«Львівобленерго» ввело в дію «графіки аварійних вимкнень»: світло зникатиме хаотично

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем NewsBot, 27 лис 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Від сьогодні на Львівщині введено в дію графіки обмежень по потужності та енергії в повному обсязі.

Читати публікацію повністю на www.lvivport.com

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Власне, через це на пару годин пропав форум. Під вимкнення потрапив провайдер. Обіцяють нині-завтра встановити більші батареї і генератор...

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А я думаю, чого в нас сьогодні десь з 11:00 до 12:40 не було світла

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас наразі не вимикали...

5. MARTINI

А моєї вулиці в графіках ніби нема

6. mrochkizm

де ти ті графіки знайшов? на сайті лое бачу лише планові в зв"язку з ремонтами і т.д. може зле дивлюся

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сьгодні в Г+ чувак задав дуже просте і логічне запитання, -А чим це Буча, Ірпінь ітп. гірші за Кримнаш і Лугандон? Якого ми туди світло даємо а своїм відключаємо???

• Подобається Подобається x 4
  8. MARTINI

ммм, власне, я думав це і є ті графіки :) Бачу не вони

9. mrochkizm

Ці я ще півроку тому бачила, це стандартні графіки для ремонтів, які теж наперед були заплановані, і тому подібного. Теперішні відключення ніц з тим спільного не мають і навіть не мають нічого спільного з плановими відключеннями по графіку, розробленому місцевими можновладцями ще десь у вересні :) велика лотерея тепер :)

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

це психологічна підготовка для населення до підвищення тарифів десь так до 2 грн за 1 кВт , по принципу отбачите на всіх не вистачає , хочете щоб не виключали платіть по 2 грн за 1 кВт :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%:morning1:

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Виключали два рази по дві години, з 16.30 до 18.30. Всі розібрали по гаджету, кому смартфон, кому старий планшет, кому новий, а бабулі брихунець на батарейках :mocking: Наразі навіть незначних незручностей не відчув, скоріше навпаки, з'явився час почитати.

13. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Оригінал http://www.loe.lviv.ua/ua/dlia_presy/novyny~3235

14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ПИТАННЯ чому НЕ вимикають підсвітку теле вежі на Високому Замку ?
    чому не вимикають підсвітку архітектурних памяток ? :wall:

все вище вказане НЕ світлодіодне і жере жере дуже і дуже багато !!!
    Вимикайте теле-радіотрансляційне обладнання на Телевежі !!! жере дуже багато ! одні будуть без світла, без тепла і БЕЗ СВІТЛОФОРІВ на дорогах , а інші в цей час будуть дивитися камеді клаб , споглядати красу архітектури і дивитися на телевежу ? дуже справделиво !

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

вже днів 5 не вимикали. А минулого тижня, вроді в суботу, два рази на дві години.

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Hyligan, залежить від району в моєму не вимикали ні разу, а в знайомого щодня з 16 30 до 20 30 + -
    ранніше також щодня на 1-2 години з 9:30 чи з 11:00 + -

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Тещі ше ні разу не вимикали :ireful1: Куди можна звернутись щоб відновити справедливість?

а де твій аватар? :)