Луценко голодує

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 16 тра 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Про це пишуть чимало.
    Справа в тім, що смерть Луценка - це смерть для ПР та інших. Живий Луценко, та Луценко на свободі - навряд чи є серьозною загрозою для режиму, а от якщо режим перетне рису - то вже кінець.

2. Forpost

Forpost Стоїк

смерть паяца можливо підняти на прапор? тоді то буде не боротьба ,а фарс

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

І навіщо про це писати? :ireful: Людина жива, може все ще обійдеться, а вони позлітались і чекають, а що, а якби, а давайте спрогнозуємо...Тьфу!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Луценко - прецедент, нагадування вищим посадовцям про те, що знаходячись при владі потрібно закону дотримуватись. І нині діючої влади, до речі, це також стосується
    Тьфу. Але для певних сил це PR.

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Это демонстрация вот чего: "я начальник - ты дурак, ты начальник - я дурак", но в самом лицемерном и жестоком исполнении.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Завтра через Донія я буду передавати Луценкові пакет книжок.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Був паяцем, а так, диви, стане мучеником.

8. serg-shs

А якщо про це не писати - то таки дочекаємося. В контексті - "ти ба, а таки правда..." А це не бажано

Порівняно з теперішньою ситуацією - він просто біленький, біленький ангел... Так він і дотримувався закону (більшою частиною), при наймі ПР його б так швидко не закрила б. Ві просто сильно обмежував їх злочинність. А тепер нікого такого, навідь приблизно -не має. (подивіться на Могильова).
    Звісно він не дуже розумний, але достатньо принциповий. Дех-то з моїх друзів знає його особисто і вони стверджують, що людина достатньо порядня, хоч не без вад.
    Було б щось суттєве за ним, чи тримали його в СІЗо ? Вже б давно дали б строк.
    І паяців не саджають.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та справа не в особі Луценка. Суть проблеми в простому залякуванні людей. Справжні злодії типу Ахметова почивають на тронах та викочують злиденному народові бочки з пивом типу "святкування Шахтаря", а мого брата в Харкові прокуратура тягає за пропажу декількох швелерів з керованої ним установи.

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Інґа, як вам не соромно такі антиурядові пасквілі видавати? Давайте щоденник чи залікову книжку, я вам відповідну відмітку поставлю.

12. Inga

Inga Дуже важлива персона

Ага, соромно. Оно (наше правительство) меня любит изо всех сил, а я ему не отвечаю взаимностью... :)

А Вам какой - тот который, для учителей или тот, который для родителей?
    У меня, как у школьной хулиганки, их всегда было два. :))

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці жінки такі привередливі. Попробуй їм вгодити.
    Прийдеться їй разом з Луценком третій в СІЗО заводити.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нет. Это демонстрация "спокойно, сядем усе!"

15. Бунтовский

Бунтовский Well-Known Member

Вы верите, что Юра способен на самоубийство?

16. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Бедный ...:sad: несчастный...:sad: экс-министр....:o

17. serg-shs

не кажи гоп.
    Всё возможно.

18. serg-shs

Ну по сравнению с ныне действующим, вероятно, просто нищий ;)
    В святость Луценко однозначно не верю. Но есть с чем сравнивать.

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Не убедили. Только наоборот.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нічого за 80 років не змінилося. В 30-і роки, коли забирали сусіда, теж так казали "доброзичливці". І зрозуміли свою ниць лиш після того, коли самі попали на Соловки.

а де твій аватар? :)