Ланцюгова пила!

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем VasMT, 8 бер 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звертаюсь за порадою.
    Маю бажання придбати ланцюгову електропилу.
    Маю досвід роботи на 400Гц-ових. В домашніх умовах знайти 400 герц важко. У продажі є на побутову мережу.
    Яку вибрати? :scratch_one-s_head:

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть електричні не дуже то :nea:.......краще бензинову по середній ціні.
    Маю Хузварну...чи як воно там правильно звучить :dntknw:......за чотири роки ніяких претензій. Користуюсь правда 4-5 разів на рік, по 20-60 хв.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви справді думаєте, що 50 герцова працює по-іншому?
    Чи то ви мали неувазі частота крутіння ланцюга?;)

4. VasMT

Та є "Урал"... Правда старенький, але безвідмовний...
    Хотілось би щоби без мороки... Скільки там тих дров треба на шашлик-машлик...

5. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Миху, я не думаю, я впевнений. :)
    Потужність прямопропорційна частоті робочого струму... При тих самих габаритних розмірах і вазі різниця в рази. Але ставити перетворювач під хатою не вартує :))).

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

• Подобається Подобається x 2
  7. Sauer

Sauer Well-Known Member

Послухайте, що вище казали - Хускварна...просто,надійно і відносно дешево (скільки працював на пилорамах, то там всюди такі)

8. VasMT

Не зрозумів двох речей:
    Де вище і що таке "хускварна"

9. Sauer

Sauer Well-Known Member

10. VasMT

Хукс... Хуск... Тьху ти...
    Бог з наю...
    Я ж про електропили хочу вчути. :)

11. Sauer

Sauer Well-Known Member

Візьміть бенз - і не заморочуйтесь..

12. Сашко

Сашко Well-Known Member

Ну в принципі я маю електричну на 1,8КВт, користуюся вже 5 рік, не дуже регулярно, але якшо вже користуюся то життя їй даю ого-го:) Зараз наприклад валю старі дерева в саду до 70см в діаметрі, валить нормально:good: пилкою задоволений на 100%. Порівняно з бензиновою (тоже колись доводилося користуватися) має свої плюси і мінуси. Плюси: простота в обслуговуванні (гострим періодично цеп) і все, надійність роботи при мінусовій Т (сусід свій Штіль при -8 так і не завів:cry:), дешевша ціна та експлуатація. Мінуси - далеко від розетки с таким девайсом не попрешся:)

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

А як її звати?

14. Сашко

Сашко Well-Known Member

Сьодні гляну:)

15. Сашко

Сашко Well-Known Member

FULL TECH 2510 називається

16. statusquo

statusquo Member

В мене теж така. Ріжу більше. Роки три. Міняв ланцюг, шину і масляний насос на цеп. Витрати за 3 роки – 1000 грн, але це хороший показник. Вона вже давно себе окупила.
    Електричну теж не раджу брати. Якщо для дощок вона ще підійде, то колоди нею не вріжеш без напрягу.

17. comanche

comanche знайшовся

Маю Штіль М170, нормальна пилка :) зараз можна за 1650-1800 грн взяти...
    правда користуюсь тільки 0,5 року.... сервіс - по дрібницях... нагострити ланцюг і тд...
    хоча вчора завіз щоб прочистили паливну систему, бо щось забилась...
    Вибирав між Хузварною та Штільом... і чогось на форумах більшість переконала мене взяти штіль...
    кажуть великий процент хузварн збирають в китаї... отаке :) але що та що та пиляти дрова буде :)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може просто свічку заляпало....чистили безплатно?

19. statusquo

statusquo Member

Слідкуйте за чистотою палива. Треба дивитися щоб туди не потрапляли щепки з дерева та інші маленькі часточки. Коли паливо розведене з мастилом довго стоїть, на дно осідає осад, тому не наливайте все паливо з каністри, а залишіть трішки на дні, і злийте через ліве плече на землю ))). Ну і звичайно бензин має бути хороший, без присадок і іншої фігні. Побутує думка що бензопила не автомобіль, і все стерпить. Насправді чим менший двигун, тим він чутливіший. Наприклад трубка для подачі бензини настільки маленька, що і не дивно що вона забивається від найменшого сміття.

20. Сашко

Сашко Well-Known Member

Шановний не росказуйте казок:) Яку потужність має Ваша бензопилка? А тепер рахуєм моя електропилка має 1,8КВт це 2,5 конячих сил;) Про який напряг Ви росказуєте? Може Ви путаєте пилу з кущорізом?;) Колоди граба та яблунь в діаметрі см так 70 ріже шо масло:) Товстіших я не маю.. ше не виросли:)

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

:):):good: а якшо через праве...?

а де твій аватар? :)