Лист новітньому імператорові

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 5 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Президентові України Януковичу В.Ф.
    Копії в Європейський суд та ЗМІ

З моменту прийняття Конституції України в нас ще не було Президентів, а були лиш сурогатні імітатори цієї посади, які не тільки не забезпечували її дію в повній мірі, а й самі ігнорували її. За рахунок такого маніпулювання основним законом (як циган сонцем) народ позбавили всіх надій на молоду державу пройдисвіти, які окупували її інстанції. Ці пройдисвіти, які пройшли школу виховання більшовиків, захопили в свою власність бувші загальнонародні багатства, залишивши народові нічого не варті «приватизаційні папірці», поступово окупували всі владні структури, ввівши замість Конституції в дію свої «понятия», а народ виштовхнули в безправне гетто, дозволивши лиш в день виборів проголосувати «за кращого серед непідходящих» з цих пройдисвітів.
    Таким чином ті, хто довів до руйнації Совєтський Союз, збудував нову державу по тих же «понятиях», на яких і раніше базувалася культура «рашен» бувшої імперії. Тому в Україні затвердилася замість очікованої народом демократії все та ж жлобократія, яка веде до сурогності молоду державу.
    Все попереднє стосується і ваших дій, панеЯнукович. В доказ до цього проаналізуємо ваші деструктивні маніпулювання в державі. В 2004 році ви хотіли прийти до влади за рахунок нечесних таких маніпуляцій, але народ дав вам відсіч. Єдине, що вам вдалося залишити деструктивного після себе на той період – це видавити зміни до Конституції, які привели до безладу в державі на 5 років. Народ тоді на своїй ейфорії часткових перемог привів до владу політичного нікчему, який не тільки не ризикнув вас стерти з політичної мапи держави за рахунок цивілізованих судових процесів, а й реанімував вас посадою Прем’єр-міністра. Оця недолугість і відверта зрада Ющенка й привели вас знову до влади. То ж проаналізуємо, чи навчили вас цивілізованості та поваги до закону останні п’ять років, чи відчули ви, як Кучма, що «Україна – не Росія» і що тут російське «єдіноначаліє» не пройде. Невже ви не відчуваєте, що народ скоро оговтається від зради, заподіяної Ющенком, і прийметься за вас? А чи є привід для цього - розберемося далі.
    Кладу перед собою Конституцію України і починаю аналізувати ваші ігнорування нею.
    Ст..1 Україна є соціальна держава.
    Чи враховували ви це, коли до свого незаслуженого «Мерседеса» Прем’єр-міністра ( порівню - якості вашого керування на цій посаді ви достойні не більше «Ланоса») ви просто «прихватизували» чергову державну власність в вигляді садиби Межигір’я. Яка це «соціальність» при такій масі злиденних людей в державі?
    Ст..5. «…єдиним джерелом влади є народ». Цей народ висловився на останніх виборах в Верховну Раду, давши певну пропорцію своїх побажань. З вашим приходом так звані «тушки» (перебіжчики з політичного табору в інший) почали руйнувати це волевиявлення народу. Ви, як гарант Конституції, не тільки не стали на перепоні цього ігнорування волі «єдиного джерела влади», а й фактично підштовхували до цього порушення Конституції.
    Іншим прикладом порушення вами цієї статті є фактичне відсторонення від своїх обов’язків вибраного народом мера столиці. Хто дав вам право підміняти вказане вище «єдине джерело влади»? Якщо ви підтримуєте незадоволення киян вибраним ними мером, притягніть його до судової відповідальності за порушення ним обов’язків і назначте нові вибори. Але вам хочеться мати на цій посаді не призначену киянами людину, а вашу, яка б виконувала волю не мешканців столиці, а вашу особисту. А це вже називається узурпацією влади.
    Ст..6. Державна влада … її поділу на законодавчу, виконавчу, судову.
    Ви почали руйнувати цей поділ з перших днів свого правління. За рахунок недемократичності структури своєї партії ( партією її важко й назвати, скоріше зграя з ватажком) та незаконного мігрування «тушок» в ВР ви зруйнували кордон вищевказаного «поділу» і фактично підкорили собі виконавчу владу.
    Ст..10. Державною мовою в Україні є українська мова.
    По цій статті повинна формуватися вся державна служба в Україні. А ви затвердили на посаді Прем’єр-міністра людину, яка ігнорує цю статтю Конституції з часів її введення. Також в цьому напрямку ви фальсифікуєте Європейську хартію про мови. Фальсифікація полягає в тому, що ви просто ігноруєте такі положення Хартії, як :

