Прочитав колись в неті, що людям які страждають на головні болі, треба ходити в гори, і чим побільше! Думаю дійсно допомогає гірське повітря? Якщо так, точно побіжу записуватись у клуб альпіністів, аби голова не боліла
Болить практично завжди, просто звик до болю, деколи дуже болить, особливо коли є чонячне світло, зимою взагалі мовчу.... Може бути пронизуючий біль в вісках, або на вухами... Також відчуваються дуже сильні імпульси в голові... ---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- А чьо? Можна піти і не вернутись... За то голова боліти не буде
- 100!:ireful: все решта - + ...а мо* зайнятися своїми думками - можна і в поході, і в дома, і в Церкві, і на вулиці, кругом А поки, для настрою http://www.youtube.com/watch?v=aGr3K9WRSUQ ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- ...мрію про гори теж....от якась добра душа завезла б хоч недалечко( оплати пального за мною))) Погано переношу транспорт...
Ой, оце голова і два вуха! Як то забула! Просто чудово знімає головний біль ходіння по воді. Можу відразу сказате де це перевірила - на Високому замку, біля Каплички, на джерелі.Там зробили ще один невеличкий басейн( можна цілому окунутися). Дійсно, там лікуються головні болі. Мо* там зробити форумівку для " страждальців- від- головної - болі"? Templar, ви ж львів*янин, знаєте про яке місце говорю? ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- Усьо, поки хтось покличе в гори йду дороблю хозяйські справи і до Джерела
Про Капличку знаю, а ось про невеличний басейн не знав... Знаю, що просто тече вода, і там люди її набирають...
Ну, я так розумію, є киста в переносиці, вона спричиняє головні болі, і щоб їх не було, кисту треба вирізати... Але я не лікар, тому говорю як розумію... Шкода, що тут немає невропатолога, або лора....
Є простий, перевірений часом спосіб... Женитися, і жити в хаті тещі рік, а потім переїхати жити окремо. Все "як рукою зніме".