Может у кого стоит дома пианино без дела? мы его купим и увезем, освободив у вас немножко места в квартире
да он играет уже сам, может за день 20-30 раз подойти к инструменту и минут 5 сидеть играть и петь ноты которые играет
Хм... И минус влепили... Просто когда человек не хочет, лучше его не заставлять. Я это имела в виду. Тем более, что большинство детей игру на пианино не любят. Я вот до сих пор нот не знаю. И что? Чувствую себя нормально.
Може, воно й краще... Є ТАКий анекдот. -Коханий! Твої почуття згасли? -??? -Тепер ти не тримаєш мене за руку, коли я приходжу додому. -ТАК ми ж продали піаніно.
Піаніно корисно для розвитку і прікольно, но для професії непрактічно і безсмислєнно. І при переїзді все проклинати будете.
Погоджуюсь на всі 100%. Не треба людину заставляти робити те, що вона не хоче. Але з допису: я б не сказала, що дитину "мучать" тим піаніно. Просто, Бойцовая Рыбко, не треба судити про всіх людей по собі - стане легше жити. Великий респект Вам, Artem Gukasov! Дуже класно коли батьки підтримують дитину у її вподобаннях. :smile:
у тещи стоит пианино и когда мы там жили ребенок с него не слазил, недавно начал петь "песенки", напевает мелодии из песен Л.Армстронга, боссановы и тд . И когда мы приходим к бабушке в гости очень видно что он скучает за своими "уроками музыки". Я не хочу чтоб такие музыкальные способности не развивались и когда я буду переезжать на другую квартиру я думаю куплю другой инструмент, рояль например... спасибо так много места пока не располагаю, хотя спать под роялем это мечта детства
Актуальне питання... А скільки приблизно коштує таке щастя? В мої доньки несподівано виявився музичний хист... Чому несподівано? Бо мені взагалі ведмідь не то, що на вухо наступив, а й конкретно потоптався, а чоловік хіба на гітарі бринькає, але як починає співати - то страшне... А малявка співає гарно і грає. Поки що бере уроки, вже роки зо два, я все думала, що пропаде інтерес в неї, але не пропадає, то треба певно також додому придбати.
У меня аналогичная ситуация. Мама музыкальную школу закончила, у папы почти оперный голос (не знаю, чего он в инженеры пошёл), а я ни в зуб ногой. Надеюсь, дети будут музыкальные.
на сколько я уже понял в хорошем состоянии от 400-600 грн "Украина", и 1000-3000 антикварные заграничные инструменты, нельзя забывать про доставку , чем больше этажей тем дороже
ІМХО, краще вже на якийсь інший інструмент, а не на піаніно. А раптом дійсно то переросте в професію?! Професійним піаністам важкувато з роботою. Два шляхи - або дійсно зіркою стати а-ля шостаковіч з сольними концертами Європою(шанси, зрозуміло, більш ніж мегамізерні), або - звичайний музикант. То не скрипка, труба і не барабан - в симфонічному оркестрі піаніно нема, місце так просто не знайдеш, як вся інша братія... Тому часто лишається сіреньке вчителювання, або утрєннікі в садочках. Але то мені так здається, може то і не так.
А хто каже, що то повинно стати професією?Можна працювати програмістом і вечорами для себе, для душі грати на фортепьяно? По мені теж ведміть пройшовся , ніякого музичного слуху немає..а так заздрю тим, хто може грати на муз.інструментах.
То ще нормально більш менш... а то мене одна знайома налякала, сказала, що 5 000 коштує. От зараза. Ну як я її пересаджу на якийсь інший інструмент? Дитина займається вже 2 роки майже і їй подобається? Що я їй скажу: на тобі скрипку? Ну... поки що зарано говорити, їй тільки 8 років. Наразі розглядаю, як хобі. Вона ще басейн 2 рази в тиждень відвідує. То є два тих "хобі", до яких в неї не пропадає інтерес на протязі довшого часу. А до того були і танці, і теніс, і інші. Але захоплення минало приблизно через 2 місяці. Та я їй ніколи нічого не нав'язувала. Хочеш - пробуй, не твоє - заб'ємо на то, подобається - займайся. Далі будем бачити.