Якби це була мала, гнила компанія то дивуватись було б нічому. Але те чим займається МТС дивує, з огляду на армію клієнтів. Нещодавно від сервісного центру прийшло смс - реєструйтесь в програмі мій МТС та отримуйте бонуси. Заходжу на сайт, вношу координати і отримую повідомлення на мій телефон, що незабаром я отримаю бонуси, які можна буде обміняти. Пройшло 2 тижні. Перевіряю наявність бонусів - 0. Телефоную в сервісний центр і питаю чому так. Відповідь - а ваш тарифний план не передбачає отримання бонусів! Ну знаєте.. Нехай це буде мій втрачений час..але не такий цирк! Мене закидали смсками, на офіційному сайті спрямували на реєстраційну картку без жодних АЛЕ. А потім сказали - ну і дурепа? )) До речі, шановні клієнти смс - роздруківку ваших дзвінків за певну плату може взяти будь-який охочий - от Вам і шанований оператор. Якщо виманю цей папір в знайомих, що його зачитали мені то подам до суду щонайменше. Де моє право на приватність за конституцією?? До чого борза компанія.. Негатив від спілкування просто страшенний. ГАНЬБА:babruysk:
Відповідь: Лохотрон МТС та всюди так.... з корпораціями сперечатися -- собі дорожче.... надприбутки -- дуже пікантна річ, плюс монополія, плюс політична підтримка тощо...
Відповідь: Лохотрон МТС Стосовно бонусів, у нас з чоловіком контракт уже 4 роки, бонуси отримуємо справно, навіть деколи використовуємо (беремо квитки в кіно). Але, чесно кажучи, не люблю, коли мені надсилають усілякі смски з пропозиціями ігор, мелодій, нових пакетів. А пясля того, як УМЦ стало МТС, вони надсилаються дууже часто
Відповідь: Лохотрон МТС уявіть пропорцію: ваш річний дохід і кількамільярдний річний дохід такої корпорації....
Відповідь: Лохотрон МТС Ціную те, що Ви переймаєтеся) напролом ніхто не полізе. Але й мовчати на то негоже.
Відповідь: Лохотрон МТС Щось подібне було свого часу на Лайфі "поповніть рахунок на 50 грн і отримайте ще 50 грн." Поповнив а нічого не отримав Дзвоню питаюся "що таке?" Відповідь "Ви контрактний абонент а акція тільки для пріпейд"" Питаю "То якого бена мені ці акційні смс висилаєте? І взагалі відключіть мені сповіщення про ваші акції" .... добре що вже той контракт кінчився і номер я викинув...
Відповідь: Лохотрон МТС +1 Але бувають і шаровики. Один мудрий львівський адвокат пару літ тому мав суд з ЮМЗ, на 50.000$. Хтів підробити. Мій клієнт, то я на суді як свідок був. Всеодно він програв.
Відповідь: Лохотрон МТС мовчати не гоже.... але їх статки -- не дозволять говорити дуже голосно.... сподіваюся, що ви придумали щось цікаве, як їх покарати за таке нехлюйство (і я цілком на вашому боці)... але прибумайте щось, будь-ласка, адекватне.... пан самойлович, навів приклад програшу, а я наведу приклад схожої історії.... це не було нехлюйство компанії, де я працював, це було якесь свято, коли мережа досить сильно "лагала"... подзвонила обурена жінка і на одну октаву вище норми почала мені (!) погрожувати, що вона така-то і зробить мені те-то... і врешті-решт додумалася до абсурду: сказала, що вона і двадцять її подруг, які розкажуть ще двадцяти подругам (а ті ще комусь), вимкнуть телефони на пів години... типу: куплю квиток і піду пішки на зло кондуктору... поясню: мобільні власники найбільше заробляють на контрактних і корпоративних клієнтах, і якщо абоненти передоплаченого зв’язку вимкнуть на певний час телефони, то це тільки поліпшить якість зв’язку для контракту на той час....
Відповідь: Лохотрон МТС а до мене прийшла якась кобіта і каже (в мене юмс) якщо ви підпишете угоду, що ви не спригнете з юмс 2 роки, то я вам дам 1000 грн. Підписав... дала 1000 грн. А далі: якщо підпишете угоду, що я забираю ваші бонуси, то дам вам 1000 грн. Підписав, отримав 1000 грн.... Кажу, мо ше шо вам підписати? от такі діла... лохотрон якийсь чи шо?
Відповідь: Лохотрон МТС я був на пріпейді і нічого не отримав. навіть не дзвонив. взагалі з оператором моб звязку говорив 2 рази в житті.
Відповідь: Лохотрон МТС я доки в супорті не почав працювати, так само жодного разу не дзвонив і навіть не міг зрозуміти, навіщо це.... вже праюючи, кілька разів подзвонив.... хоча й це було тільки на початку....
Відповідь: Лохотрон МТС А пробував хтось користуватися мобільним інтернетом від МТС через PCMCIA-карту?
Відповідь: Лохотрон МТС як тільки UMC стала МТС, ми повимикали свої телефони. з патріотичних міркуваннь. вони так лихо купили народ своєю безкоштовністю, що наш крок виглядає трохи безглуздо. але ми все одно принципові. тепер ті, хто мають МТС заради нас обзавелись і Кієвстарами.:p
Відповідь: Лохотрон МТС It's annoying, really. На другому телефонi стоїть пакет МТС, що не втримався i купив його через дуже красивий номер :o Ним не користуюся, i все ж в смсницi за пару мiсяцiв вже штук зо 25 смс-ок -- геть усi рекламнi. Закумарили.
"безумству храбрых поём мы песню" Всiм хто вимкнув й змiнив телефони. Достаньо було лише змiнити sim'ку. Свого часу, мiй знайомий закликав всiх протестувати проти ребрендизайцiï UMC->MTS. Потiм виявилось що його взяли на робрту в КучмаСтар. Чому ж не зiзнатись що продав всю свою юмс-команду/клуб за залявнi хвилини в Старi?!?! Згоден що з ребрендизацiйею й послуги й ставлення до клiйента стали гiршi. Я ВIП клiйент - все працював спокiйно й в мiнус а на днчх фокус. Виïзжаю з одеси - все працюйе, у львовi - нема EDGE, потiм виявилось що й тел не звонить. Думав що сталось? Виявилось мене вискнули за ьорг в чкмхось 90грн. Жах.
Відповідь: Лохотрон МТС київстар: 25 % -- вимпелком (росія), 75 % -- теленор (норвегія)... якщо вже когось і вважати українським, то це ахметівський "лайф" (я маю, користуюся поки що менше ніж "київстаром")...
Відповідь: Лохотрон МТС В мене подруга працює на МТС оператором,я питалася за ті смс ,каже що можна подзвонити оператору і попросити вимкнути на ваш номер акційні смс і ще всякий спам.Мене то теж нервує...
Відповідь: Лохотрон МТС Щоб не отримувати рекламу від оператора, достатньо правильно налаштувати свій телефон, тобто заборонити отримання інформайних повідомлень та реклами.