Так сказав учора журналісту "Високого Замку" генеральний директор "Карпат" Олександр Єфремов. Мушу зізнатися, що ранковий телефонний дзвінок другого за рангом чиновника в структурі "Карпат" не застав мене зненацька. Минулого тижня Олександр Єфремов також телефонував мені на мобільний, прискіпливо з'ясовуючи деталі інтерв'ю з футбольним агентом Олександром Кулішевичем. Тепер же його незадоволення стосувалося відвертого інтерв'ю колишнього форварда "Карпат" Леоніда Ковеля, правильність трансферу якого до підмосковного клубу "Сатурн" зараз розбирають юристи ФІФА. Відтак, я наперед чудово знав, що Єфремов, як завше, говоритиме на надвисоких тонах, зриваючись на крик та перемежовуючи мову лайкою... Але цього разу Олександр Андрійович, здається, перевершив сам себе. Вся новина на ПРОСПОРТ
Відповідь: "Купи собі пістолета і застрілься!" У одного Полковника, наприклад. Йому Левандівка парабелум дав. Навіщо йому в бані зброя?
Відповідь: "Купи собі пістолета і застрілься!" як на мене то мало бути "застрілися", а не "застрілься"
Відповідь: "Купи собі пістолета і застрілься!" О, я точно такого іграшкового мав, з чорної пластмаси... Все думав малим, нашо йому ті дві круглі пімпочки зверху...
Відповідь: "Купи собі пістолета і застрілься!" А я такий живий мав. Правда,проржавілий весь. Колись,в Теребовлі ми з татом копали ями під загорожу,то знайшли.