Ітак ізготовляємо пляцок, що на фотці. Для тіста робимо так само майже як на налисники. 800...1000 гр. кабачків потерти на тертці з великими дзюрками. Додати солі перцю, 2 кілішки муки(300 грам всього), два яйця(класика ) і молока на воко. Вимішати і смажити так само, як на налисники на пательні, але товщина має бути трохи грубша. Крем: приблизно 300 грам твердого сиру потерти, часник - 2 зубчики і майонез, зелень - кріп і/або петрушка(кажут дуже помічне для будь-якого хлопа. Вимішати то всьо. пермащуємо, складуєм то і знову перемащуєм ............і всьо пляцок готовий. Насилу встиг сфоткати зчезає на вочах...
Ой, Миху, біжу за кабачками.Так смачно все виглядає. А скажіть, Ви самі готуєте, чи жінка "под чуткім руководством"?
А чо' не Ви? Тож так цікаво!!! Скажіть-но, а колись пробували щось згутувати самі, зробити сюрприз жінці?
могйом, канєшно... але дівчєта, не будьте такі бистрі, а потрохи всьо повім.... най з"їм той пляцок, тоді робитиму наступне.
нині зготований... а на фото - то шо сі лишило.... Наступне буде про те, що робити з рибою горбушею і як її їсти. Я вас навчу постити, нє?
як її їсти ми й самі допетраємо, а як готувати - показуйте-пишіть добре, що не сіль а де Ваші рецепти? поділіться, що готуєте самі?
Та майте стримані, дівчєта.... Я не хочу писати просто рецепти. я хочу робити, фоткати процес і результат.... тоді і рецепти будуть.
а я недавно робив перший раз піццу... дома прозріли з того шо вона була не просто їстівна, а ще й смачна. (тісто сам робив - інтернет рулить) п.с. от такий я скромний
А можна, я похвалюся? Вчора чоловік приготував мені страву під назвою "козацькі вуса", правда на свій манер. Спегетті, пеермотане м'ясом у соусі. Во
ооо!!! я таке тоже хочу навчитися, але спагетті хочу навчитись сам з тіста робити і соус бажано теж самому...
Файні в вас келішки, як сі там зміщєє 150 грам. Я також таке роблю. Мій хлоп теперкі без петрушки і кропу а ще зеленої цибулі і проростків часнику, шо також є дуже помічне, жити не годен. Засадив цілу грядку тим. Жуємо кожен день як травоядні.