Как сообщил источник в правоохранительных органах, злоумышленники завладели суммой в размере 100 тыс. долларов, которая была при потерпевшем. После содеянного преступники скрылись в неизвестном направлении на автомобиле, который через полчаса был найден подожженным за несколько кварталов от места преступления. Потерпевший в тяжелом состоянии госпитализирован в больницу. http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--48398 серед білого дня !!!! просто жах!!!
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Очевидно, що про таку суму мали знати заздалегіть... і це швидше за все по наводці своїх з роботи зробили... або ще краще: жертва залишилась живою? самонапад чи що ...
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ У вівторок, на Промисловій (перед лікарнею), на кіоск обмінного пункту відбувся напад. Загинула працівниця.
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Ну Вам краще знати я ж в Києві, все що знаю то з преси!!!Але я думаю що живою навряд чи залишили
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ я цю новину з наведеного джерела почула але щойно по львівським новинам на ТБ сповістили зовсім інші речі: напад на чоловіка, який із скриньки в банку виніс 5000 дол. Ранений гумовою пулею в шлунок, доставлений в лікарню і прооперваний. Життю його нічого не загрожує. Двох нападників розшукують то в розділ ББС тре перенести :D
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ ну на роботі в мене новин нема на чому подивитися а ввечері вчора теж послухав те що він живий, але про суму 5000 ((( не чув. Там лише говорили про кілька тисяч:confused:
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ То 100000, то 5000. Ну і працюють наші журналісти, лиш би попіарити свою статтю.
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Десь недалеко є ювелірний магазин так цей мужчина в ньому працює і вони на ніч всі свої гроші і товар несуть в банк.... вот так вот
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ ЛЮди шо ви дивуєтесь хтось шо ен поділив а ви пишете серед білого дня........... серед білого дня наш уряд міліони загребає а тут .........
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ нічо в нього не забрали...то всьо чос....то був валюдчик...касу отдав корешу перед тим...якби дупою чув)))
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Львів мені тепер схожий на Флоренцію,Італію...Махфія...махфія...)))
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Про це повідомив представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області. Він повідомив, що працівники міліції при затриманні зробили декілька попереджувальних пострілів в повітря. За його словами «Салям» очолював бандугрупування з 12 осіб, більшість з яких наразі затримали. Сам авторитет перебував в розшуку з 2000 року за скоєння низки тяжких злочинів. Вже зараз доведена причетність групи до майже 50 пограбувань і угонів автомобілів. Весь час перебування в розшуку «Салям» проживав у себе удома в Дрогобичі. При затриманні він чинив опір міліції і вона була вимушена застосувати зброю. Міліція припускає, що групу «дахував» один із працівників місцевої міліції. Триває розслідування. За матеріалами «Українські новини», proUA. Що цікаво і що кидається в очі. 1. Бандит у розшуку з 2000 року 2. За весь час розшуку бандит проживав дома. Запитання: хто кого шукав?
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ знімаючи таку суму треба попередити банк заздалегідь, як мінімум за 2 тижні. Виникає питання може це інсайдерська інформація пройшла?