от, хотіла поділитись неприємністю, яка трапилась вчора зі мною. і попередити та ще раз нагадати усім форумлянам бути дуже обережним самим та берегти своїх діток. так от: була на Дні народження друга - пікнік біля Дніпра.вжила трошечки алкоголю. бігали босі по травичці - грали у волейбол, я ступила на осу - та мене вжалила за стопу. я перетерпіла біль і тут же ми пішли всі гуртом купатись - я порухалась - обмінні процеси в організмі пришвидшились... і тут почалось: страшенна алергія - кропивниця по всьому обличчі та тілу, набряки страшенні: вуха, очі... ніс та вуста оніміли. ми побігли в аптеку - подзвонили до лікаря(бо хоч і у мізерних кількостях, але алкоголь все-таки вживався) - проконсультувались, що нам краще купити для зняття симптомів алергії. нам порадили тавегіл. після прийому таблетки за хвилин 20-30 набряки з обличчя спали, кропивниця стала проходити. але от халепа - нога досі з великим набряком. і це природньо - отрута, все-таки, ще там. ступати на ліву стопу боляче, температурить. от і хотіла попередити всіх, щоб були уважними. лікар ще сказав, що останніми роками з"явились якісь особливо отруйні оси, на укуси яких може проявлятись саме така бурхлива реакція. мене оса другий раз в житті кусала, але першого разу не було такої страшної реакції. носіть із собою в сумочці якісь антиалергени і пильнуйте, щоб вас не вкусили
Відповідь: Кусючі комахи во-во, і комарі... колись по 10 на раз кров смоктали - і нічо. тепер деколи набряк від укусу лише одного може пару днів сходити. мо' Чорнобиль?...
Відповідь: Кусючі комахи Чорнобиль-не Чорнобиль, а набряк на нозі у мене добрячий. вже еластичним бинтом обмотала, капусту приклала... цікаво, чи допогли би ці засоби від комах, а-ля "Офф" і т.п.? як профілактика, щоб не кусали.
Відповідь: Кусючі комахи вкусив мою малечу недавно комар...потім той укус розпух...пішли до лікаря, а там виявляється - інфекція...перейшла ще на личко і вушко...мушу постійно прати і прасувати всі речі, після кожного одягання...після кожного сну перу постіль...
Відповідь: Кусючі комахи Вчора були на природі. Там цих ос!!! Тільки у моєму стакані з пивом 3 утопилися! Дуже боявся за онука. Але що характерно: біля столу масса, а біля води - практично немає!!!
Відповідь: Кусючі комахи Мораль: приїхали на природу - пензлюйте до води, нІчого за столом ос топити. Нє?
Відповідь: Кусючі комахи Від комарів допомагає. Я дитину намазую, бо укуси сильно розпухають. Але якщо Ви наступили на осу, то тут навіть шкарпетки не допомогли б. То не Чорнобиль, то еволюція. Вже в Африці знайшли вид комарів, на яких не діє відома отрута. Уявіть що нас очікує.
Відповідь: Кусючі комахи се глобальне потепління... зверніть увагу що в теплих країнах самі звичайнісінькі комахи набагато більше отрійніші а ніж в піднічних. А тепер з потеплінням все змінюється... Світ іде до свого щасливого завершення Додано через 7 хвилин Погані ліки знацця. Моїй Юліанці знайшли інфекцію від кліща то ми лишень один раз постіль випрали з хлоркою і один раз кремом намазались. Все. Дякувати Богу, забули. А он наша Анна має на комарів алєргію, її як вкусе то обсипає страшенно і такими бомблями. УЗЯСЬ
Відповідь: Кусючі комахи Мою подругу вкусив комар у ногу - почалась така інфекція, що 2 тижні не могла на ногу ступити, нагноїлося, але лікар не хотів різати, прописав мазь і якось минуло. Жах.
Відповідь: Кусючі комахи Щодо павуків помітила я одну цікаву особливість - цього літа вони щось дууууже активно в людські оселі лізуть.от тіки відкрию вікно в кімнаті,щоб провітрити,піду по справах,приходжу - опа,а вже зо 2-3 павуки райзуют по стінах(і то не якісь манюнькі,а такі великі чорні -бррррррр).і як ми були на морі,то там те саме творилося - павуків нємєряно,ще й до хати лізут.то неспроста. Бідачка комарі стали якісь дуууже агресивні і ядовиті.мене так на морі скусали,жи на мені місця живого не було - ноги поспухали на амен.