В народній медицині дуже поширене лікування січею багатьох хвороб і травм: опіки, укуси, очні хвороби та ін. Знаю, що в медицині є навіть наукове визначення таких процедур. Чи є вони насправді дієвими і при лікуванні яких хвороб приносять результат (позитивний)?
Відповідь: Лікування січею Давно відомо: короткий позитивний ефект (напр. при опіках) дає гідрокортизон, який міститься в сечі. Чи не краще купити його в аптеці ? Одна справа - опіклися в лісі біля вогнища - аптеки нема, поливати горілкою - жаба душить. А вся інша "уринотерапія" - маячня. Ось до речі: робив мені сусіда ремонт кухні-ванної. Каже - оті плями на стелі найкраще виводяться сечею. Хочеш - твоєю, хочеш - дружини, хочеш - моєю або моєї онучки... Моя дружина мало не вигнала його. Вивів плями нормальними речовними, як це роблять усі маляри.
Відповідь: Лікування січею О, згадав, в мене в дитинстві був конюктивіт, лікар радив робити примочки марлеві з січею, я не знаю, чи то від сечі, але конюктивіт пройшов.
Відповідь: Лікування січею хіба "січа" не пишеься - "сеча"? колись мав рану - впав на асфальт і в районі ліктя, тільки зсередини, протер добрячу дзюрку. рана не гоїлася - перекисьсь, зеленка, йод не помагали. а з сечею пройшло за кілька днів. хоча шрам добрячий до сьогодні а то минуло більше 13 років.
Відповідь: Лікування січею а ше хронічний насмарк лікують сечею - п"ють носом, полощуть... але то тре себе сильно любити, щоб таке втворити, нє? Додано через 1 хвилину До речі, а знаєте чим добре лікувати опіки шкіри? Настойка прополісу. Затягає з швидкістю звуку. Пробував.
Відповідь: Лікування січею як в старому анекдоті - коли змія грузина вкусила в "гордість", і колєга телефонує лікарю.... і лікар каже - не страшно, то все просто - слід ранку відсмоктати... = "Вано, доктор говорит что тьі умрешь...."
Відповідь: Лікування січею Хто б що не казав,але синці знімає моментально. Колись ми з колєґою мали пригоду,після якої красувались з фінгалами - він на правому воці.я на лівому. Він сі мастив розмаїтими мастіґами,а я ватою з уріною. В мене на 3 день ніц не було.а колєґа дефілював з синяком ще два тижні. Те ж саме з порізами.
Відповідь: Лікування січею В дитинстві мене мама всього 2(два) рази січею лікувала. Як поїхав без дозволу ровером на Брюховичі, і як мало не спалив сусідський гараж... Виламала прутик і полікувала січею.
Відповідь: Лікування січею Люди... та не сІчею а СЕЧЕЮ!!! Мій чоловік в армії лікував свій гастріт сечею - зранку натще сходив в туалет і випив. Але він себе направду любит, бо я б так не змогла.
Відповідь: Лікування січею Люди добрі виправте помилки в темі!!!!!!!!!!! Січа такого в укр мові немає, правильно сечею, а якщо вже бути більш точним то цей метод називається уринотерапія! Додано через 5 хвилин Сеча справді має цілющі властивості, але наголошу Сеча здорової людини , (а хто тепер у нас без болячок???), тому часто кажуть візьміть сечу дитини, вона порівняно з дорослою сечею має менше оксалатів і всякої гадості. Так от є думка що в польових умовах сеча справді може допомагати як при опіках так і бути свого роду антисептиком, знаю один випадок, коли перед випускним на щоці у знайомої вискочив чиряк, так от вона приклала ватку змочену сечею, і як казала то все пройшло.
Відповідь: Лікування січею Допомагає досить добре, головне робити це правильно. Переконався особисто і неодноразово. Додано через 8 хвилин /В народній медицині дуже поширене лікування січею /Муму// Муму, просіть модераторів. чи Мартіні, хай виправлять слово "січею". А то не поймеш від чого походить це слово, чи від Запорізької Січі, чи від слова сікти...
Відповідь: Лікування січею січку можна ще перейменувати в обрізання але ним лікують в дуже крайніх випадках