От я зараз сиджу, читаю форум і усвідомлюю, що звуки музики які лунають з моїх колонок, мало-помалу витісняються звуками дощу що накрапа за моїм вікном... ці звуки стали вже звичними за ці дні.. Цікава погодка... Львів це очевидно маленький Лондон.. (сенкс гад шо нема смогу). Вирішив поділитись думками, адже зараз через дощ більше людей сидітиме в неті і читатиме форум.. Єдиний недолік - це те що в таку погоду незручно їздити на велосипеді. Хоча я все одно їжджу. Я давненько вже вигадав такий от вислів: Немає поганої погоди, буваєть нікудишні люди. згодні?
Відповідь: Львівська погода Есть, его особенно хорошо видно в ночное время после жаркого дня. А ураган во Львове пару недель тому назад не в счет?
Відповідь: Львівська погода Шановний, та хіба ви не знаєте, що ураган то стихіне лихо, а не різновид погоди. Погодні умови: ясно, дощ, хмарно, хмарно з проясненнями, сніг.... і таке інше! Шановний та іхба ви не знаєте чим відрізняється смог від простих випарів? то що ви кажете це випаровування вологи переважно з асфальту. То відбувається протягом дня. А при перепаді температур це особливо помітно. Під час дощу чи ввечері... Ви мене дивуєте...
Відповідь: Львівська погода Учора в новинах говорили саме про смог у центрі міста. Чую, що перед поверненням треба буде кисневих масок закупити....
Відповідь: Львівська погода Як десь зі Львова їду, починаю через кілька тижнів сумувати за львівським дощем.
Відповідь: Львівська погода Я починаю сумувати. якщо він не паде коли я у Львові.... а ще частіше а матюкаю львівську спеку!
Відповідь: Львівська погода В таком случае и селедка тоже не рыба К чему эти споры? Во Львове смог есть, явление это не постоянное у нас, но возникает в период жаркого лета, из-за того, что центр города находиться в яме, маловетренная погода и хорошо прогреты нижние слои атмосферы продукты сгорания топлива (бензин) зависают над городом в такие периоды. Мне удавалось ни один раз их видеть, проживаю в доме из окон которого виден почти весь город с высоты птичьего полета
Відповідь: Львівська погода У природы нет плохой погоды, Каждая погода - благодать... Очень жаль, но о погоде львовской Не могу я этого сказать!
Відповідь: Львівська погода В силу частих порівнянь двох міст, хочу додати про Лондонську погоду - теж кака....
Відповідь: Львівська погода Маленький Лондон, крихітний Париж, Покритий млою, ти тихенько спиш. Не підберу для тебе кращих слів, Ти мій єдиний, найдорожчий Львів. Ой що ти робиш, любий, дорогий? Який б не був, та все одно ти мій. Чому ти плачеш і чому дощиш? Який там Лондон і який Париж? |
Відповідь: Львівська погода Не кажіть, шановний Romko, Львів-Львовом, але гроші нам Лондон на рахунок перераховує, як би не було! А Львів забИв!! *Хоча, з другої сторони, все-рівно ті гроші до Львова прийдут!
Відповідь: Львівська погода А я про погоду... І Лондон мені гроші не перераховував... Та й Париж теж...
Відповідь: Львівська погода Все-таки матюкаю... матюками (російськими)... бо коли з мене тече (не подумайте поганого) то мені не до вишуканої лайки))
Відповідь: Львівська погода Народ!Будьте обережні.Щойно позвонив чоловік з роботи і сказав що у Аеропорті штормове попередження-ураган.Дуже близкае