«вважаючи, що ОХОРОНА історичних регіональних мов або мов меншин Європи, деякі з яких знаходяться під ЗАГРОЗОЮ ВІДМИРАННЯ, сприяє збереженню та розвитку культурного багатства і традицій Європи,»
    «Підкреслюючи значення взаємного збагачення культур і мовного різноманіття та враховуючи, що захист і розвиток регіональних мов або мов меншин не повинні здійснюватися НА ШКОДУ ОФІЦІЙНИМ МОВАМ і необхідності їх вивчення;»
    Ви просто своїми діями завдаєте цілеспрямовану шкоду офіційній мові за рахунок проштовхування рідної вам російської мови, якій не загрожує «відмирання» і носії якої ведуть себе агресивно, я к той бур’ян на городі, по відношенню до реанімації головної мовної культури на цьому «городі». Ви граєте на жлобських почуттях своїх виборців, яким ліньки вивчити державну мову, тим самим наносите шкоду будівництву молодої держави. І вся ця шкода наноситься ради ваших особистих інтересів любими шляхами отримати владу і утриматися в ній.
    Ст..11. Держава сприяє консолідації та розвитку української нації, її історичній свідомості, традицій та культури.

Ви цю статтю підтримуєте проштовхуванням українофоба Табачника на посаду міністра освіти та якихось пройдисвітів на керівництво НАЦІОНАЛЬНОГО телеканалу? То якої національності культуру буде впроваджувати на цьому каналі БЕНКЕНДОРФИ та якісь випадкові на теренах України АРФУШІ .

Ст..13. Земля, її надра, повітря…є власністю Українського народу.

Та цим всім заволоділи, як і ви Межигір’ям, пройдисвіти типу Фірташа, які вже й до пляжів людей не допускають, а за розритий отакими окупантами Кривий Ріг чи занедбаний Донбас український пересічнимй громадянин має лиш проблеми зі здоров’ям.
    «соціальну спрямованість економіки» - яка «соціальність», коли ви підтримуєте подальше зростання прибутків Ахметова при ще більшому зубожінню населення.
    Ст..17. Захист суверенітету та територіальної цінності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки.

Ви хоч уявляєте відсоток українських багатств, які опинилися під контролем Росії, його граничну допустимість щодо вказаного в статті та ще що крім Севастополя та Луганськтепловозного готові віддати, щоб забити останній цвях в суверенітет держави, якою ви керуєте?
    «Забезпечення державної безпеки» ви поклали на звичайного пройдисвіта Хорошковського, який замість держави кинувся захищати подібних йому пройдисвітів типу Фірташа. «На території України не допускається розташування іноземних військових баз» - цей пункт ви добре «підтримали» Харківськими угодами.
    Ст..38. Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами.

Ось я й направляю цього листа, який стосується цих «справ», і побачимо як ви його забезпечуєте згідно ст..40 відносно «мають право направляти звернення та отримувати обґрунтовану відповідь». Може пройдисвіт Коваль з вашої адміністрації не викине цього листа десь в урну для сміття.

Ст..41. Громадяни для задоволення своїх потреб можуть користуватися об’єктами державної та комунальної власності.

