Россияне . Увас богатая история. Любите и уважайте её самобытность. Россия и этнические россияне http://www.youtube.com/watch?v=nRDjmcBZ4wY&feature=related
Історію. можна ще обговорити долю народів поневолених москвинами. можна обговорити долю зниклих народів, вірніше викорінених москвинами. Обговорювати можна дуже багато в цій темі.
ЭТО Вы обсуждаете во всех темах Политики, независимо от их названия. Хотелось выложить ролик о том, что мы неправилньо понимаем слово "русские"?
Я в навів ролік де показав корінних мешканців того, що зараз є московщиной. Пограбовані народи, обездолені і приречені на вимирання. До речі саме їх мови треба захищати.
Я переименую тему? "Народы России"? Может, так понятнее будет...И ..в общем-то дискуссия на эту тему может быть интересной. Если только опять не сведется к посылам и пожеланиям женского здоровья всем собравщимся.
Як що виходити із даного посилу, то до чого тут гражданє Канади (дописувач Олег П) і ще деякі дописувачі які не є гражданамі України. Може попросите адміністрацію забанити їх нік нейми по цій причині?
Я категорично проти. Не думаю що тут збіговисько недоумків, які не розберуться з назвою та суттю теми. Ну а як же ж без цього?.)
А може краще взагалі в розділ "Історія"? По-перше назва відповідна, по-друге буде наштовхувати на відповідний історичний лад.
Це питання мені , чи так званому президенту та прєм"єр-міністру (він же злобний кровосіся) що так несамовито взялись зближувати і родичатись з московським царством (ханством)?
Так топикстартер упор делает не на историю..а на угнетенность коренных народов России. Гранд, я поняла. Если Вы против - ждем реакции пользователей на тему.
Що за звичка все кудись переносити без поради з автором. До того ж мета обговорення не сама суть історія, а сьоггодення в світлі історії.
Ви демонструєте найвищий рівень розуміння. Я і здивований і захоплений водночас. А реакція вже не забарилась. За 15 хвилин вже друга сторінка.
По-перше ще ніхто нікого нікуди...По-друге вузько ставите питання пане Гранде. Та ж сама проблема існує не тільки в Росії але і у всьому світі. Чому потрібно зациклюватись на одному й тому ж...