Я думаю що від проведення Євро 2012 користь була б. Все таки перемонтували б дороги, інфраструктура піднялася б, не туристах заробили б. Але це в ідеалі. А на даний момент мені я б хотіла щоб Євро забрали в нас. А то з такою організацією тільки опозоримся. І європейці будуть казати що в Азію потрапили
пригадую, читала відгуки англійців про Дніпропетровськ після гри збірних: писали, що хотіли якнайскоріше втекти з сірого, брудного і неохайного міста. от думаю, невже в Африці зараз краще, ніж в нас? А їм то довірили ЧС приймати... Ну і на рахунок користі - коли вперше почула, що Львів буде приймати Євро-2012, то перша думка була, що нарешті поремонтують дороги, особливо ту "трасу", по якій ми до Львова їздимо. Тепер вже в це не вірю
Ще купа часу. Це ж якщо зараз той асфальт..., ту шкаралупку покладуть, то її ж вітром здує! А от якщо її класти взимку, в морози та сніг, в дощі, або за 3 дні до відкриття Євро - то вона міцно примерзне, потім притрамбується закаблуками і витримає те Євро, най би його...!
Ну...ПАР - то суперафриканська країна, яка входить у перелік найвисокорозвиненіших держав світу. Тому їм краще від нас, бо за рівнем доходів живуть вони приблизно як в США, Великобританії, Японії, Австралії і ін. високорозвинених державах. І Україні до ПАР наразі далекооооо...на жаль
Там дуже суттєві проблеми з безпекою. Навіть кілька місяців тому вбили якогось спорт. журналіста... просто то всьо замовчують, високе європейське футбольне керівництво не хоче визнавати, що лажанулось... Ще б десь в Антарктиді додумались ЧС проводити. Німці, наприклад, на повному серйозі заявили, що везуть з собою бронежелети. ) Крім того, один із стадіонів, який мали добудувати ще рік чи два тому, закінчили от тільки, буквально за два місяці до чемпіонату.
Думаю, що чемпіонат принесе тільки користь. Та й насправді не все так погано в Україні. А Платіні розумний хлопець: або всі, або ніхто. Тягніть тепер всіх одинаково, а то не наживеться ніхто: ні Захід, ні Схід.
Ну та правильно... бо їм до москалів далеко, от якби вони межували з ними, то я б побачив... на якій мові вони б говорили і чи б не мерзли із-за то газу француватого. ---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- не то, негрів тре їм брати, поки не пізно. ---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- та чекайте... збудують трасу і шо? а ше дві зими тре пережити....
Приймаючі міста - ріст мікроекономіки регіону. Але цього не відбулося. Усім по....! Усі думали, що хтось приїде і щось побудує. Побудують... Але не встигнуть до 12, якщо треба буде. Побачимо де частіше з'являтиметься укршеф по Євро? Може де в Одесі? Бо у Львові робота починається тільки в момент його приїзду. Як і перед приїздом Червоненка....
Ви не праві. Приїхали і збудували б, та біда в тому, що вони ще мали кожному чиновнику дати по мільйону. А так... кому воно потрібне... то ЄВРО і той стадіон з його дорогами?
Маю на увазі те, що для своїх не зроблять нічого, а для іноземців знову прогнуться до хрусту в кістках. За наш рахунок, звісно.