивився по ЛТБ була гумористична програма, щось типу "У пана Лева" чи т.п. Знімальна група їздила і висміювала різні наші "особливості ведення господарства" (типу "прожектора перестройкі"), бували і скандали... коротче - було цікаво!

14. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Мені здається, що на цьому каналі ситуація типу "Як ви нам платите, так ми й працюємо", зарплати - мізерні, тому молоді кадри туди на роботу і не йдуть...

15. fuxx

fuxx Member

12 взагалі не дивлюся.
    А по ТРК Люкс тільки час від часу Репортер - більше там дивитися нічого.

16. Designer

Designer Active Member

А чи немає Львівського ТВ або радіо он-лайн у Інеті? Слухала б із задоволенням :preved:

17. Взагалі телевізор не дивлюсь.

18. bora

bora Well-Known Member

Якщо дивлюсь то НТА. Рідше - Люкс, ще рідше - 12-ий. Але тільки новини. Інформативно навантаження слабеньке звісно, але принаймні, щоб знати ВСІХ наших доблесних чиновників в "ліцо":).

19. Summer

Summer Well-Known Member

переважно ТРК Люкс, 24 - там дублюють ті ж новини, що і по ТРК Люкс , 12-й не дивлюсь....

20. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

Львівська хвиля онлайн
    http://www.lwr.com.ua/
    клікаєте на ту картинку, де пів-обличчя з навушником)))) і слухаєте

а що до Люкса, то не слухаю.... вже не тільки музика російська, але й сайт тільки на російській зробили(((...http://www.lux.fm/

а де твій аватар? :)