Та я з 1994 року пробую пробитися до простоюючих та гинучих підприємств для їх реанімації та надання робочих місць безробітнім за рахунок інновацій по своїх винаходах. А керована вами держава мені відповідь – не допустимо рятувальників до потопаючих, хай «Арсенали», «Буревісники», цехи в/ч А-2070 гинуть, а ви, рятувальники доживайте своє життя в безправному та безробітному гетто.

Ст..43. Кожен має право на працю. Держава створює умови для цього.
    Раджу ще раз перечитати пояснення до ст..41 та повідомлю, що я вже готовий віддати свої інновації та свій досвід з енергією для навчання дітей-сиріт дефіцитним машинобудівним професіям. Але керована вами сурогатна держава мені відповідає : «Хто ти такий? Сиди там в гетто і не рипайся».

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ст..55. Права і свободи захищаються судом.
    Та який там захист, коли вже 3 роки я не можу добитися від цих судів вердикту про пряме ігнорування КМДА та Житлово-комунальними управліннями закону «Про житлово-комунальні послуги». Для прикладу – ухвалу судового засідання Київського адміністративного апеляційного суду по вищевказаній справі я чекаю вже, всупереч Кодексу адмінсудочинства, 5-й місяць. А уявляєте, пане Президенте, дії суду відносно мого позову проти вас? Печерський суд вже саджав мене за законне і зареєстроване пікетування Ющенка на 2 доби без їжі в Печерському райвідділі першу добу. А при вашій побудові управлінської вертикалі «по понятиям» я уявляю що буде. При більшовиках мене не саджали за грати, а при вашій жлобократії точно загребете, не дочекавшись рішення Європейського суду відносно мого позову до держави Україна.

Ст..56. Кожен має право на відшкодування за рахунок держави шкоди, причиненої бездіяльністю влади.

Пане Президенте. Так продасте державний «Мерседес», який вас возить, і відшкодуєте мені 16 років штучного безробіття та безправ’я по вині цієї поки що сурогатної держави? Чи такі гроші візьмете зі скорочення своєї охорони, яка в десятки разів більша ніж була в Шелеста?

Ст..102. Президент України є гарантом державного суверенітету, додержання Конституції України, прав і свобод громадянина.

Зсилаючись на Бога, якого ви так «поважаєте» разом з жирними від неробства попами в Київській лаврі, дайте правдиву та чесну відповідь : «Чи виконуєте ви всі свої обов’язки по цій статті, враховуючи все попереднє? Чи ви, порушуючи наступну статтю, чимось постороннім на своїй посаді займаючися, передавши свої повноваження своїм, по виразу попереднього псевдо гаранта, «сантехнікам» типу Коваля?»

Ст..106 п.31. Президент України не може передавати свої повноваження іншим особам чи органам.

Так ви хоч дайте право цим Ковалям з Адміністрації на своє факсиміле, а то громадянин надсилає звернення до Президента держави, а отримує відповідь від якогось Коваля : «Та пішов ти…». А взагалі то, вам замість мрій про майбутню Олімпіаду потрібно разом Генпрокурором невилазно сидіти для «гарантування по ст..102» в громадській приймальні для вирішення проблем своїх васалів.
    А якщо ви все ж хочете контролю над виконавчою владою, то займіться разом зі своїм урядом «професіоналів» щоб в Україні жирував не Фірташ зі своїм жлобським «купив дешевше - продав дорожче», а виробник якісного національного продукту, якого б Мінпромполітики чи Агентство по інноваціях та інвестиціях не посилало «Та пішов ти зі своїми винаходами!».
    Ст..147. Конституційний суд вирішує питання про відповідність законів та дає тлумачення Конституції.

