звідки в людини береться лінь? хотіла б я іноді побороти її. часом робиш щось,активно робиш, але звосім не те, що треба. прикриваєшся якимись "благородними мотивами", а інша справа стоїть на місці. чому ми лінуємось? я , в соновному, лінуюсь там, де мені нецікава якась справа. що скажете?
Відповідь: ЛЕДАРІ Лень- двигатель прогресса. Именно лентяи придумали все девайсы, которые облегчают нам жизнь - кухонные комбайны, стиральные машины, електро-гидроусилители и т.д....
Відповідь: ЛЕДАРІ лінування - то погана звичка, імхо скажу те саме: в основному, лінуюсь там, де мені нецікава якась справа або просто настрою нема відповідного
Відповідь: ЛЕДАРІ лінь -- це класно!... як казала одна хороша людина (з києва) (моя інтерпретація): лінь -- це те, що дозволяє виокремити з великої кількості непотрбного -- потрібне.....
Відповідь: ЛЕДАРІ Ненавиджу ледарів. В мене з ними смертельна війна. Поки останній ледар не запрацює - пальцем не поворухну. Не дочекаються.
Відповідь: ЛЕДАРІ Саме так. Мене на ТВ весь час начальство соромило - "чому ти не видаєш на-гора рацпропозиції, які дадуть якісь розширені-продвинуті функції для режисерів-операторів ?" А я відповідав - "творчість вимірюється кілограмо-метрами". І я видаю тільки ті рацпропозиції, які полегшують життя інженерам-технікам. От скажіть - Excel - корисна прога ? Зручна ? А прообраз Excel'a - MicroCalc (а потім SuperCalc) написали на Сі два американських студенти, яких задрали рутинні обчислення в їхніх курсових проектах. Саме від ліні. Слава Ледарям !
Відповідь: ЛЕДАРІ і якщо мені якась справа не цікаво або нележить душа в цей момент до цієї роботи, то я її відкладаю.
Відповідь: ЛЕДАРІ мене лякає от яка лінь: коли лінуєшся бути уважним, коли лінуєшся присвятити час близьким чи Богу. бо просто лінуєшся. от коли людина щось отримує для себе - якусь вигоду, то вона вже інакше поводиться. хоче-не-хоче, а робить. сьогодні я не пішла в університет - лінь? лінь! а чому не пішла? щоб закінчити курсову, написати наукову роботу, щоб помити все у ванній кімнаті і зайнятись пранням. лінь - страшна штука. якщо,наприклад, лінуватись у стосунках з людьми працювати над цими стосунками, пізнавати нове і корисне, то все зійде на ніщо... Додано через 51 секунду але від того справа не зникає. її рано чи пізно ТРЕБА зробити. потрібна сила волі.
Відповідь: ЛЕДАРІ Не люблю слово "обов*язок", щоденну рутину! Мені, щоб побороти лінь, необхідна виважена мотивація до дії, яскрава ціль, така собі "вдячна" перспектива... А обов*язків у мене стільки!, що мушу (ще одне кохане слово) визначати серед них приорітети. От на Форум ніколи не мушу і не ліньки...:radist:
Відповідь: ЛЕДАРІ людина - тільки людина.часто ми недалекоглядні. і результат,який насправді БУДЕ, здається нам далеким і неважним. ми не оцінюємо реально його важливість.
Відповідь: ЛЕДАРІ ага, лінива знайшлася. не наговорюй на чесних людей! я вважаю, якщо стиль роботи дозволяє відкласти роботу на потім, а в результаті та робота є виконана, то ніякою лінню там і не пахне.
Відповідь: ЛЕДАРІ Інколи лінь це просто небажання робити грішне. Наприклад заробляти більше грошей ніж треба для життя, адже ліньки бувають тільки у ситих. Одного разу мені стало ліньки ходити на роботу, то я започаткував власну справу і мав з неї більше грошей і набагато менше тратив на неї часу. Але прийшов час і мені стало ліньки займатися одним й тим же і минулого тижня я пішов на роботу.
Відповідь: ЛЕДАРІ Таки не зрозумів не пішла бо лінь чи не пішла щоб закінчити курсову роботу (і так далі по тексту) ?