Планується у нас поїздка в Буковель. Зїжджаються люди з кількох областей (типу тім білдінг) всього чоловік 20. Я категоричний НЕ ЛИЖНИК тому вдень робити мені там нічого. Отож планую зібрати кілька чоловік (3-5 таких же не лижників) і їхати своїм ходом, по дорозі десь затриматись щоб на вечір (годинка 5-та добратись на місце). Підкажіть куди по дорозі можна заїхати з туристичними намірами може якийсь замок, може ще якась штука. Наразі що спало на думку це якщо їхати через Стрий то заїхати в Моршин водички попити і по місту побродити. Яремче ще типу як по дорозі - може там щось цікаве взимку є. Думаю літом проблем би з цим не виникало - будь-яка річка і маєш море щастя, але не думаю що літо раптом в кінці лютого настане. P.S В тих краях майже не бував
Немає там ніяких замків. Там кліматичний курорт. Тобто гори, не такі як у Львівській області, а справжні. Тому я там займаюся тим, що намагаюся забратися повище і ніколи не нуджуся, особливо з фотоапаратом. В суботу можна поїхати в Косів, там великий гуцульський базар, який ще з третьої години ночі починає збиратись. Яремча - попсня для різних там харків'ян і полтавчан.
Після Моршина буде Болехів. В самому Болехові в центрі, є мостик через потічок, от перед самим мостом поворот праворуч, орієнтир - УКРТЕЛЕКОМ. Звідти 10 км до Скель Довбуша (в навігатор можете вбити село Бубнище), цікаво походити, порозглядати, можна на конях покататися, всякої сувенірної фігні накупити. Але то тільки якщо маєте великі колеса і високий кліренс, бо ті 10 км а то й більше, то пекло для пересічного легковика.
Я чогось думав що дорога зі Львова до Буковелі приблизно половина Львівська область половина Франківська. Косів записав ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- Колеса і кліренс якраз ті що треба для такої дороги
Я взагалі не прихильник автотуризму - піші туристи таких називають матрацниками, бо виходить схема: машина-кафе-ліжко, ліжко-кафе-машина, але взимку піша прохідність різко знижується, а машиною в тих місцях зручно, тому що в межах одного району можна побувати і в Микуличині, і в Яблуниці, і в Татарові, і в Криворівні - це все чудові місця. Найбільша частка туризму припадає на "зелений" - на конях каталися, на санках каталися, парилися в сауні. В Верховині годували гуцульською кухнею, білі мариновані гриби не можу досі забути. В Верховині до речі є музей Романа Кумлика, цікавий дядько і народний музикант. В Криворівні є хата, де Іван Франко жив і музей "Гуцульська гражда". Ну а всіляких скель всюди, і Довбуша і не Довбуша - лічити не перелічити. P.S. Буковель чоловічого роду.