Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Ітак ізготовляємо пляцок, що на фотці.

    Для тіста робимо так само майже як на налисники.

    800...1000 гр. кабачків потерти на тертці з великими дзюрками.
    Додати солі перцю, 2 кілішки муки(300 грам всього), два яйця(класика:haha: ) і молока на воко. Вимішати і смажити так само, як на налисники на пательні, але товщина має бути трохи грубша.

    Крем:
    приблизно 300 грам твердого сиру потерти, часник - 2 зубчики і майонез, зелень - кріп і/або петрушка(кажут дуже помічне для будь-якого хлопа:haha:. Вимішати то всьо.

    пермащуємо, складуєм то і знову перемащуєм ............і всьо пляцок готовий.

    [​IMG]

    Насилу встиг сфоткати зчезає на вочах...:)))
     
    • Подобається Подобається x 23
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ой, Миху, біжу за кабачками.Так смачно все виглядає.
    А скажіть, Ви самі готуєте, чи жінка "под чуткім руководством"?:mocking:
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    кажу як є, бєз "ложной скромності"... жінка.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    А чо' не Ви? :) Тож так цікаво!!! :preved:
    Скажіть-но, а колись пробували щось згутувати самі, зробити сюрприз жінці?:pardon:
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    могйом, канєшно...

    але дівчєта, не будьте такі бистрі, а потрохи всьо повім.... най з"їм той пляцок, тоді робитиму наступне.
     
  6. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    Та добре, пригальмуєм троха, почекаєм :girl_smile: і...СМАЧНОГО! :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    вже не щезає?
     
  8. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    нині зготований... а на фото - то шо сі лишило....

    Наступне буде про те, що робити з рибою горбушею і як її їсти.
    Я вас навчу постити, нє?:)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. illia

    illia Well-Known Member

    нє.. я всьо розумію, но "молоко на воко" то о_О
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    як її їсти ми й самі допетраємо, а як готувати - показуйте-пишіть

    добре, що не сіль:)
    а де Ваші рецепти? поділіться, що готуєте самі?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Та майте стримані, дівчєта....
    Я не хочу писати просто рецепти.
    я хочу робити, фоткати процес і результат....
    тоді і рецепти будуть.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. illia

    illia Well-Known Member

    а я недавно робив перший раз піццу... дома прозріли з того шо вона була не просто їстівна, а ще й смачна. (тісто сам робив - інтернет рулить:))
    п.с. от такий я скромний :blush:
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Chortenia

    Chortenia Маленьке файне вредне

    А можна, я похвалюся?
    Вчора чоловік приготував мені страву під назвою "козацькі вуса", правда на свій манер.
    Спегетті, пеермотане м'ясом у соусі. Во :cools::cools::cools::cools:
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. illia

    illia Well-Known Member

    ооо!!! я таке тоже хочу навчитися, але спагетті хочу навчитись сам з тіста робити і соус бажано теж самому...
     
  15. borkhes

    borkhes Дуже важлива персона

    Цікаво, якщо я вмію готувати не тільки макарони та яєчню - я вже не хлоп? о_О
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. afterstep

    afterstep Дуже важлива персона

    хлоп має вміти фотографувати та командувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Файні в вас келішки, як сі там зміщєє 150 грам.
    Я також таке роблю. Мій хлоп теперкі без петрушки і кропу а ще зеленої цибулі і проростків часнику, шо також є дуже помічне, жити не годен. Засадив цілу грядку тим. Жуємо кожен день як травоядні.
     
  18. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    то треба мати "бите воко" :)))
    Ну то моцний у Вас хлоп, Марусю :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    Гм-м-м..
    п'ЕермотанЕ (p'eermotane)? А то як? то француське, чи італійське?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Chortenia

    Chortenia Маленьке файне вредне

    :tongue::tongue::tongue:
    лямур тужур бонжур :crazy::crazy::crazy:

    Нєє, спагетті самі робити ми точно не бум. Купляєм смачне. А от соус власний ;)
     
а де твій аватар? :)