Шановні,чи не знаєте ви когось,хто бажає піти на квартиру? Моя мама виявила бажання взяти квартирантів.
Відповідь: Квартира і скільки то коштуватиме??? що входить туди? і чи є там інтернет? я планую з коханим знімати квартиру... ми б з радістю але велике ліжко, і спокій має бути гарантовано
Відповідь: Квартира та то смішно я не можу на поганому чомусь спати....просто буду мучатись поки не вмру)
Відповідь: Квартира Нiчого не смiшно, Patrick дiло каже. Матрас на пiдлозi, ех... А також диваннi подушки на пiдлозi, якi геть роз'їжджаються вiд... ето... ритмiчного навантаження Велике лiжко цих забав у жодному разi не замiнить, перевiрено
Відповідь: Квартира Хоч і офтоп, але пригадався старий анекдот: Якось Чапай і Пєтька поїхали в Гамерику і потрапили до будинку розпусти. От їх і запитує любязна пані: - Вам який краще номер, зі світлом чи без? Пєтька каже, що йому все-одно, а Чапай наполіг на той, що без світла. Заплатили і гайда!.. Ранком вибираються з будинку, аж тут їх підкликає адміністратор і дає доляри - Пєтькі 50$, а Чапаєву 10. Чапай відразу з притензіями, мов що за неподобство!!! Йому відповідають: - Ні, тут все нормально і справедливо, тому як вашого Пєтьку передавали по радіо і телебаченню, а вас лише по радіо! )))