Вот думаю п0ступати у ваш ЛДАУ.Хто там вчіться? Як там ? Може хтось живе там у гуртожитку ? Розкажіть будь-ласка все що знаєте.
Відповідь: ЛДАУ ЛДАУ надо ехать там можно увидеть истинное лицо науки, а особенно факультет ПГС, все там с тобою на ты, в переносном смысле, кстати отрываться там негде, разве что с русско язычными панками с тусуетесь... Додано через 1 хвилину и еще у меня осталось впечатление что этот университет для сельских парней
Відповідь: ЛДАУ Желаю удачи в ЛДАУ, единственное прошу поступать на Промышленное и гражданское строительство с ректором Снетинским ВВ, кстати если у вас фамилия русская то поступать не рекомендую
Відповідь: ЛДАУ Що ти маєш на увазі ? о_0 (в мене не рус. фам.))) А ти що там вчівся? Я планую на архітектора...
Відповідь: ЛДАУ Там учился Степан Бандера в связи с этим у них там в кухне такого рода витает напряжение что москаль обалдеет, кстати со мной учился такой, потом после дипломной сидели с ним на завалинке возле корпуса економистов, курили, он мне говорит Вась знаешь че они меня так не любят, я ему говорю Олег пойми твой дед с ними воевал и победил, поэтому ты с ними изза твоего деда по разные стороны барикат, понимаешь Лилу с города Люцка, а на самом дуле Олег ведь родину не выбирал, правда ведь?
Відповідь: ЛДАУ Лілу, ти знаєш, що у тебе такий же акцент, як у Леді Ю. А чим тобі не подобається Луцький політех?
Відповідь: ЛДАУ Нормальний в мене акцент ... В Луцькому вчиться пів Луцька... .І найти роботу коли на кожному кроці людина з такою ж спеціальністю....НЕ РЕАЛЬНо...))
Відповідь: ЛДАУ Це класно коли навкруги одні колєги, рівень знань, фахова професійність, кон"юнктурність - це запорука успіху...
Відповідь: ЛДАУ Щоразу як читаю ,ум за разум заходить. З якої сторони інститут в Луцьку до теми Львівський форум > Наше місто > Життя міста Львова
Відповідь: ЛДАУ Ага, а от найти роботу архітєктора-випускника непарнокопитного ВУЗу буде простіше-простого. Дєвушка, якщо ви виросли в Луцьку, то в ЛДАУ можете піти вчитися в тому випадку якщо любите коли вас беруть грубо...то напевно єдина реальна причина чого вам туди йти, бо інших причин не бачу в упор:D
Відповідь: ЛДАУ ЛЬВІВСЬКий ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ (ЛДАУ) http://www.lday.lviv.ua/ua/index.html?PHPSESSID=c234a1f8f4bbc9d69609459dcb0a49a7 ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ(ЛДАУ) http://www.lnau.lg.ua/un_024.htm Який ідіот двомрізним учбовим закладам одну і ту ж абревіатуру присвоїв Додано через 1 хвилину то ще з тих часів. як першокурсниці конячого інституту віддавались за три брежнєвських рубля?
Відповідь: ЛДАУ Головне вдало вискочити заміж.... Додано через 1 хвилину найдете лоха і будете до пенсії на ньому їздити