Люди з вадами

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Семён Кияновский, 9 вер 2013.

1. Доброго вам любі друзі, сьогодні хотів би обговорити за вами тему про людей з вадами. Таких людей нажаль багацько, та належного оточення для них нема, тобто їм тяжко пристосуватися до нашого життя. В нас немає паковок для інвалидів, знаків, мала кількість сходів та зупинок. Бачив сайт, де замовив спеціальний знак ( видалено посилання/ ). На враження вони швидко відреагували. Мабуть люди розуміють як важливо піклуватися про інвалідів. Чи не так?

Останнє редагування модератором: 9 вер 2013
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви хочете поговорити справді про людей з вадами чи пропіарити сайт?

П.С.
    На сайті впала у вічі помилка в перекладі.
    Інструкція, вказівка, директива, настанова - але ніяке не "керівництво" у цьому конкретному випадку.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

В українській версії сайту знизу не перекладено рядок "Мы в социальных сетях"

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Звідки взялося написання "FaceBook" через велику "В"?

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

4. nativelviv

nativelviv Member

Якщо ми самі не будемо приділяти увагу людям, які потребують допомоги нашої, ніхто цього не зробить!!!! Давайте починати кожен зі себе!!!!!

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так голосно...
    Як-от,позавчора одна жіночка в 44-й маршрутці:
    - Уступіть місце калічці!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  6. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

"Сідайте, вам ж певно боляче, важко стояти" - і якби хороший намір в людини і водночас не подякувати, а на три веселі послати хочеться!

7. Romko

Ми з малою просто вийшли.

8. Little Miracle

Скажу Вам чесно - вашій малій просто пощастило з таким батьком! (говорю з власного, гіркого досвіду)

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

:dntknw:

Толку...

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А при нашій навіть слова "інвалід" та "пенсія" викликають істерику.

На вулицю не виходить зовсім, ніяк не можна вмовити....бо дивляться...

11. Little Miracle

З точки зору дитини толку багато, коли тато не встидливо пожимає плечима і відводить очі, а підтримує, коли ти знаєш, що маєш опору, що хоча б для самих близьких ти такий самий, як всі інші, а не .... Ну ви розумієте

12. mrochkizm

В нас проблема, що на людей з вадами справді часто витріщаються як на якийсь цирк, а ще люблять співчутливо головами хитати і поради давати, коли про то не просять.

• Подобається Подобається x 3
  13. Little Miracle

Або й розпитуватись "а що сталось"?

• Подобається Подобається x 4
  14. Bambook

Bambook Persona non grata

я б не хаяв так тих людей, які співчувають і питають "що сталось".
    люди мають добрі наміри і не мають свого досвіду, щоб зрозуміти недоречність.

15. Little Miracle

Знаєте, юдеї, коли Хреста розпинали, теж мали добрі наміри. Вам не зрозуміти цього (на Ваше щастя)

16. Romko

Недавно:

- А чо вона так кричить?
    - Бо їй так хочеться.
    - Бііііідна дитина!!!!!
    - То,пані,ви бідна.Бо я її зараз не втримаю,а вчора вона одній пані голову розвалила.

як вітром здуло.

17. mrochkizm

Розумієш, більшість не зі співчуття питаються, а з банальної цікавості та щоб мати привід потім похитати головою і побалакати. В нас суспільство ще не вміє приймати людей, які "не такі".

• Подобається Подобається x 5
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як я її розумію,вона хоч дитина, а я???? Доросла тіточка і маю такі ж комплекси...Гуляємо де менше народу,мене дуже гнітить ,коли багато людей і особливо дітей, то для мене стрес, чи що....Хоч стільки вже років пройшло, і стільки води витекло, а все ж стан такий неоднозначний, коли сторонні дивляться і ті погляди наче ніж встромляють....Стараюсь не реагувати,дуже стараюсь, але не завжди виходить..

Та які там наміри, люди в першу чергу мають цікавість,яка аж випирає ( говорю не за всіх) а наміри, це ж зовсім інше, людина з намірами не буде витріщатись....а людина з добрими намірами,якраз того робити не буде, в тому й вся різниця.....
    П.С. Хто не був в тій шкірі,той ніколи не зрозуміє, а я й не вимагаю....:)

• Подобається Подобається x 6
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Елементарного такту вони не мають.
    Йти, витріщатись, а потім ще й не раз озирнутись, щоб все побачити і потім розповідати сусідкам чи подружкам яку вони сьогодні бачили дитину-інваліда.

І плювати їм на те, що тій дитині або її батькам то як ніж у серце.

• Подобається Подобається x 4
  20. yasam

yasam Well-Known Member

Я вам скажу по секрету: на заході теж не вміють - вони просто виконують закон.

а де твій аватар? :)