Львів приєднуватиме приміські села полюбовн

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MEFIS100, 27 сер 2008.

1. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Цікава думка форумчан що до цього факту...просто з рік назад купив ділянку в селі неподалік Львова...особисто я не бачу ніякої вигоди для жителів села і більш ніж впевнений що вразі референдуму в селі противників приєднання буде більше...

Додано через 49 секунд
    http://www.zsu.org.ua/news/?id=27462
    новина взята звідсіля

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн

імхо, для Львова і львівян це вигідно, а от селам - швидше ні, ніж так

• Подобається Подобається x 1
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

ну, чому ж? Майже кожен селянин хоче жити в місті. Інша річ львів'яни які купили житло в селі щоб відпочити від міської суєти :bazar:

4. grim.pill

grim.pill Member

Приєднання навколишніх сіл, перш за все вигідно, думаю що чиновникам з міської ради. В їхніх руках опиниться додаткова земля, якою вони зможуть вільно оперувати. А вигода селу? Ну та певно, що якісь плюси є. Та чи вагомі? Принаймні точно збільшаться тарифи за газ і електроенергію. (як я пам'ятаю, колись у селі тарифи були трохи нижчі)

• Подобається Подобається x 3
  5. Varvar

Varvar Well-Known Member

а можливо навпаки ... фінансові можливості сіл поступаються міським ... дорога, каналізація і "електрофикация всєй страни ..." (с)
    а яка суєта ? ... не думаю, що замість особняків сусідів тих львів"ян почнуть будувати торг-офісні центри і т.п.
    зрозуміло що будуть з"являтися "квартирні" мікрорайони, але то напевно на неосвоєних землях
    Пропоную говорити про більш-менш конкретні недоліки/переваги.
    Сам поки бачу 2 переваги:
    1. Для Львова - збільшення площі, можливість "розтягнути"/розвантажити центральну частину міста
    2. Для села - збільшення фінансування <=> розвиток інфраструктури

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

Для тих хто тільки хоче будуватися - більші харабі, вищі ціни і зайвий менінгіт. Цікаво як з податком на землю у місті і селі?

Перевагою може стати наприклад побудова нової хорошої школи та дит.садочків...

7. Varvar

Varvar Well-Known Member

згоден, але це проблема загальна (корупція), а не проблема, яка виникне виключно через приєднання
    Кажуть, що поки він символічний

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Мене інше цікавить: Для чого місту, населення якого зменшується, а економіка не досягла рівня 1990 року, потрібно більше землі???
    Відповідь на це питання тільки одна: щоб мати що продавати і ділити.
    Рассказні ж І.Гуменчука - просто не відповідають чинному законодавству: що це за асоціація самоврядних одиниць, до якої увійшли б Львів та навколишні села , що за комєдія?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)