Купівля плит лдсп

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем MasterYura, 23 лис 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MasterYura

MasterYura Well-Known Member

Цікаво хто де купує ламіновані плити дсп для меблів (стіл, шафа і т. п.)
    Цікавить: ціна, якість вибір, надання послух порізки та обклейки

Я брав на фірмі сучасний дизайн: http://www.sdyzain.com.ua/index.php?id=main
    Плити 18 мм від 320 до 470 грн та вище (по 350 +- практично немає) (розмір 2750х1830)
    Якість плит та роботи хороша. личкування крайки (обклейка), товщина 1, мм ціна за 1 м роботи 3 грн, та за саму кромку 3 грн

Цікавить через те, що деколи бавлюся в мебельника початківця, суто для себе. минулого року плити практично всі 18 мм були по ціні до 300 грн, а зараз доходять до 500 грн. Тож шукаю інші фірми.. (з меншими цінами в першу чергу)

Прохання мебельників, та таких як я, порадити фірми (магазини) по продажу лдсп

На перед дякую

2. olegkoval

olegkoval New Member

Добрий день. Подивись за рукавичкою що на вул. Луганській є фірмочка яка займається продажем і порізкою плит. тай ціна вних нормальна. я задоволений.

• Подобається Подобається x 2
  3. MasterYura

фірма ред енд вайт? здається так, чи якась інакша серед тої сереї магазинів мебелі?

Бо в принципі теж хтось казав що там є, але гірша якість. Аде все ж таки мені великий плю в хорошому розташуванні!!!

+ є ще вивіска на дністровській (зелена на З/К переїзді) щось про дсп. Хтось щось знає?

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ні. Ред&вайт в тому ж ряді, що "Рукавичка". А фірма з розкрою і продажу плит позаду через два ряди будівель. Не пригадую як називається, але заїзд між "Рукавичкою" і автомагазином в ворота, і за третім рядом (якщо рахувати ряд "Рукавички") будівель направо, вздовж будівлі. Передостанні двері/ворота.

5. MasterYura

ок. Тоді за нею обовязково подивлюсь, які там справи при наступній купівлі дсп.
    Дякую..

Чекаю ще відгуків та пропозицій

6. MasterYura

це трохи не туди дописано.. :)

7. Chugayster

Chugayster Member

Я думаю, найдешевше буде у виробника - у львівській області - ТзОВ "КРОНО-УКРАЇНА" (Камянка-Бузька). Колись у них був магазин при виробництві - також відразу робили і розкройку плит. До речі, БРВ (блек-ред-вайт) плити брали у них.

8. MasterYura

Та то так. Але я маю на увазі купівля плит 2 макс 3 плити. Тобто купівля плит для себе, а не масового виробництва. Тож їхати так далеко ніхто не буде. В першому повідомлення фірма теж бере звітам плити...
    Але і мені і їм вигідніше щоб плиту купляв я вних, а не сам віз (мені вийде дешевше взяти в них 1 чи 2 плити ніж самому гнати машину, а їм бо вони везуть фурами по 100 плит і більше..)

а де твій аватар? :)