Як уже повідомлялося, ми з Данилом відвідали з робочим візитом ТЮГ. Вистава "Дикі Лебеді". Про драматургічну сторону можна поговорити потім... А поки, пропоную полюбуватися! (голосно-голосно) На сцені!.. На фото!.. Незрівнянна Лулу! 863x900 jpg, 193 Кб
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ви не подумайте... Це не вистава одного актора... У виставі багацько акторів/персонажів... 900x600 jpg, 127 Кб
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ а шо я? а шо я? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o а шо мені ше залишається?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Але нам з Данилом найбільше сподобалась Лулу... Шкода, що приперлися без квітів... :shy: Зате... С фатаапаратам!!! :radist:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Тепер пропоную аплодувати... (Лулу)... На нині я закінчив сесію. Лулу - Браво!!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Апплодирую!!! Очень красиво и оригинально! (а у Вашего сына такие ушки забавные):y:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Класно, дякую Левандівко, Лулу - браво...Ви обоє постаралися на славу...)
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Какая ПРЕКРАСНАЯ Лулу! Какой МОЛОДЕЦ Левандовка! Слово даю - с вокзала сразу в ТЮЗ! Вот увидите!