ЛДАУ

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Lilu_Lutsk, 1 гру 2007.

1. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Вот думаю п0ступати у ваш ЛДАУ.Хто там вчіться? Як там ? Може хтось живе там у гуртожитку ? Розкажіть будь-ласка все що знаєте.

• Подобається Подобається x 1
  2. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: ЛДАУ

ЛДАУ надо ехать там можно увидеть истинное лицо науки, а особенно факультет ПГС, все там с тобою на ты, в переносном смысле, кстати отрываться там негде, разве что с русско язычными панками с тусуетесь...

Додано через 1 хвилину
    и еще у меня осталось впечатление что этот университет для сельских парней

3. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Гг...Хочеш сказати шо там не буде де розвіятись і т.д.? .. :-(

4. vasili

vasili Well-Known Member

ну разве что с собой возьмешь, може панки уже по заканчивали учебу их там мало было

5. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Та какие панки)) Я уверина что там есть и будут такие как Я )) :p

6. vasili

vasili Well-Known Member

Желаю удачи в ЛДАУ, единственное прошу поступать на Промышленное и гражданское строительство с ректором Снетинским ВВ, кстати если у вас фамилия русская то поступать не рекомендую

7. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Що ти маєш на увазі ? о_0 (в мене не рус. фам.)))

А ти що там вчівся? Я планую на архітектора... :)

8. vasili

vasili Well-Known Member

Там учился Степан Бандера в связи с этим у них там в кухне такого рода витает напряжение что москаль обалдеет, кстати со мной учился такой, потом после дипломной сидели с ним на завалинке возле корпуса економистов, курили, он мне говорит Вась знаешь че они меня так не любят, я ему говорю Олег пойми твой дед с ними воевал и победил, поэтому ты с ними изза твоего деда по разные стороны барикат, понимаешь Лилу с города Люцка, а на самом дуле Олег ведь родину не выбирал, правда ведь?

9. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Ага.Він не винен.Нелюблю такіх людей...що так осуждають...!

10. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Лілу, ти знаєш, що у тебе такий же акцент, як у Леді Ю. А чим тобі не подобається Луцький політех?

11. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Нормальний в мене акцент :beee: ... В Луцькому вчиться пів Луцька... .І найти роботу коли на кожному кроці людина з такою ж спеціальністю....НЕ РЕАЛЬНо...))

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

нИ рІально?

13. vasili

vasili Well-Known Member

Це класно коли навкруги одні колєги, рівень знань, фахова професійність, кон"юнктурність - це запорука успіху...

14. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Щось тобі не подобається ?

15. Forpost

Forpost Стоїк

Щоразу як читаю ,ум за разум заходить. З якої сторони інститут в Луцьку до теми Львівський форум > Наше місто > Життя міста Львова

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ага, а от найти роботу архітєктора-випускника непарнокопитного ВУЗу буде простіше-простого.
    Дєвушка, якщо ви виросли в Луцьку, то в ЛДАУ можете піти вчитися в тому випадку якщо любите коли вас беруть грубо...то напевно єдина реальна причина чого вам туди йти, бо інших причин не бачу в упор:D

17. Forpost

Forpost Стоїк

ЛЬВІВСЬКий ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ (ЛДАУ) http://www.lday.lviv.ua/ua/index.html?PHPSESSID=c234a1f8f4bbc9d69609459dcb0a49a7
    ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ(ЛДАУ) http://www.lnau.lg.ua/un_024.htm Який ідіот двомрізним учбовим закладам одну і ту ж абревіатуру присвоїв

Додано через 1 хвилину
    то ще з тих часів. як першокурсниці конячого інституту віддавались за три брежнєвських рубля?

18. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Яка різниця звідки я ?
    І я хочу мати спеціальність,вивчитись....))

19. Тіріон

Тіріон Active Member

Поступайте в Могилянку.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Головне вдало вискочити заміж....

Додано через 1 хвилину
    найдете лоха і будете до пенсії на ньому їздити

а де твій аватар? :)