Львів-Берлін автобусом?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем levandivka, 1 кві 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хтось їздив? Чи є якісь особливості, що цікавого і скільки це коштує? :cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Львів-Берлін автобусом?

Кіко коштує не скажу, вже пару літ машиною їздю... але можна зорінтуватися, зі Львова в західну Гермляндію коштувало десь 70€, туда-назад 135€... До Берліна мало би бути на 5-10 дешевше. Хоч, як сказано, в цінах на буси я плаваю...

Особливості наступні: на митниці нашій як правило збирають по 5€ з носа, буцім митарям за проїзд, хоча більш імовірно, що то шофери собі просто бомблять... Раджу вам не здавати і наплювати на думку оточуючих... вам з ними ітак дітей не хрестити...
    Більша частина народу в бусі завжди "донское казачество" :D - пархаті зі Сходу і Півдня України, дуужжее своєрідний контингент, зі своїми типовими захцянками і кількома паспортами в кишені, які показують на різних митницях в залежності від потреби - укр., нім., ізраільський...
    Також переважно їдуть один-два "гонщики". І ОБОВ"ЯЗКОВО на автобус попадається особа, інколи дві... голосні розмови, п"янки, незадоволення туалетом-шофером-кіном-чаєм-митниками-кріслом, відверто нарвана морда, яка шукає конфлікту і всім в печінках сидить. Звичайно, не наш брат українець...
    Сервіс нікудишній, чаю нема, туалет закритий, зупинки кожні 4-6 годин, рагулюваті сердиті шофера... при погрузці обов"язково витримаєте з ними "дочінєніє" на рахунок величини і кількості ваших сумок, і що за то пасувало би ще доплатити, "а то я шо, ваші торби возити найнявся?!"
    Автобус може бути повний, крім того "казачество" на вільні місця повисаджує свої як не течки, то дорогоцінні дупи на два крісла - і личко цеглинкою... Тому вкінець роздратований воділа буде пробувати втулити вас на якесь місце в напівприсядки - отут важливо захистити свої права, ОБОВ"ЯЗКОВО! На довгу дорогу вам треба місце, особливо для ніг. То дуже важливо.
    Ну але того всього може і не бути, якщо попадете на свіжу фірму, яка ще не встигла спаскудитись...

А можна і з Перемишля поїхати, і з Жешува. Теж варіант. Там сервіс на три порядки вищий, їхати одне задоволення і до Берліна прокататись буде коштувати думаю якихось 20-30 євро...

3. levandivka

З Жешува чи перемишля неприкольно. Я повезу ноут/фото і купу всяких п'єрдул. Ліниво таскатися. То вже луччє літаком через Вашаву.
    Чув, що є бус, який приходить зранку в Берлін, то ним би виграв додаткових 10 годин гуляння.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та напевно що є, їх зараз розвелося до біса...

5. Grek

Grek Well-Known Member

А ось є кілька варіантів: http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-g.pl?tr=&t=%C1%C5%D0%CB%B2%CD&f=&b=460100 і ціна здається нормальна - 380 грн., єдине чи будуть вільні місця, оскільки автобуси прохідні.

6. levandivka

Дякую, то теж не пасує: мені у вівторок виїзд потрібний, а там - середа...
    Тут за ціну можна не паритися. Аби графік підійшов. Щоб в середу 16-го бути в Берліні.

7. deva

deva Well-Known Member

э рейс буса Чернывцы-Берлын - 70 евро, з Берлына выдправляэться понедылок, пятниця. Когось цыкавить, можу дати укр. чи ным.телефони

а де твій аватар? :)