Лижні костюми недорого де?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Tony, 28 гру 2009.

1. Tony

Tony Well-Known Member

Підскажіть де у Львові можна купити недорого хороші лижні костюми (куртка + штани). Нові або б/у але не за 5000 грн. Ну і шоб були більш0-менш нормальні з мембранною тканиною і всім рештою а не напхані ватою.
    Дякую.

2. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Таку ціну вказуєте, аж 5000 :)
    Я тут на дружньому сайті подивилась для себе з найдорожчого:

Лижна куртка, фірма Alpine pro - 1386 грн.

Високоякісна гірськолижна куртка напрочуд легка, має стійкість до вологи та відмінно "дихає".
    Усередині куртка вкрита мікрофібровим флісом, що добре утримує тепло та не заважає при катанні.
    У рукав куртки вшитий пасивний радар (система Recco), що допомогаю віднайти жертву лавини.
    Замки водонепроникні, шви проклеєні.

Штани лижні UNISEX BIRG, фірма Husky - 1044 грн

Основні характеристики:

* сніговий пояс з антиковзаючою гумою
    * кишені з водовідштовхувальним замком
    * вентиляція з еластичною сіткою
    * еластичні підтяжки, які знімаються
    * формовані коліна
    * нижня частина штанок стягується
    * люмінесцентні написи
    * захист від протирання на внутрішній частині штанок

Це з найдорожчого :) і нове. Але я в цьому не розуміюсь, сама вагаюсь де і яке купити :)

Зрештою у розділі "Львів туристичний" є гілочка з "тим магазином", але я не рекламую :), просто раджу подивитись :)

3. Tony

Tony Well-Known Member

Хм, а шо це за сайт такий? дайте сцилку будь-ласка?!

Я зайшов в цей борд шоп Бумеранг чи як шо біля універу, приміряв там комплектик для сноуборду... штани + куртка + рукавиці , досить гарне - біле, то мені порахували шось на 4700.. трохи задорого ... вот і подумав шо розвод якийсь.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 1
  5. Anastasia

Точно, саме про них :)
    Там ще обіцяють знижечку нашим форумчанам давати :)

6. Tony

Tony Well-Known Member

Дякую, дивився я той сайт. Там вибір "нє впечатляет"... чомусь майже всі куртки жіночі. Та і купувати одяг через інтернет... шось незнаю... треба ж поміряти, пощупати...

Можливо хтось знає якісь магазинчики підпільні чи фірми куда привозять таке?!

7. Anastasia

Так у них є 2 магазини у Львові :) (дивіться на сайті в розділі Магазини) там і пощупати можна :) І зі слів продавця, вибір в магазині більший. Все, перестаю рекламувати, сама ще в них не була жодного разу :)))

І мене теж таке цікавить, може на такому складі дешевше можна буде купити.

8. Tony

Tony Well-Known Member

Ага, я вже найшов. Завтра поїду подивлюся.

9. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

в Стрию на секонді я 2 роки назад брав за 50 грн майже новий (суцільний комбінезон) зараз дороще але глянути варто інколи попадаються досить непогані екземпляри

10. Tony

Tony Well-Known Member

Вчора мої наміри відвідати Робінзон закінчилися невдачою - Біля Політеху був закриитй з невідомих причин а на Огієнка такого магазину я не найшов.

а де твій аватар? :)