Підскажіть де у Львові можна купити недорого хороші лижні костюми (куртка + штани). Нові або б/у але не за 5000 грн. Ну і шоб були більш0-менш нормальні з мембранною тканиною і всім рештою а не напхані ватою. Дякую.
Таку ціну вказуєте, аж 5000 Я тут на дружньому сайті подивилась для себе з найдорожчого: Лижна куртка, фірма Alpine pro - 1386 грн. Високоякісна гірськолижна куртка напрочуд легка, має стійкість до вологи та відмінно "дихає". Усередині куртка вкрита мікрофібровим флісом, що добре утримує тепло та не заважає при катанні. У рукав куртки вшитий пасивний радар (система Recco), що допомогаю віднайти жертву лавини. Замки водонепроникні, шви проклеєні. Штани лижні UNISEX BIRG, фірма Husky - 1044 грн Основні характеристики: * сніговий пояс з антиковзаючою гумою * кишені з водовідштовхувальним замком * вентиляція з еластичною сіткою * еластичні підтяжки, які знімаються * формовані коліна * нижня частина штанок стягується * люмінесцентні написи * захист від протирання на внутрішній частині штанок Це з найдорожчого і нове. Але я в цьому не розуміюсь, сама вагаюсь де і яке купити Зрештою у розділі "Львів туристичний" є гілочка з "тим магазином", але я не рекламую , просто раджу подивитись
Хм, а шо це за сайт такий? дайте сцилку будь-ласка?! Я зайшов в цей борд шоп Бумеранг чи як шо біля універу, приміряв там комплектик для сноуборду... штани + куртка + рукавиці , досить гарне - біле, то мені порахували шось на 4700.. трохи задорого ... вот і подумав шо розвод якийсь.
Дякую, дивився я той сайт. Там вибір "нє впечатляет"... чомусь майже всі куртки жіночі. Та і купувати одяг через інтернет... шось незнаю... треба ж поміряти, пощупати... Можливо хтось знає якісь магазинчики підпільні чи фірми куда привозять таке?!
Так у них є 2 магазини у Львові (дивіться на сайті в розділі Магазини) там і пощупати можна І зі слів продавця, вибір в магазині більший. Все, перестаю рекламувати, сама ще в них не була жодного разу І мене теж таке цікавить, може на такому складі дешевше можна буде купити.
в Стрию на секонді я 2 роки назад брав за 50 грн майже новий (суцільний комбінезон) зараз дороще але глянути варто інколи попадаються досить непогані екземпляри
Вчора мої наміри відвідати Робінзон закінчилися невдачою - Біля Політеху був закриитй з невідомих причин а на Огієнка такого магазину я не найшов.