ЛФ і його блудні сини :)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Читатель_Обкома, 29 лис 2006.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Голодомор

Раз уж Данило...приводит цитатки с других форумов.. дозвольте и мне про-
    цитировать:
    http://central.in.ua/cs/forums/3/18/ShowThread.aspx#18
    Интересно...кого имел ввиду...бывший форумчанин ЛФ?
    П.С.Данило?Вы собираетесь извинятся перед Степанычем?
    Или приведите доказы Вашего наклепа!!!!:ireful1: :ireful1:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну не можуть ніяк ті "дочірні" форуми позбутися своєї пуповини :) І у Правника, і на ЖЖ, і на ВЗ - всюди мусять похаяти Львівський форум. Їх фішка - у протиставленні себе до Львівського форуму. І в той же час усі хочуть поживитися за рахунок Львівського форуму, перетягнути публіку до себе :) Дітки, коли ж ви виростете і станете самостійними ? :)

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:) Читатель, я думаю Правнык просто не врубается в то, кто о чем говорит. К тому же самонадеян до безобразия. А Данило, наверное. занят. Зайчишек топит.;)

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мартини, где на В-З хаят ЛФ? Может, я просмотрел… :)
    Да и не переманиваем мы никого. В отличие от УЖ, кстати :)

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Солидарен с Кэпом!Доказы в студию!!!!!
    :) :) :)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

(OFF)
    MARTINI,
    список учасників "Українського життя" відкритий для перегляду.
    Чи Ви можете дорікнути мені, Ліді, Софії, Вікторії та іншим в якомусь недружньому ставленні до ЛФ ?
    І я не збираюся полишати ЛФ (звичайно, якщо Ви мене звідти не "попросите").
    Люди відвідують "УЖ" саме тому, що, на наш погляд, ЛФ дуже рідко "провітрюється" й аромат кави в певній "забито" іншими "амбре".
    А в нас кондішен. І білі краватки. :)

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну такі особи як Правник і НоТоЦо періодично миють кісточки і ЛФ і мені особисто. Нераз читав і тут час від часу лінки з"являються на той бруд.

На ВЗ також скидали лінки, але зараз уже не знайду, бо самому не цікаво. Зрештою, чого тільки варта тема про забаненого Пересвета :)

А щодо перетягування учасників - я точно знаю, що обидва названі форуми паразитують на ЛФ. Імен тих хто це робить і тих, хто на це ведеться, називати не буду, нехай лишається на їх совісті.

Втім, якщо чесно, нам приємно, що ЛФ дав життя декільком іншим форумам, адже це свідчить про те, що Львівський форум - це все таки явище в історії українських інтернет-спільнот :) От тільки "батьків" треба поважати, не вчили Вас такого? :)

8. Boris_Kiev

Відповідь: ЛФ і його блудні сини :)

MARTINI, ще раз хочу наголосити, що "УЖ" - не конкурент ЛФ, а просто зал зі входом за членськими квитками.
    Ви згадали тему "забаненого Пересвета" - чому ж він виник тут із другою головою ?

Коли Ви торкнулися того "ДЄЛА" - вся та "велика праця" на ВЗ - компіляція з даних мого пошуку + брехня на 87,5% їхнього "адміна" (навіть тема айпішників подавалася в недолугому дилетантському викладенні) + повна відсутність реакції на дописи "підсудного" на ПОРІ.

Мені то по барабану, просто зробив висновки щодо певного таварісча - такого ж львів"янина, як і L.T.
    Я спостерігав, хто й кому "кучно" розсилав через Приват лінки на то "ДЄЛО" :)

А L.T. було забанено рік тому саме за глузування з теми Голодомору, пам"ятаєте ?

9. Капітан

В клубе монашек не принято говорить о членстве...

Я и не скрывал, что просил у Вас линки на те высказывания Пересвета, которые Вы считали противоправными. Вы мне их дали (линки), за что и спасибо. Когда я спросил про ай-пи на завалинка.орг, Вы заюлили. Гранд как админ проверил сам. Хотите проверить? Так свяжитесь сами с админом завалинки. Зачем так нагло врать на Гранда?
    Правая рука не устала, "спостеригать" ? :D
    На форум люди приходят для общения, а Вы тотальную слежку и преследования устраиваете.

10. Ума

Ума Well-Known Member

Борис, тьі не прав!

