Львівська прописка

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Serhiy, 22 вер 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Переїхав працювати і вчитися у Львів. Планую перейти на зочку. Загрожує армія. Тут є знайомі, ніби можуть допомогти, але треба тут прописатися. Щоб в цей військкомат викликали.

Отже, питання таке: як можна отримати львівську прописку? можливо хтось має змогу прописати в себе? скільки це коштуватиме?

2. Miknero

Miknero миється в бані

Такого поняття як прописка не існує. Є реєстрація. І що це у вас за знайомі, що відмазати від армії можуть, а зареєструвати ні? Лажа якась та кидалово.

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

100%! Тільки-от різноманітні структури (державні і не тільки) і надалі послугуються тим поняттям. От, наприклад, щоб отримати житло у Львові по молодіжній програмі, потрібно обов"язково прописатися в Львові (довідка з роботи у м.Львів ролі не грає), плюс, площа не має перевищувати, якщо не помиляюся 20 чи 24 м. кв. на особу. Так що я би також у когось прописався (не безкоштовно, звичайно), щоб спробувати отримати квартиру за цією програмою (наразі прописаний я в місті Львівської області). У знайомих, та родичів у Львові, нажаль не виходить прописатися (з різних причин). Чув, що є такі люди, які тим заробляють. Може хто знає?

4. Кохана

Кохана LuBimaya

А може ну його? Краще в армію сходити, нє?

5. Varvar

Varvar Well-Known Member

Підозрюю, що умови такі ж як і для постановки на квартирну чергу, а у таких випадках можна укласти договір піднайму житла зі своїми родичами чи знайомими. Таким чином також виконуються нормативи по площі, бо житла у Вас свого "нуль", а Ви тільки винаймаєте пару квадратних метрів.
    Точно знаю, що таким чином виходили із ситуації в часи, коли ще в окремих організаціях купували квартири для своїх працівників, а формально право на отримання не мали, хоча морально воно було.
    п.с. норма для постановки на "звичайну" квартирну чергу - 5 і менше квадратних метрів житлової площі на особу.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Serhiy, а живете де? Якщо орендуєте квартиру, то можете домовитись з власником. Тільки треба пояснювати, що це тимчасова прописка і не дає Вам жодних прав на квартиру.. Якщо живете в гуртожитку, то там би мали прописати.

• Подобається Подобається x 1
  7. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Знімаю квартиру. Спробую там прописатися.

8. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

На квартирі прописатися не можу. Сьогодні про це питав.

а де твій аватар? :)