Відповідь: Львівські дороги розмова довга, а якщо обговорити кожну вулицю - ресурсів форуму не вистарчить.
Відповідь: Львівські дороги Дуже файна дорога на Левандівці,як їхати від Городецької на Янівський цвинтар.Зуби вилітають.А,основне,ремонтується щокілька місяців.:no: В тему:Завалився будинок.Судять головних обвинувачених:Цемент,Пісок і Цеглу.Цемент:"У мене алібі!Мене там не було!":D
Відповідь: Львівські дороги Недавно я дослідив одну цікаву річ у роботі львівських дорожників. Те, що вони не вміють робити дороги відомо давно, але вершина їх безгосподарномті інколи вражає. Виявляється наші дорожники можуть просто вкрасти асфальт з дороги. Яскравий приклад - вулиця Динамівська, що біля податкової. Якщо їхати по Динамівській на Новий Львів, там є такий поворот на 90 градусів. Так от, покриття дорожне там таке, як всюди, правда, ям практично не було. Наші дорожники приїхали і на самому повороті шкрябнули все покриття і то так похабно - з ямами, нерівно. Потреби робити там ремонт не було жодного, бо я тією дорогою щодня їду на роботу і бачив її стан. Асфальт просто вкрадено банально. Можна собі уявити стан тієї служби....
Відповідь: Львівські дороги Менi просто цiка во куда дiвають то й асфальт? Може жеруть дома? Ну нерозумiю як можна продавати за бугор те що навiть не пiдходить по стандарту зватися дорогою?
Відповідь: Львівські дороги А нащо небіжчику зуби? Та його тут і продають: кому подвір"я, кому дорогу.... Так і готуємося до ЄВРО-2012.
Відповідь: Львівські дороги Загалом Зелена нормальна. На Сихові теж дорога від Іскри і до моста Кирпи файна ...
Відповідь: Львівські дороги Нарід, я вас потішу, в Канаді теж є погані дороги і ямисті. І взагалі тут два сезони тільки: зима і дорожні ремонти. А от під Чікаґо ми колись були, то там в околицях деякі дороги взагалі нагадували нашу львівську Городоцьку або Мечнікова. Ми почувалися, як удома.
Відповідь: Львівські дороги Приїдьте і перевірте. Одна різниця: тут яму здалека видно, бо вона яскравими стрічками обгороджена. А в нас, поки не вгаратаєшся, не довідаєшся. А потім одні одним переказують: отам і отам ямисько, об'їжджай.
Відповідь: Львівські дороги Ой в нас тут тоже вже як почуть рообити...А ше як всi лiнiї фрiвеїв поперекривають то взагалi капєц, поки до дому доберешся треба вже i назад їхати. Прав да роблять дуже добре хватає до того поки комунiкацiї не почнуть класти- далi дорога нагадує веселi гiрки.
Відповідь: Львівські дороги В нас якби ями червоним обгороджували, то вся дорога була б червона... матерії (фарби) б не вистарчило.
Відповідь: Львівські дороги ну починаємо: Початок - Сан Ремо і до Водоканала Усе гаразд Потім кусок над Зіркою і до Арсену - усе гаразд Потім ямиська уже біля Сафарі і до ПТУ ... далі усе гаразд. Від автобазару і до моста також. Так коли на чому ... від Богданів починаючи і 99 закінчуючи =) Додано через 40 секунд Уже писали ... у нас ями жовтим позначають ... еее ... позначали ...
Відповідь: Львівські дороги А чого так далеко везти? продають тут ж, тим хто в себе коло хати, на подвір"ї, в селі, на дачі і т.д. хоче зробити дорогу.
Відповідь: Львівські дороги а на проти Кримської і трози вище? а між Арсеном та ДБК? а між "інківізицією" і заправкою? а від Іскри до розвороту тролейбуса 11? Коло ПТУ,Фрезерних верстатів - взагалі стидуха!
Відповідь: Львівські дороги Шось не пригадую ям на цьому куску ... Завтра зверну увагу. Ше файна дорога він Шувару і до Наукової. Чи то може як там до ям звик шо вже не відчуваю ... коли їду 45 маршруткою ... на думку іде тіки кусок на Новому Львові і кусок коло Стрийського ринку ..а далі впринципі ніц... можливо із за того,що швидкість маршрутки в центрі не перевищує швидкості пішохода