Пане Президенте, ви приклали зусилля для формування нинішнього складу КС і тому несете відповідальність за його дії. Дайте відповідь, де в Конституції дано право КС щось «скасовувати». Я інженер за фахом розумію так, що КС мав дати довідку про «неконституційність», а ВР вже поправляла б цю «неконституційність» 300 голосами. Чи ви думаєте, що ваші Лукаші, Лавриновичі та Мірошниченки, яким вішати «локшину на вуші» не в новину, задурять мізки багатомільйонному народові?
    Пане Янукович, не грайте з народом. Методи, коли ви будуєте свою управлінську вертикаль по принципу більшовиків чи якоїсь донецької братви (що є схожим по формувавшій їх культурі «рашен», можуть прискорити новий Майдан. А тоді ніякі Хорошковські з Могильовими вам не допоможуть. Це вам не тягати чиновників, які відібрали в вашого злодія газ, до прокуратури для остраху. Ми козацького роду, пережили й сталінізм, тому вас з карманними МВС, прокуратурою та продажними судами якось та поборемо. Запам’ятайте, українець ментально анархічний, він на відміну від любих вам москалів вашу примітивну «вертикаль» не стерпить. Поки що він лінькувато з печі за вами слідкує, то ж не доводьте його до «злізання з печі». А то Межигір’я прийдеться шукати десь в Рязанській області. І туди новесенький асфальт за наш кошт не встигнуть провести ваші «бригадири».
    Раджу кинути ігри з прокладанням мосту через Керченську протоку, по якому ви видно хочете дорозпродати Україну, та зайнятися більш насущними проблемами в керованій вами державі. Для прикладу – поцікавтеся, чому в «рік інновацій» паразити з Мінпромполітики та Агентства з інновацій та інвестицій не організували хоча б сайту, де б були пропозиції по інноваціях та потреби в них. Ще раджу поцікавитися, чому керовані вами Табачники доводять «до ручки» професійну підготовку машинобудівників (скоро токарів будемо в Мозамбіку замовляти), а мої пропоновані пропозиції та допомогу по реанімації достойних Центрів по підготовці машинобудівних професій на базі простоюючих виробництв просто відверто ігноруються без зрозумілих пояснень. Чи може хоча б з допомогою прокуратури примусите монополістів в виді житлово-комунальних підприємств заключити з споживачами послуг договори згідно закону про «Житлово-комунальні послуги» (дивись відповідну мою судову справу в Адміністративному суді м. Києва)? А там пропадають, як в чорну діру, більші гроші ніж Юля забрала в вашого спонсора Фірташа. Тому вашому прилизаному ставленику на посаді голови СБУ краще глянути в цей бік, бо руйнація комунального господарства країни прийняла катастрофічний характер.

Я знаю, що цей лист попаде в руки тих «сантехників» з вашої адміністрації (пишу з маленької букви, тому що в конституційні структурі держави такого не існує), які стоять на сторожі вашого «покою» і яким ви передали всупереч ст.. 106 Конституції свої обов’язки по наданню «обґрунтованих відповідей» на звернення громадян. Вони мені можуть знову прислати назад цього листа (навіть більшовики такого не дозволяли собі робити) з якоюсь примітивною припискою типу «не ясна конкретика звернення», або знову повернуть назад листа через структури МВС, з яких якийсь майор скаже мені : «Дивіться, дядьку, дограєтеся». Тому я для контролю, чи є в моєму листі «конкретика» (навіть без доступу для пояснення до моїх попередніх листів в адресу Президента) я видаю цей лист до Європейського суду з прав людини та через ЗМІ до широкого загалу. Ось і подивимося, хто ж «понятливиший» - Президент України, Європейський Суд чи прості громадяни.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну це лист не до імператора! Скоріше до учня того імператорського стажера,котрий в Кремлі лише прикидує своїми можливостями.
    А так нічого...все вірно.
    Може хтось в в Європейськoмy судi та дочитає до кінця...Свежо придание,нo верится с трудом! :good:

4. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

«Милый дедушка, Константин Макарыч! — писал он. — И пишу тебе письмо. Поздравляю вас с Рождеством и желаю тебе всего от господа бога. Нету у меня ни отца, ни маменьки, только ты у меня один остался».......
    "А вчерась мне была выволочка. Хозяин выволок меня за волосья на двор и отчесал шпандырем за то, что я качал ихнего ребятенка в люльке и по нечаянности заснул. А на неделе хозяйка велела мне почистить селедку, а я начал с хвоста, а она взяла селедку и ейной мордой начала меня в харю тыкать. Подмастерья надо мной насмехаются, посылают в кабак за водкой и велят красть у хозяев огурцы, а хозяин бьет чем попадя. А еды нету никакой. Утром дают хлеба, в обед каши и к вечеру тоже хлеба, а чтоб чаю или щей, то хозяева сами трескают. А спать мне велят в сенях, а когда ребятенок ихний плачет, я вовсе не сплю, а качаю люльку. Милый дедушка, сделай божецкую милость, возьми меня отсюда домой, на деревню, нету никакой моей возможности... Кланяюсь тебе в ножки и буду вечно бога молить, увези меня отсюда, а то помру..

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А в Європейському суді не сидять безперервно в форумному триндєжі з пустими словами про життя, тому й реєєструють, читають та відповідають. І тим самим більше впливають на ситуацію в Україні ніж деякі "Хоми невіруючі", які вірять лиш в свій часто недоречний сарказм. Ось таке "прЕдание" для цих "Хом".

6. Юрко НОТОЦО

Taк... реєєструють, читають та відповідають.
    Ложка дорога до обіду...Коли Ющ кричав,бився головою об стіну вони також все-це бачили,обіцяли і крутили хвостами... А нині Bони зі своєю резолюцією в задниці,бо...гроші МВФ і Європейська Правда-Сила реально Не-су-міс-ні!:preved:

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось на таких Юрках і тримався Ющ, ця ганьба Майдану і всього народу.
    Продовжуй галицький "проффесор" далі свій сарказм, крім якого нічого за душею видно немає.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ця тема показала, що на реальні барикади за цивілізовану Україну знову йти крім "крутівських студентів" нікому, в крайньому випадку з представників цього форуму. Вони з печі через комп'ютер воюють. І не бояться "херої"!

9. Юрко НОТОЦО

Ну чого ж...жарти про вас,тимошенківців,калатаю часом...щоб вам веселіше було,коли підете круто так під Нові Крути.А підете? :sarcastic:
    Ото-то...
    Хіба що підете,коли ці "крути" десь біля Гааги будуть...заодно і відпочинете-си там,та кави в Ля Бурже-си троха вип'єте з панею Юльцею,з паном Соросом,з панaми...
    Пилипе,не закручуйте мені халамана своїми фантазіями-мєчтами...Робіть.шо знаєте і дайте-сі на спокій,як ви це робили,коли Ромко Шухевич по-карпатських горах з машингвером шастав...
    В вас з Тимошенчихою були свої оповідки,а в нас з Ющом були свої...
    Oтo Слуxай,Прокопе...
    ...Іде галичанин з пилою,а назустріч корчмар.
    -Пане Лейбо,а чи ви бис те мі не зайнєли 1 ґрейцара?
    -А чом ні? Та дам ти,але чи ти вернеш го?Даш пилу в заклад?
    Той дав,а корчмар далі:
    -На маєш ґрейцара,але вернеш ми назад два...Добре?
    Дав му того ґрейцара,та й каже далі:
    -Слуxай,Стефку...Та тобі напевно буде тєжко віддавати два ґрейцари за один раз?...То віддай мені одного зараз,а другого віддаш потім...
    Той віддав і думає си:-Г-м-м...Пили нема,грошей нема...Одного грейцара винен єм ще...
    І головне,що все вірно...Бізнес-с-c i політИка, до курчої мами!
    -----------------------------------------------------------------
    Галицькі жарти то така...то така кумедія,така ненза, же по сміxу деколи плач збирає.

