Лімфогранулематоз в 99% випадків повністю виліковуєтся традиційними медикаментозними методами, особливо якщо вчасно розпочати лікування. Хоч ліки використовуются і дуже дорогі та дуже дефіцитні.
Для початку в Онкоцентр на Гашека, взагалі то лікар який виявив лімфлгранулематоз мав дати скерування куди іти лікуватися . Зважте на те що якшо до лікарів не звертатися або затягнути звернення то може бути пізно http://www.cancer.ic.ck.ua/index_4_15.htm
скерування то дали мене цікавить просто незалежна думка - може хто знає когось у Львові лікаря з великої літери
Ідете до онколога до якого дали скерування і дивитесь яку схему лікування назначив, потім іще до двох інших і дивитесь чи збіглись схеми Але не зволікайте !!!!!!!!!!
лімфогранулематоз Доброго дня! В мого хлопця теж виявили лімфогранулематоз ІІІ стадія.Він пройшов 6 курсів хіміотерапії після четвертого курса почала значно підніматися температура до 39 градусів переважно в ночі біля 2-3 годин. Я не помічаю ніяких покращень(((( Незнаю що робити.Якщо комусь відомо про це допоможіть(((