львівська погода тішить своєю постійністю, постйною прохолодою та вологістю... нині хмарно, прохолодно, чудова свіжість на дворі...
у нас зара температура +13... може вам час пакувати валізи?... :o я навіть знаю, що ві львові вас багато хто чекає, і не тільки на зеленій...
файне місто тернопіль, але львів ліпший... (тільки на елефі не переповідайте, бо тернопільчани прийдуть сюди і мене наб’ють)
Дозволю собі повторитися, але думаю, що насправді Буняк другий після Котика мер, котрий реально хотів щось зробити і робив для міста. Його просто міськрадівці і вся та решта банда з"їли - занадто він не вписувався в їхнє середовище і пробував не давати їм так нагло дерибанити. Один в полі не воїн - Буняка просто саботували і перекрили кисень. А відновлення, то певно ніц серйозного. Скоріше всього просто моральна сатисфакція і діло принципу для нього.
даруйте, але мер, який починає своє правління зі сварок з журналістами -- просто не може далеко "заїхати"... дивився кілька разів з ним інтерв’ю... склалося враження директора, до якого прийшли якісь там сантехніки: там і зверхність, і "виховний процес", коли він розповідав, як людям до нього тре йти, і повчання тощо... щодо "другого мера"... оскільки економічний розвиток України не стоїть на місті, то й відповідно, що ві львові почали накопичуватися гроші, це й створило ілюзію того, що в нашому місті щось зробив буняк...
Таки так, з журналістами він обробився по самі вуха... Хоча й журналісти тепер такі, всі представники найдревнішої професії, але баняк всеодно мав би збагнути важливість питання... Він певно забувся, що то не в себе на Дружбі. Ну це спірний аргумент. Файно тоді мерам, нинішнім і прийдешнім - мають алібі і автоматом індулігенцію на майбутнє. Бунякові нафтопроводи "Дружба" колись у Львові були а-ля Ґазпром, чи кирповська львівська залізниця. Він створив з підприємства мега-стуктуру, бюджет якої в кілька разів перевищував бюджет міста. Успішний менеджер-практик, управлінець. Але виявився нікудишнім політиком і відкритим громадським діячем. Колишня фірма, на якій був задіяний, мала дуже тісні стосунки з Дружбою, і саме з управлінням... Так сталося, що сам я мєлкая сошка і нічьтожний хробак - але частиною по старій ще львівській роботі, частиною через близьку родину-бізнесменів стикався часто з неостанніми у Львові людьми. Двоє з них, міськраївці і придворні коло корита, навіть гостювали в мене кілька днів, коли були галопом по Європах. З"їли Баняка, він дійсно хотів добра і взявся наводити порядок в тому болоті, боровся з корупцією. Але робив то тактично неправильно, попер сам один проти океану, закривши очі і наставивши роги, посягнув на святая-святих - бізнЕси депутатів... От його і прикрили, просто вимкнули.
подивіться на мера нового (але всі зрозуміли, що тут мало бути написано), який сидить тихіше води, але його збанкрутілі змі все-одно піарять, і саДопоміч зникла на другий день після виборів, і газета “поступ” в дупі -- але він зробив висновки саме з буняка... якщо і брати з когось приклад, як не треба починати своє правління, то це буняк... що стосуєтсья того, що буняк хтів, та не дали ... ну то хто ж йому був винен, що він недолугий політик?...
ось, одна хороша людина кинула щойно лінк в аську... картинка, яка мальована в пейнті, переможниця львівського фестивалю "декодед"... ужос! :ireful:
Тєжко буде мені на завтра ви-Львів приперти-сі...А хтів бим!Дєкую красно!Юрко НОТОЦО з вуйком Стефком вкупі.
ві львові дощить уже місяць, але форумівка відбудеться!... уже кілька людей підтвердило бажання бути, і ще кілька людей “докладуть усіх зусіль”...
зауважу, що прийшли всі, кого запрошував (встиг повідомити), окрім пана деуса_ігрока, пана лока, і пана ромка... пан ромко -- у відрядженні, деуса_ігрока і лока на форумі не було...
бути хорошою людиною і хорошим політиком, то як зимним і гарячим водночас я практично незнайома з діяльністю наших львівських політиків, але виходячи з того, що знаю - не залежить хто ступив на пост, залежить чи позиція обраної людини суперечить/не суперечить "прихованій владі". Ви писали про мера, що сварився з журналістами... я його не бачила, не знаю про кого ви говорите, але я його вже поважаю, за те що він з ними сварився, а не "урив"... журналісти не трогають тих, хто йде по головах - інстинкт самозбереження
сварка -- це завжди емоції і бажання перемогти в суперечці за будь-яку ціну... фізично перемогти четверту владу можна двома методами: купити, придусити... буняк не був спроможний ні на перше, ні на друге, тому публічну дискусію перетворював у базар... :rolleyes: люба багіра, я думаю, що ви зара, мабуть, змінете свою думку... ви бачили скандальну прес-конференцію, коли кіркоров вигнав з неї ірину ароян?... “мнє надаєлі ваша розавая кофтачька, ваши сіські і ваш мікрафон <...> встала і ушла аццуда <...> мнє по***, как ви напішитє <...> я сказал: встала і ушла!” дуже схожі слова та інтонація були і в пана буняка..