Цікава думка форумчан що до цього факту...просто з рік назад купив ділянку в селі неподалік Львова...особисто я не бачу ніякої вигоди для жителів села і більш ніж впевнений що вразі референдуму в селі противників приєднання буде більше... Додано через 49 секунд http://www.zsu.org.ua/news/?id=27462 новина взята звідсіля
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн імхо, для Львова і львівян це вигідно, а от селам - швидше ні, ніж так
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн ну, чому ж? Майже кожен селянин хоче жити в місті. Інша річ львів'яни які купили житло в селі щоб відпочити від міської суєти :bazar:
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн Приєднання навколишніх сіл, перш за все вигідно, думаю що чиновникам з міської ради. В їхніх руках опиниться додаткова земля, якою вони зможуть вільно оперувати. А вигода селу? Ну та певно, що якісь плюси є. Та чи вагомі? Принаймні точно збільшаться тарифи за газ і електроенергію. (як я пам'ятаю, колись у селі тарифи були трохи нижчі)
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн а можливо навпаки ... фінансові можливості сіл поступаються міським ... дорога, каналізація і "електрофикация всєй страни ..." (с) а яка суєта ? ... не думаю, що замість особняків сусідів тих львів"ян почнуть будувати торг-офісні центри і т.п. зрозуміло що будуть з"являтися "квартирні" мікрорайони, але то напевно на неосвоєних землях Пропоную говорити про більш-менш конкретні недоліки/переваги. Сам поки бачу 2 переваги: 1. Для Львова - збільшення площі, можливість "розтягнути"/розвантажити центральну частину міста 2. Для села - збільшення фінансування <=> розвиток інфраструктури
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн Для тих хто тільки хоче будуватися - більші харабі, вищі ціни і зайвий менінгіт. Цікаво як з податком на землю у місті і селі? Перевагою може стати наприклад побудова нової хорошої школи та дит.садочків...
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн згоден, але це проблема загальна (корупція), а не проблема, яка виникне виключно через приєднання Кажуть, що поки він символічний
Відповідь: Львів приєднуватиме приміські села полюбовн Мене інше цікавить: Для чого місту, населення якого зменшується, а економіка не досягла рівня 1990 року, потрібно більше землі??? Відповідь на це питання тільки одна: щоб мати що продавати і ділити. Рассказні ж І.Гуменчука - просто не відповідають чинному законодавству: що це за асоціація самоврядних одиниць, до якої увійшли б Львів та навколишні села , що за комєдія?