11. Boris_Kiev

Умочко, а Ви хоча би за першим лінком прочитали ?
    Про бандерівців та поліцаїв від Дата: 05.12.2004 01:03:25 ?
    Втім, не наполягаю, я не маю права провокувати Вас на негативні емоції.
    З повагою та симпатією.
    Б.

12. zet

zet Дуже важлива персона

А пусть будут параллельные форумы. Только, чур, пар там и выпускайте все :)
    А тут уже, чтобы было "всё чинно и благородно..."

13. Капітан

Борис, только когда эта каша начинала закипать, я Вам честно предложил решить этот вопрос между нами, задавить спор в зародыше. Однако Вы с презрением отбросили мою протянутую руку.
    Теперь Вы пытаетесь каждый раз очернить В-З и его участников, несмотря на то, что никто из них ничего плохого не говорит о УЖ, и тем более не перекручивает в обидном смысле его название.
    И если Вам начхать на процедуру, и Вы врете, не удосужившись елементарно проверить... то про что с Вами можно говорить?

14. Ума

Ума Well-Known Member

Борисе, я не про це! НІХТО навіть сумніву немав, що усю шпіонську роботу, щодо Пересвета провели ВИ!!! Ну не хотіли Ви писати на ВЗ, написав Капітан - але для чого вкотре підкреслювати, що це саме ВИ зробили, а вся слава Кепу. Вам та слава потрібна була?

І НІХТО сумнівів не має, що саме ВИ слідкуєте за тим, хто, кому і коли пише ПП.

Борисе, зізнайтеся, Ви мріяли потрапити у розвідку? Шкодуєте, що по конкурсу не пройшли в СБУ? Звідки оті манери приватного детектива? Для чого без дозволу лізти в чуже приватне життя?

15. Капітан

Ума, слава мне не нужна, у меня есть света :)
    Вы все правильно поняли.

16. Boris_Kiev

Умо, розвідку по фігуранту я провів для нашого з Вами Адміна. Адмін зажадав доказів (ідентифікації) - я зробив. Точніше, мій черговий технік.
    Слава мені не потрібна, мені потрібне чисте повітря. Недовго музика іграла. :)

Хто кому писав ... адресати самі перекидали мені ті "листи".
    Розвідку, армію та інші силові структури обходив десятою дорогою. Тільки з операми УГРО кілька місяців поїздив, коли з моєї хати винесли апаратуру, чомусь навчився та попутно навчив їх деяким технічним заморочкам - телефонія, моб. оператори, діалап.
    І Боже збав лізти у приватне життя людей.

"Саро, хто вмирає, ти чи я ?"

Ой, Умо, хто модератор, Ви чи я ? :)

17. Ума

Ума Well-Known Member

розвідку провели для нашого Адміна, а інфа виявилася у Кепа... цікаво... а потім властиво заявляти про МОЇ (тобто Ваші) дослідження. Ну, коли зливали інфу Кепу, то потрібно було сказати, щоб обов"язкове вказання на джерело було...

а то, Борисе, якось отак і одразу ярлики навішали на Капітана, який він міліціонер і т.п. Саме тут варто б було застосувати принцип, який Ви рекомендуєте іншим - перш, ніж комусь вказувати на його вади, принаймні побачити свої!

18. Boris_Kiev

Умо, з Вашого дозволу, остання репліка.
    Перш як віддати Капітану 1/4 інформації, я спитав дозволу "в кого треба".
    А вказання на джерело ... технік Л., він же адмін комп"ютерного класу в одному ВУЗі, гроза київських хакерів.
    Можна надягати фетрового капелюха та галоші ?
    Мадам, мені приємно з Вами спілкуватися, але не будемо піарити певних українофобів.
    Вибачте, що я не галичанин, хоча мій прадід певний час жив у Кам"янці Подільському. :)

19. zet

zet Дуже важлива персона

А без досліджень ми хіба й самі не бачимо "хто є хто"?
    А якщо вже й приспічило досліджувать, то навіщо хизуватися тим (було б чим)?

20. Ума

Ума Well-Known Member

Ну, Борисе, Ви як завжди - з"їхали з теми...

Капітане, Ви зрозуміли у чому була Ваша помилка? ;) Негайно на ВЗ написати подяку техніку Л. із Києва... :) А то приписуєте собі чужі достоїнства :D :D :D :D

а де твій аватар? :)