10. Forpost

Forpost Стоїк

нормальні герої завжди йдуть в обхід,буйних більшовики понищили і нема на то ради

11. Юрко НОТОЦО

І-і-і...Ваш довжелезний лист до президента,з якими Ви навіть не розмовляли,як з Ющом свого часу та навіть змогли поспілкуватися, лише присипляє людей спробою-болтологією...На ділі ж розраховано Це Все на глупого виборця,дурачка,чи-то лоха якогось...Мол,шось та робиться і буде робитись.
    Так діяли більшовики...Земля крестянам!Заводи рабочим!Власть комуністам!А дєнєжкі за хліб з України (Голодомор) за кордон,на сплату кредитів Тим,в Koгo набрались,як сучка блох!
    Кричати треба,Прокопе...Треба,але не так як Той ,шо кричав весь час:-Вовки,вовки!Вовки,вовки!...а коли прийшли вовки,то й зжерли хлопа...Бо він в потрібний час не Tе говорив!

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дійсно, від цього "проффесора" крім КУМЕДІЙ нічого не отримаєш.
    Тому вони й звуться ХЕРОЯМИ, від теперішніх дій яких на тому світі Бандера не найде спокою. Було в Галичині багато ГЕРОЇВ, а залишилося багато ХЕРОЇВ, в яких залишилося лиш віртуальне ХЕРОЙСТВО.

13. Юрко НОТОЦО

:good:
    Добре...Ви то листа хоть вже відправили ? До президента він то точно дійте...а до Гааги,до Брюсселя дорога до-о-о-овга!
    Так і бачу,як там Всі на нього чекають!

14. bars

bars Well-Known Member

І до Іспанії далеко, а вояк з вітряками хоч відбавляй! Ото помахає тупим списом і лягає спатки з відчуттям повністю виконаного обов'язку... Сміх і гріх...

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки виховані в культурі "рашен" дон Кіхотів "лохами" називають. Для жлоба й Ж. дАрк є ідіоткою. Продовжуйте свій віртуальний онанізм херої.

16. bars

bars Well-Known Member

Типа вы семя не на землю изливаете...:)) И уже годами... Не утоните...;)

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Типа, типа ...
    А яка була ідилія до мого втручання в "філософію" цих тріпачів - кожен почував себе як в сенаті Великого Риму.

18. Юрко НОТОЦО

Інфо для розрядки так...
    В США вчора адміністрація Б.Обами (чи хто там) подали в суд за несплату земельного податку (чи як він там називається той податок з нерухомості) на 2-х сенаторів.Один не зарегістровував купу вілл,будинків і не платив податки державі...А податок на великий будинок може бути ой-який великий,зо 20-30 тис.$ на рік з будинку,а то й більше напевно...А другий сенатор,то неплатив знов-таки податок,бо...бо оформив себе ветераном В'єтнамської війни.А адміністрація президента (чи хто там з корррупцією починає боротьбу ?) розрила,що хлоп на війні ніколи не був,i в В'єтнамі не воював! Ну прямо як міністр Табачник,який також...у В'єтнамі не воював!
    A на хатинку (ви бачили ту хатинку ?) гроші напевно інший дядя-сенатор дав...:))
    А може і заробив десь...або вкрав шось! :scratch_one-s_head:

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тихо-тихо пане Прокіп. Полегше на поворотах. Не косіть з розмахом.;) Я в 2004 році майже штурмував ВР, про що не жалкую і готовий це дійство повторити і ще не раз. І все ж таки скільки того нещасного Юща не клянуть і свої і чужі, а він таки здвинув цей величезний шар грунту під назвою Українці з мертвої точки.

20. Юрко НОТОЦО

І я готовий...тільки не за якусь там мандаринкy,а чи-то апельсинкy...Апельсина вже мало буде...:preved:

а де твій аватар? :)