Цікаво хто де купує ламіновані плити дсп для меблів (стіл, шафа і т. п.) Цікавить: ціна, якість вибір, надання послух порізки та обклейки Я брав на фірмі сучасний дизайн: http://www.sdyzain.com.ua/index.php?id=main Плити 18 мм від 320 до 470 грн та вище (по 350 +- практично немає) (розмір 2750х1830) Якість плит та роботи хороша. личкування крайки (обклейка), товщина 1, мм ціна за 1 м роботи 3 грн, та за саму кромку 3 грн Цікавить через те, що деколи бавлюся в мебельника початківця, суто для себе. минулого року плити практично всі 18 мм були по ціні до 300 грн, а зараз доходять до 500 грн. Тож шукаю інші фірми.. (з меншими цінами в першу чергу) Прохання мебельників, та таких як я, порадити фірми (магазини) по продажу лдсп На перед дякую
Добрий день. Подивись за рукавичкою що на вул. Луганській є фірмочка яка займається продажем і порізкою плит. тай ціна вних нормальна. я задоволений.
фірма ред енд вайт? здається так, чи якась інакша серед тої сереї магазинів мебелі? Бо в принципі теж хтось казав що там є, але гірша якість. Аде все ж таки мені великий плю в хорошому розташуванні!!! + є ще вивіска на дністровській (зелена на З/К переїзді) щось про дсп. Хтось щось знає?
Ні. Ред&вайт в тому ж ряді, що "Рукавичка". А фірма з розкрою і продажу плит позаду через два ряди будівель. Не пригадую як називається, але заїзд між "Рукавичкою" і автомагазином в ворота, і за третім рядом (якщо рахувати ряд "Рукавички") будівель направо, вздовж будівлі. Передостанні двері/ворота.
ок. Тоді за нею обовязково подивлюсь, які там справи при наступній купівлі дсп. Дякую.. Чекаю ще відгуків та пропозицій
Я думаю, найдешевше буде у виробника - у львівській області - ТзОВ "КРОНО-УКРАЇНА" (Камянка-Бузька). Колись у них був магазин при виробництві - також відразу робили і розкройку плит. До речі, БРВ (блек-ред-вайт) плити брали у них.
Та то так. Але я маю на увазі купівля плит 2 макс 3 плити. Тобто купівля плит для себе, а не масового виробництва. Тож їхати так далеко ніхто не буде. В першому повідомлення фірма теж бере звітам плити... Але і мені і їм вигідніше щоб плиту купляв я вних, а не сам віз (мені вийде дешевше взяти в них 1 чи 2 плити ніж самому гнати машину, а їм бо вони везуть фурами по 100 плит і більше..)