Вітаю всіх! В понеділок відлітаю в Україну. Мала їхати в Трускавець дробити каміння в нирці. Тепер через ожидівську катастрофу вирішила змінити маршрут. Хто що порадить? Де ще є в Україні курорти, що на цьому спеціалізуються? Щось шукаю в Гуглі і нічого толком....
Відповідь: Люди,хто знає? Олю, Ви змінюєте плани через трагедію? Трускавець ще далі від Львова, думаю це безпечно їхати туди...
Відповідь: Люди,хто знає? У Львівській області є військовий санаторій Шкло, який лікує зокрема: "сечокам`яна хвороба при наявності дрібних каменів, які не впливають на функцію нирок". Якщо це те, що Вам потрібно то дивіться: http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=sanator&sub=shklo
Відповідь: Люди,хто знає? Ага... Трускавець таки Львівська область. Всі мені радять взагалі здавати білет і не їхати. Але я вже настроїлася...
Відповідь: Люди,хто знає? від Ожидова до Львова 65-70 км, плюс ще місто - 20 км, плюс ще 75 км до Трускавця. Ітого 180 км. А що до каменів, Трускавець - ідеально.
Відповідь: Люди,хто знає? Прекрасно знаю Шкло і той санаторій, він також на протилежній стороні від Львова що до Ожидова, до нього 50 км.
Відповідь: Люди,хто знає? Та знаю, Миху, що ідеально, але не маю Вашого оптимізму щодо безпеки... Як мені зараз вас всіх на Львівщині шкода! Ми всі тут молимося за вас, щоби Бог змилувався і все обійшлося найменшими втратами. Всі тут кажуть, що людям правди ніхто не каже....