Курити заборонено!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 20 бер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

От хотіла знати, як люди відносяться до паління в громадських місцях. У нас заборонили палити у всіх ресторанах, кафе, барах. В мене бар по-сусідству з бізнесом, то ті їхні курці йдуть під мої двері і смалять. :sad: Дим заходить і так через щілини, а як ще хтось зайде, то взагалі... Дістали вже! :ireful1: А в Європі то взагалі! У Франфуркті йшла по аеропорті і дивувалася - смалять і ніхто нічого! :eek:

2. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Відповідь: Курити заборонено!

Скажіть, а деж палити???? По суті, можна прийняти все за гром. місця:o у нас немає спеціально обладнаних місць для паління, навіть урни для сміття ставлять общакові, без відділень для недопалків, після чого ті горять!!!!

3. Оля

Оля Старожилка форуму

А я Вам по-єврейськи - запитанням на запитання. :) А що робити тим, що не палять, а тут мусять то вдихати? Адже доведено, що пасивний курець, тобто той, що поряд, ще більше піддається риску, ніж той, що сам палить. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. Доброчин

Ну я намагаюсь відходити кудись подалі від інших людей, особливо якщо поруч діти:)

Просто, якщо забороняти курити в гром. місцях, то треба обладнати якісь місця й для паління:)

Стосовно тих, хто палить наприклад в черзі на маршрутку, або на пероні метро, то це звичайне бидло!

• Подобається Подобається x 2
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

А хіба курити - то їсти? :) Ну невже не можна дочекатися десь собі в окремому місці, щоб нікому не заважати? ;) А на роботі то я згідна. Хай облаштовують окремі кімнати. :)

6. Доброчин

На роботі скажу, в АКБ Форум є така фішка, то жах, маленька кімнатка і десь так десяток постійно палячих людей й курити не хочеться)))

7. Оля

Оля Старожилка форуму

То Ви про віртуальну курилку кажете? ;)

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Та то все від того, що у нас держава дитяча - бавляться в пісочниці. Куріння взагалі потрібно було б заборонити і припинити продаж цинарок, а всіх хто не зміг сам покинути курити - лікувати в примусовому порядку. От і все. А то перетворили пів країни в смердюшник - куди не підеш всюди напльовано, бички і смердить!!!:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  9. Доброчин

Наркоманів вилікувати не можуть, А Ви ще й курців хчете поза законом оголосити:confused: :confused:

10. Росинка

Росинка Well-Known Member

Щось то ви би всьо забороняли та забороняли.Здається мені,що кожна людина "кузнечек своего счастья".Так що кожен сам вибирає псувати йому легені чи ні.Погано тільки,коли курці забувають про те ,що не всім їх дим приємний.:ireful1:

11. Марина

Марина Well-Known Member

100 и 101 раз повторять тем , кто курит, что это не всем приятно. Ну что делать если кроме себя самого себе помочь НЕКОМУ. Так делаю я и не всегда нахожу поддержку. Оля, напишите типа табличку - тут не курят или курят тут и укажите в шуточной форме, где.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я категорично проти куріння взагілі, тим паце: в громадських місцях...

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

І я проти куріння! Я від диму задихаюся. Виявила, що в мене алергія у одній польській кнайпі. Була там з коліжанкою 2 години і всі 2 години кашляла. Як лиш вийшли надвір, кашель припинився. За сусіднім столиком курили. І хоч там система кондиціонерів влаштована так, що диму не чути і одяг ним не пропахує, я то якимось чином відчула.

Олю, а я цього літа була у Чікаґо, то там кнайпи є, де є дві зали: для курців і не курців. То були в основному зроблені у ковбойському стилі.

14. duncan

у ковбойському для курців, чи навпаки?..

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ресторани зроблені у ковбойському стилі мали дві зали. :)

16. duncan

ясно, якщо побачу ресторан у ковбойському стилі — буду знати, що там є зала для некурящих...

(індуктивний метод)... :)

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

А всі решта - тільки одну з написом "NO SMOKING" ;)

18. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А ніхто і не пробує зайнятися цією проблемою всерйоз. Всі ж роблять на наркоманах бізнес.
    Нехай би ці кузнєчєки кували своє нещастя в своїх нірках, але ж не хочуть, паразити. Тому заборонити куріння взагалі було б дуже користно.

19. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Я також проти куріння! Особливо в маршрутках. Бо якщо хтось палить на вулиці, то простіше відійти на потрібну відстань від курця, а от якщо в маршрутці курить водій - то нікуди. Або виходити, або сидіти і терпіти. А під час вагітності так переживаєш за свою малечу! А коли щось їм (водіям) скажеш - купа обурення, лайки і побажань щоб я тільки на таксі і розїжджала.
    Скажіть хтось пробував переконати водія маршрутки не палити?

До речі згідно з правилами дорож.руху здається водій не має права курити за кермом, так?

20. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Во львовских маршрутках водилы курят во время поездки в присутствии пассажиров???? :eek: :eek: :eek:

Я в шоке!:ireful1:

а де твій аватар? :)