Сьогодні в мене стався черговий напад... Чому це стається? Ніколи не вважала себе ледачою людиною: ще в дитинстві завжди охоче допомагала мамі по господарству, ніколи не було проблем з навчанням... А чим старше стаю, тим частіше на мене нападає лінь... Може це все осінь? Може просто втомилася від повсякденного життя? Може просто шукаю собі виправдання, ставлячи такі запитання? Мені здається, що в світі немає жодної людини, у якої хоча б раз не було нападу ліні... Одне турбує. Як з цим боротися? І чи треба взагалі з цим боротися, бо так лінь... Особливо сьогодні... Розкажіть свої дії проти цієї підступної зрадниці....
Зрадникам - розстріл! З лінню боротися просто: знаходите мотив, який її пересилить. Але й віддатися їй можна. Іноді.
уффф Проти ліні на роботі є два лікарства 1. Коли у вас є придуркувато-вз'єрошений міні началник, що бажає вислужитись перед вищестоячим началником 2. Коли знаєш, що потрібно ЦЕ доробити, тому що від того залежить заробіток Від ліні вдома 1. Мають прийти гості Від ліні у власному зовнішньому вигляді 1. Ідемо на п'янку-гулянку де фсі будуть файні 2. Намітилось трохи романтики з протилежною статтю (стосується і незаміжніх і заміжніх) Хіба ні? ))
думаєте, лінь сидить саме в ній??? ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ---------- йой та що ви такі жорстокі... ---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- ага.. я це вже десь чула... ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- от власне у мене лінь виключно вдома... люблю гостей... але прибирати таак лінь потім, що ппц...
Я о женщинах никогда так не думаю "распознать начинающуюся болезнь печени не так-то просто. Сначала возникает так называемая печеночная лень, беспричинная усталость, когда постоянно хочется лежать." http://www.nimbusmens.com.ua/krasota-i-zdorove/pechen-proshhaet-mnogoe.htm
ой.. не вперше.. і відчуваю, що і не востаннє.. ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- Тим22, Ви мене загрузили... тепер вже не смішно.. може вже тойво, капці білі готувати?
А може то не "лінь", а просто перевтома, або ж якась незадоволеність ... і треба просто... добре виспатися, смачно поїсти, відпочити з коханим,зупиняти свої думки і очі на тих людях і придметах, які приносять радість ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- Ну впрям-таки , у свої ...надцять зібралися, рано, краще Білий світ , чим білі капці,а скоро і білий сніг прилетить , треба радіти життю і "все пройдет и печаль ..." і лінь
Зате дієвий метод. А так то це вже робити в крайньому випадку. А так якщо лінь щось робити то думай про майбутнє: "А що ж станеться якщо я це не зроблю?"
і вам сі хоче то робити? Мені лінь навіть думати про білі капці , он правда про чорні часами думаю бо тре мені такі купити. І мені ліки від ліні, тільки там щоб ніде не ходити, нічого не робити, а воно мені само раз і вилікувало. Ба навіть ніяких піґулок не ковтати, бо лінь!
Смажений півень... Стовідсоткова гарантія лікування ліні. 0 - 100% - самодисципліна. Бо... Бо найлегше домовитись із своєю совістю...