Любі форумляни, підкажіть будь ласочка, де можна навчитись плавати??? бо самій не виходить навчити чоловіка(( вже нема сил Де в нас у Львові є хороші курси плавання, координати і можливо ціни знаєте? Буду дуже вдячна!
Тут ключове питання в тому, хто більше хоче: Ви навчити чоловіка плавати чи чоловік хоче навчитись? П.С. Теж дружина хоче мене навчити - усе даремно, може тому, що я не особливо і не рвуся
завтра в аквапарку стартує літній табір для дітей дають гарантію, що навчать плавати за 2 тижні... може муж Ваш погодиться?
Ну, женщины боятся... видел. А ...?!?!? В голове не укладывается. Может, Вы из него хотите пловца или ныряльщика сделать? Из меня тоже пловец ... так себе ... но что бы совсем не уметь... не верю. Он, что боится воды?
Нема питань. Але яхти чимало коштують. Скутера дешевше, але там нема капітана з командою, без рук всеж важко буде.
Дивлячись у якому районі живете. Аквапарк (курси повинні бути), Динамо на Вітовського (не впевнений чи є курси), на Стуса відкритий (літом можливо курси є), на Сихові теж є критий басейн, на Медику відкритий басейн точно працює, СКА не знаю чи зараз працює. Було б бажання. Найкращі умови в аквапарку. Знов вставлю канадських 5 копійок, може кому буде цікаво. Відкриті муніципальні басейни у Торонто безкоштовні. Басейни при будинках (якщо є), для жильців безкоштовні (входить в рент), можна безкоштовно привести 2-х знайомих. Криті шкільні або муніципальні басейни, ціна 2-3 долара за годину в залежності від виду плавання і графіка. Відвідування критого басейна в Торонто дешевше ніж аквапарк чи Динамо у Львові.
Смішки-смішками, а навчитись плавать не так легко, як здається тим, хто вже вміє. Я от почав друга вчити за тим же принципом, за яким колись навчився сам. З першого ж уроку прогрес - навчився трішки на спині. Основне позбавити людину страху води. Щоб тіло відчуло гармонію з водою. Щоб не тонути треба лежати горизонтально на воді, а інстинкт самозбереження прагне опустити ноги донизу, щоб стати на дно, тож перш за все треба перебороти цей бар'єр. Заводите чоловіка на глибину 1м. Ложите на спину з умовою ні в якому разі не згинатись в тазу і трішки ворушити руками й ногами. Нехай набере повітря, бо зазвичай спочатку обличчя захлестує, але відразу ж викидає нагору. Відчувши, що може триматись на воді, набагато легше навчитись іншими стилями.
Кажуть,у вас ві Львові є така штука як Аквакомплекс,навіть з морсьим прибоєм.То шо, вари нема інструкторів?
Боїться (( і води і глибини.. а після того як він тонув-то і я ще й до того боюсь коли він у воді, досі не знаю, як мені вдалося його витягнути ---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- знаю та і прогрес є, лежати на спині навчили і навіть на животі "зірочкою"+ потрохи рухати ногами ,руками і плисти, але на тому і зупинились 2 роки тому ... тільки піднімає голову-моментально йде на дно ( і під водою ніби може проплисти.. але "над водою" ніяк! я так розумію, що він дуже напружений, не може розслабитись і дати воді себе тримати-тому і тоне... і ніц не виходить
Кажуть і справді дуже дієвий спосіб. Мого батька так навчили. Але якось страшнувато з таким експериментувати. Хіба що не в кар'єр а в ставочок з глибиною метра зо два. І щоб кілька мужиків поряд, які добре плавають.