Всім доброго дня . Дуже хочу запитати Вас ... ЯК ДАЛЬШЕ ЖИТИ ЛЮДЯМ....??? Просто може хтось підкаже . Ситуація слідуюча 17.02.2013 р я попав в лікарню швидкої допомоги на Топольній в відділення нейрохірургії . Мені проели операцію по видаленню спинної грижі .... сьогодні 26.02.2013 мене виписали .. ну ще мають зняти шви .... Отже я в лікаврні провів 9-ть днів , витрати на лікування склали приблизно 10 000 грн + ще потрібно приблизно 3-5 тис грн на реабілітацію (масажі ,басейн і всякке таке ). Скажіть люди добрі як жити тим хто немає таких грошейна лікування ... повірте гриже болить дуже сильно .... а поки не заплатиш тобі навіть укол не зроблять. Наперд дякую за відпоіді. Мені справді сумно і соромно жити в такій державі.
Одне питання. Навіть не Вам, а тим, хто живе за кордоном. Скажіть, операції на спинні грижі в Лондоні, Празі, Монреалі чи Ієрусалимі безкоштовні? Друге. Страхівка здоров"я зараз коштує 10 грн на місяць і більше. З виплатою страхової суми в 20 000 грн. Питання, Ви застраховані?
Держава лікарів кинула на утримання хворими. От і все. Податки йдуть в кишеню чиновникам, а утримання лікарів - на платників податків в разі потреби. Таке он пакращення.
то хіба на кульпарківській пропонувати такі умови. ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- Зміст?
Це тільки приклад банку із зеленим логотипом. А таких є валом, до кольору... Кожен вольний вибирати до вподоби...
За що саме Ви платили і кому? Моя щомісячна страхівка коштує мені приблизно 40 євро. Ще приблизно 120 євро за мене платить мій роботодавець. Крім того, щороку в квітні, коли платяться податки фізичних осіб-підприємців, я доплачую якусь суму, в залежності від мого доходу. Якщо я потраплю в лікарню, то заплачу внесок за перебування там - приблизно 4 євро в день. За лікування не буду платити вже нічого.
Нині теж був в лікарні, правда не з таким "дорогим" діагнозом....Налікували мене на 120 грн. Шуткували медсестрички що будуть лікувати доки гроші не закінцаться....Але якщо буду гарно поводитись то ше скинуться по 10 грн. мені на пігулки Я їх недурив шо не жонатий от вони хвости і розпушили ...
В мене таке враження , що люди які пишуть про страхову медицину живуть в іншому світі . В нас вже автомобілі страхуть . В кінцевому результаті платиш за страхівку , і потім за свої гроші ремонтуєш автомобіль. Просто скажіть шо робити тим людям які не мають грошей на лікарства , які не можуть оплатити собі операцію на банальний апендицит. От наприклад я ... я також зараз крім витрат на лікування , щей до того всього змушений сидіти дома , бо працювати не можна . Відповідно я нічого не заробляю ...... а моя дитина ходить в ДЕРЖАВНИЙ садочок де не питають маєш ти гроші щоб за платити за садочок чи ні ... Маразм получається
Та не сваріться. Я теж в таких же умовах. Мою місяц, як прооперували. 1000 американців пішло. І з роботи її скоротили, і я на пенсії... Що найбільше дивує, це те, що приходиться купляти ліки самому. Знаю точно, що основний набір ліків в лікарні надходить, а купляти треба все. Від спирту до штучної нирки...
А,найбільше дивує,що у 88-му році,коли моя бабуся лежала в 5-й міській лікарні(де її і вбили),все було аналогічно І ще й по черзі з мамою сиділи біля неї.Я вдень,мама вночі. З три тижні.
Потрапила мама в лікарню. Дзвоню вранці, в Україні половина одинадцятої ранку, обходу ще не було, медсестри ще не було, результати рентгену ще не відомі (за те, що їм вколять палець хворі дають медсестрі в кишеню халата гривню), лікування не призначене (мама 24 години в лікарні), окрім заліза (в мами анемія). Набираю телефон пульмонологічного відділення. Піднімає телефон сестричка, спішить підтвердити, що лікар вже готується на обхід, на моє питання з ким спілкуюсь спішно передає лікаря. Лікар, звісно, також представляється тільки після запитання, на питання щодо ходу лікування старається мене запевнити, що відразу після обходу "щось призначить", фрази загальні-відчепітьсявідменерадибога, але мій ввічливо-холодний тон мабуть його примушує відповідати. Дзвоню щойно мамі - маму вже прокапали два рази (каже, що їй легше, то сподіваюсь, не фізіологічним розчином прокапали), зробили три уколи, медсестра ходить питатись, чи чого не треба. Здається, то не тільки самій системі справа, але в людях - поки не копнеш, не зачухаються.