Лотерея (якби...)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 11 жов 2007.

1. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Взагалі-то жити ЯКБИ (у роті росли гриби і т.д.) нерозумно. Але життя приносить часто неочікувані несподіванки і готовим варто бути до всього. І до приємних сюрпризів, само собою зрозуміло.

Отож - якби я виграла/виграв (мінімум) мільйон у лотерею, я б...

А також можна поговорити тут про лотерею та азарт загалом: можна грати чи ні? Чи вважається це гріхом? І чи пробували Ви самі коли-небудь таким чином збагатитися/отримати задоволення від гри?

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Лотерея (якби...)

Віддав би всі гроші на благодійність:
    Дитячим будинкам,будинкам престарілих,лікарням та іншим закладам,які цього потребують.
    Бо якби лишив собі,промотав би все,а так більше хоч користі...

• Подобається Подобається x 3
  3. Forpost

Forpost Стоїк

Ставку поставите? при чому тре буде щоб Ви перебували на території США. Коли Ви фартова ,то при виграші чи не кинули би компаньйона(ку)

Додано через 3 хвилини
    А Ви десь в Іспанії....

4. Черешенька

А я завжди мріяла заснувати школу чи гімназію для особливо обдарованих дітей. І щоб ввести у ній такі предмети, як культура поведінки, філософування (риторика), українознавство, танцювальний курс. Щоб більше предметів було розвиваючими не тільки кругозір, але й загальні вміння та навички.
    І ще відкрити кав"ярню (ресторан), кожний зал якої був би облаштованим у відповідному стилі якоїсь епохи, звичайно ж з відповідною їжею тогочасного існування. Де можна би й треба би було "перевтілюватися" у давніх героїв і влаштовувати карнавальні дійства :).

• Подобається Подобається x 2
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

20% віддала би на благочинність. Чому 20? Бо 10% то належна десятина, а ще 10, щоб і надалі мати благословіння у своїх фінансах. :) З 80%, що залишилися, 40% розділила би порівну між своїми 4-ма дітьми, а останні 40% вклала би у вигідний бізнес, щоби він приносив знову прибуток і я знову би могла робити попередні справи - благочинність, допомога дітям. :)

• Подобається Подобається x 6
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Ми живем і сподіваємся .........але туть на Сихові і не хочем того чого хочете Ви

7. Черешенька

Та Шреку, в нас то з Вами напевне взаємно ;).
    Тим і цікавіше жити на світі, що всі такі різні, але все ж вміють знаходити спільну мову, хоча б тут, на форумі :)!

8. syavych

syavych копач

А податок державі забули?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

В Україні?:eek: Ви що? Та там би і 10-та частина того до тої благодійності не дійшла. Все би осіло в кишенях керівників тих закладів. Хіба би Ви самі то власноручно роздавали безпосереднім одержувачам.:)

Забула чисто.:) Ок. Тоді би перше дала державі здерти податки з виграшу. А потім би розділила, як розписала. :)

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Тікі так!

11. Оля

Оля Старожилка форуму

А взагалі, мені до цієї теми пригадалася ось така історія. :) Мама і тато мої, як приїхали тільки до Америки одного разу дістали поштою такого великого конверта, а там всередині було не менше повідомлення, що вони виграли 1 млн дол. Все, як має бути. З їхніми прізвищами на цьому повідомленні.Вони аж поніміли від радості. Вирішили поки нікому не розповідати. А машини ще тоді не мали і пішки ходили. Ось ідуть зі школи і розсуджують, куди вони ті гроші потратять. Ну, куплять собі машини дві, меблі, все до хати ( бо тоді ще жили на всьому з секондхенду, як приїхали тільки), нам, дітям поділять, а ще на церкви роздадуть. Мама - на церкву в своєму селі, а тато - в своєму. :) І тут почали сваритися, бо не могли вирішити, на яку церкву де більше треба, а де менше. :) Тоді прийшли додому і показують те повідомлення моєму кузинові, який вже рік був в Америці. А він їм сказав, щоб порвали то і викинули в сміття, бо то фігня, якою з необізнаних людей гроші здирають. Там ще ж був лист невеликий впридачу, де було написано, що щоб той сертифікат став справжнім, треба книжки якісь купувати і тоді є можливість виграти 1 млн. От така історія.:borat:

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

Це може,якщо вночі присниться про виграш+6 чи скіка номерів,то мона вірити.А по-іншому-навряд чи...

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

На жаль,в Українв фонди,типу Червоного хреста і т.п служать для відмивання брудних грошей і збагачення чиновників.
    Якщо вже дійсно помагати,то безпосередньо тим людям,які потребують допомоги(на лікування,на операцію).

14. Melody

Melody Well-Known Member

А моїй бабусі недавно прийшло повідомлення з Києва, що вона джипа виграла :D

• Подобається Подобається x 1
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

Я так часто роблю. А ще я допомагаю тим організаціям за яких я певна, що вони своє життя присвятили благочинності. Вони, правда, знаходяться не в Україні.

Мені мій син недавно подзвонив і каже, що з першої зарплати, яку він дістав в армії він віддав 200 дол на якийсь фонд допомоги в Україні. А я кажу:"Сину, не роби так більше! Бо ті гроші в Україні ніколи не дійдуть тим, кому вони збираються!Ти - бідний солдат, а ті гроші підуть жирним тузам." На що він дуже дивувався і допитувався чому. Довелося довго розповідати, як там ті фонди людям "допомагають.":sad: Вкінці він згодився, що буде зі мною радитися, куди давати.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

І що, хтось з вас на те повідомлення реагував? І як? ;)

17. dArt

dArt Well-Known Member

Простите, а миллион чего?
    А то я уже из калькуляции выбился в гривнах, столько всего нужно :)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я вже мультимільйонер.Постійно приходить спам,що я виграв 1млн,5млн іт.д.(доларів,фунтів).

19. vasili

vasili Well-Known Member

той мільйон спробував би множити продуманим бізнесом.
    сам поклав би хатинку десь в горах і вирощував би капусту...:)

20. Melody

Melody Well-Known Member

Спочатку пояснили бабусі, що таке джип, а потім посміялися :)

а де твій аватар? :)