Лохотрон МТС

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем bora, 20 тра 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Якби це була мала, гнила компанія то дивуватись було б нічому. Але те чим займається МТС дивує, з огляду на армію клієнтів.
    Нещодавно від сервісного центру прийшло смс - реєструйтесь в програмі мій МТС та отримуйте бонуси.
    Заходжу на сайт, вношу координати і отримую повідомлення на мій телефон, що незабаром я отримаю бонуси, які можна буде обміняти. Пройшло 2 тижні. Перевіряю наявність бонусів - 0. Телефоную в сервісний центр і питаю чому так.
    Відповідь - а ваш тарифний план не передбачає отримання бонусів! Ну знаєте.. :ireful1: Нехай це буде мій втрачений час..але не такий цирк! Мене закидали смсками, на офіційному сайті спрямували на реєстраційну картку без жодних АЛЕ. А потім сказали - ну і дурепа? ))
    До речі, шановні клієнти смс - роздруківку ваших дзвінків за певну плату може взяти будь-який охочий - от Вам і шанований оператор. :ireful1: Якщо виманю цей папір в знайомих, що його зачитали мені то подам до суду щонайменше. Де моє право на приватність за конституцією?? До чого борза компанія..
    Негатив від спілкування просто страшенний. ГАНЬБА:babruysk:

• Подобається Подобається x 18
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Лохотрон МТС

та всюди так....
    з корпораціями сперечатися -- собі дорожче....
    надприбутки -- дуже пікантна річ, плюс монополія, плюс політична підтримка тощо...

• Подобається Подобається x 7
  3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Стосовно бонусів, у нас з чоловіком контракт уже 4 роки, бонуси отримуємо справно, навіть деколи використовуємо (беремо квитки в кіно).
    Але, чесно кажучи, не люблю, коли мені надсилають усілякі смски з пропозиціями ігор, мелодій, нових пакетів. А пясля того, як УМЦ стало МТС, вони надсилаються дууже часто:ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  4. bora

bora Well-Known Member

На кожну корпорацію знайдеться своя корпорація) чи то кооперація))

• Подобається Подобається x 2
  5. duncan

[​IMG] уявіть пропорцію: ваш річний дохід і кількамільярдний річний дохід такої корпорації....

• Подобається Подобається x 1
  6. bora

bora Well-Known Member

Ціную те, що Ви переймаєтеся) напролом ніхто не полізе. Але й мовчати на то негоже.

• Подобається Подобається x 6
  7. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Щось подібне було свого часу на Лайфі
    "поповніть рахунок на 50 грн і отримайте ще 50 грн."
    Поповнив а нічого не отримав
    Дзвоню питаюся "що таке?"
    Відповідь "Ви контрактний абонент а акція тільки для пріпейд""
    Питаю "То якого бена мені ці акційні смс висилаєте? І взагалі відключіть мені сповіщення про ваші акції"
    .... добре що вже той контракт кінчився і номер я викинув...

• Подобається Подобається x 5
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+1
    Але бувають і шаровики.
    Один мудрий львівський адвокат пару літ тому мав суд з ЮМЗ, на 50.000$. Хтів підробити. Мій клієнт, то я на суді як свідок був. Всеодно він програв.

9. duncan

мовчати не гоже....
    але їх статки -- не дозволять говорити дуже голосно....

сподіваюся, що ви придумали щось цікаве, як їх покарати за таке нехлюйство (і я цілком на вашому боці)...
    але прибумайте щось, будь-ласка, адекватне....
    пан самойлович, навів приклад програшу, а я наведу приклад схожої історії....
    це не було нехлюйство компанії, де я працював, це було якесь свято, коли мережа досить сильно "лагала"...
    подзвонила обурена жінка і на одну октаву вище норми почала мені (!) погрожувати, що вона така-то і зробить мені те-то...
    і врешті-решт додумалася до абсурду: сказала, що вона і двадцять її подруг, які розкажуть ще двадцяти подругам (а ті ще комусь), вимкнуть телефони на пів години... [​IMG]
    типу: куплю квиток і піду пішки на зло кондуктору...

поясню: мобільні власники найбільше заробляють на контрактних і корпоративних клієнтах, і якщо абоненти передоплаченого зв’язку вимкнуть на певний час телефони, то це тільки поліпшить якість зв’язку для контракту на той час....

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а до мене прийшла якась кобіта і каже (в мене юмс) якщо ви підпишете угоду, що ви не спригнете з юмс 2 роки, то я вам дам 1000 грн. Підписав... дала 1000 грн. А далі: якщо підпишете угоду, що я забираю ваші бонуси, то дам вам 1000 грн. Підписав, отримав 1000 грн.... Кажу, мо ше шо вам підписати?
    от такі діла... лохотрон якийсь чи шо?

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я був на пріпейді і нічого не отримав. навіть не дзвонив. взагалі з оператором моб звязку говорив 2 рази в житті.

12. duncan

я доки в супорті не почав працювати, так само жодного разу не дзвонив і навіть не міг зрозуміти, навіщо це....
    вже праюючи, кілька разів подзвонив....
    хоча й це було тільки на початку....

13. demetris

demetris Well-Known Member

вона певно бонуси збирала на автомобіль чи шо )))

14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А пробував хтось користуватися мобільним інтернетом від МТС через PCMCIA-карту?

15. mamatu

mamatu Well-Known Member

як тільки UMC стала МТС, ми повимикали свої телефони.
    з патріотичних міркуваннь.
    вони так лихо купили народ своєю безкоштовністю, що наш крок виглядає трохи безглуздо. але ми все одно принципові.
    тепер ті, хто мають МТС заради нас обзавелись і Кієвстарами.:p

• Подобається Подобається x 5
  16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

It's annoying, really.
    На другому телефонi стоїть пакет МТС, що не втримався i купив його через дуже красивий номер :o Ним не користуюся, i все ж в смсницi за пару мiсяцiв вже штук зо 25 смс-ок -- геть усi рекламнi. Закумарили. :beee:

17. MAECTP0

MAECTP0 миється в бані

"безумству храбрых поём мы песню"

Всiм хто вимкнув й змiнив телефони. Достаньо було лише змiнити sim'ку. Свого часу, мiй знайомий закликав всiх протестувати проти ребрендизайцiï UMC->MTS. Потiм виявилось що його взяли на робрту в КучмаСтар. Чому ж не зiзнатись що продав всю свою юмс-команду/клуб за залявнi хвилини в Старi?!?!

Згоден що з ребрендизацiйею й послуги й ставлення до клiйента стали гiршi. Я ВIП клiйент - все працював спокiйно й в мiнус а на днчх фокус. Виïзжаю з одеси - все працюйе, у львовi - нема EDGE, потiм виявилось що й тел не звонить. Думав що сталось? Виявилось мене вискнули за ьорг в чкмхось 90грн. Жах.

18. duncan

київстар: 25 % -- вимпелком (росія), 75 % -- теленор (норвегія)...
    якщо вже когось і вважати українським, то це ахметівський "лайф" (я маю, користуюся поки що менше ніж "київстаром")... [​IMG]

19. Натуся

Натуся Well-Known Member

В мене подруга працює на МТС оператором,я питалася за ті смс ,каже що можна подзвонити оператору і попросити вимкнути на ваш номер акційні смс і ще всякий спам.Мене то теж нервує...:sad:

20. thinkers

thinkers Well-Known Member

Щоб не отримувати рекламу від оператора, достатньо правильно налаштувати свій телефон, тобто заборонити отримання інформайних повідомлень та реклами.

а де твій аватар? :)