Відразу попереджаю - тема не про релігію і не про явище янголів як таких, а про реальних людей, яких ми зустрічаємо. Буває от, що зустрінемо незнайомця на вулиці чи в транспорті, який щось скаже, або щось зробить таке незвичне. І це заставить нас задуматись над чимось, або просто цю ситуацію залишимо в пам'яті надовго як спогад про диво. Або просто хтось нам допоможе, або скаже добре слово і цим зігріє нас серце А ще буває, що хтось (може навіть і знайомий) скаже нам щось таке (або і просто ляпне), що змінить нашу думку про щось, або спонукає до дій, або... Одним словом, розповідаємо про різні незвичні ситуації з різними людьми, про якісь такі знаки і всяке таке . -- А на цю тему надихнула наступна ситуація. Недавно верталась додому і чекала на зупинці на автобус. Його щось довго не було, але був сильний мороз і пішки пиляти не хотілось. На зупинці вже зібралось багато людей, дехто не дочекався і пішов пішки. І от я, починаючи замерзати, теж пішла. Через пару метрів мені якийсь старенький чоловік сказав, що вже їде автобус і щоб я верталась. Я йому подякувала, а він якось так дивно, але приємно посміхнувся . Автобус їхав помалу, і я не трималась, шукаючи квиток. І тут водій різко загальмував, а той чоловік знову звідкись взявся і притримав мене, щоб я не впала. Я подякувала і подумала собі "це - янгол" :girl_in_dreams:
Людина-янгол - І.М. Ємець ( дитячий кардіохірург) творить неможливе,рятує дітей,хай йому Господь допомагає.
А я знаю двох...одною була моя бабуся... А... Хм..справжні Ангели дуже не люблять,як їх так називають....
В цім життю стрічається багато ангелів ... інша справа чи вмієм ми то помічати ... Колись на ЛФ була тема "Я маю надію" (зараз вона на ДП) дівчата які її ведуть, і волонтери які їм помагають - то не просто ангели...то АНГЕЛИ в плоті. І так...частково в тему: http://www.youtube.com/watch?v=L6dxoPTivug&feature=player_embedded
Маленькі дітки як ангелятка. :girl_tender: Нещодавно якось стою в супермаркеті і такі депресивні думки в голову залізли, вже й забула, що мала купити. Зупиняюсь біля прилавку, дивлюсь на всякі продукти і думаю, думаю...і в якийсь такий "ступор" мене ті думки загнали, аж раптом хтось дуже сильно тягне мій магазинний кошик. Я спочатку не зрозуміла що то ся діє і навіть не обернулась, а просто рвучко потягнула свій кошик з продуктами до себе. Але хтось ще більше його потрусив. Я подумала "ну нічого собі люди" , а потім обертаюсь і бачу таку файненьку дівчинку не більше двох рочків, яка так файно і щиро мені посміхається. То вона мене так "потужно" тягнула за корзину і дуже влучно вивела із задуми. Потім за нею прийшли батьки, бо виявляється, вона від них була відлучилась (і як виявилось, щоб суперово зруйнувати мій "ступор"). Такий от маленький ангелик мені трапився в супермаркеті.
Нірваночко...дуже гарна тема... І справді, таких людей потрібно помічати...бо інколи зосередившись на буденних проблемах нічого не помічаєш...не помічаєш, людей, які просто так дарують Тобі щиру посмішку, яка зачіпає аж за серце, хтось подасть руку на виході з транспорту, хтось скаже приємне тепле слово...а хтось просто зігріє поглядом...Таких ангелів по житті я зустрічала не багао , але все ж таки вони існують....
Супер-гарна тема!!!!!! Неповносправні дітки (яких дуууже багато) для мене є янголами вони ж бо діти на все своє життя. Проте, віриться,що вони є справжніми перевтіленими Янголами,котрі випробовують своїх батьків,аби жити з ними у Божому Царстві. Такі ж бо батьки, є вибрані самим Господом!!!!! (Суто мій суб"єктивний погляд.)
І я собі згадала випадок. Була зима. Я їхала в маршрутці, стоячи, тримаючись за поруччя біля вікна. Біля мене стояв маленький хлопчик, а далі молода дівчина, до нас спиною. В неї було дуже довге пряме і таке гарне світле волосся. І от той хлопчик зняв з одної руки свою рукавичку і погладив так легенько тій дівчині волосся . А вона навіть не знала про це! Це було так просто і невимушено, так по доброму..
Маю знайому у Києві... і деколи думаю, що вона - янгол. Бо вміє жити "небесним вогнем". Не занурюючись в буденність (хоч і не відкидаючи її ), а просто завжди пам"ятаючи, що окрім господарки, шопінгу, виборів, зарплати є ще щось, більш значиме. Вміє помічати у повсякденності важливі дрібниці - і звертати увагу інших людей на них. Допомагає жити, а не існувати. Знаю, що для багатьох людей вона - нагадування, що життя - це чудо.
люди-янголи, для мене це люди з хорошою енергетикою, з щирою посмішкою, з якими хочеться спілкуватися та спілкуватися.. і ще в них надзвичайно чистий та щирий погляд
Люди-янголи?-Для мене це моя подруга Наталя(але я її називаю Лисичка ) Щоб там не було завди знайде саме ті,потрібнні слова!А ще я вона завжди усміхмена,І в її очах щось,що викликає таку довіру!!! Біля неї спокійно,як за сімома горами!
Знайомий розповідав: йшов він з дівчиною за ручку по вулиці, вони сварились, і вона зі злості вирвала руку з його руки. Повз них проходив якийсь чоловік і сказав до неї: "Ніколи так не роби". Ця історія і мені так запам'яталась, що коли раз хотіла так вирвати руку з руки чоловіка, то передумала і просто його обняла . Такі прості слова, а такі мудрі.
І сам думав створити тему подібну, аж випадково натрапив. Багато людей зустрічається, які, здається, незначними діями змінюють тебе. От нещодавно здавав в гардероб в поліклініці куртку і виявилось, що петелька відірвана і навіть ворот надірваний. Гардеробщиця понарікала.... Повертаюсь через кілька хвилин - аж вона вже дошиває. Віддала мені зашиту. Пожартувала, що якщо дівки вішаються і відривають, то нехай зашивають. Так приємно стало, що є такі люди. Настрій на цілий день підняла. Здавалося б дрібничка....
Перечитала цю тему і настрій не те щоб піднявся,стало якось тепліше на душі.Зустрічались і мені такі люди-янголи.А може це і є справжні Янголи?Бо здається,що звичайна людина в такому шаленому світі вже майже втратила здатність,талант,на добрі,безкорисливі вчинки?Навіть добре слово,усмішка можуть потрапити до *червоної книги*. Для мене такими ангелами є люди,особливо діти,з особливими потребами. Не буду розповідати конкретні випадки - бо деякі дуже особисті,а деякі вже трохи підзабулися.Але вони є,люди-янголи.
Низько вклоняюсь перед вашим достоїнством, і чесністю.Ви мені дуже імпонуєте. Більше б таких людей, і янголам жилося б легше.
І не тільки своїх батьків але й людей, які їх оточують...В моєї коліжанки є така СОНЯЧНА (так їх ще називають) дитинка і від спілкування з нею міняється весь твій світогляд!Мене завжди переповнює любов і якесь дивне, не зрозуміле мені відчуття до цієї дитини...В її оченятах і обіймах є щось таке, що словами не можливо передати! Дітки ці - це безумовно ангелята!