Добровільно здати зброю та боєприпаси закликав львів’ян начальник міського управління міліції. Головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко зазначив, всі ті, хто здадуть зброю добровільно - не будуть притягнуті до кримінальної або адміністративної відповідальності. Читати публікацію повністю на www.lvivport.com
Ви що зовсім з глузду зїхали. По перше ви що мені її давали, вона дісталася нашій родині як подарок від Вермахту , коли німці залишали Львів , а вони були розквартировані в нашому будинку і залишили її нам. Прийшли ОСВОБОДИТЕЛІ , звільнили нас від землі яка нам належала і перешла в користь державі і ще право власності на будинок,а також греко-католицької віри. В 1991 році прийшли слідуючі ОСВОБОДІТЕЛІ в лиці старих комуністів і їм співчуваючих послідовників перших. , які по сьогодні ніяк вступитися не хочуть. Зброю я можу вернути тільки Вермахту , а усіякі вказівки якихось панів і їхні інструкції і постанови хай засунуть в одне місце. У нас один закон це БІБЛІЯ, а там про зброю нічого не сказано, як тільки внесуть туди зміни так і здамо.