Шановні форумляни!!!! Звертаюсь до Вас з проханням купити кілометр(бодай кілометр)дітям з НРЦ "Джерело". Ви мабуть усі бачили маршрутки "Джерела",які возять діток на заняття в Джерело.....Коштів звісно бракує,бо всі авто на утриманні центру,місто на соляру не виділяє ні копійчинки,як не прикро... Отож,кому скільки не жаль..... А ще у нас на кожній заправці,список наразі не оголошу....будуть роздаватись стікери. Не будьте байдужими,залишайте здачу(яку не жаль) на заправках в обмін на стікер "Джерела", і тим самим ви забезпечите в подальшому доїзд діток на навчання. Дякую!!!!!!!!!!
"Я дарую дитині кілометр" Я вже створювала цю тему (нажаль не можу її знайти). Отож,акція розпочалась... "Джерело",розповсюджує такі ось символічні автобуси,аби забезпечити доїзд неповносправних діток на навчання в НРЦ "Джерело".Не будьте байдужими,якщо Вам запропонують купити такий ось автобус,купіть бодай за 10-20 грн.,тим самим ви зробите неабияку послугу діткам,оскільки паливо подорожчало, а грошей у нас обмаль,може статись так,що автобуси не зможуть їздити.Вже й так щоп"ятниці не їздять(економлять на наступний тиждень),навіть зменшили харчування,а місто грошей не виділяє(чомусь....дивно...і соромно....). Також особисто я вам буду вдячна,оскільки моя дитина теж їзде на одному з автобусів При бажанні ви можете звернутись до мене(напишіть в пп) і я вам "відпродам" наші картонні автобуси. П.С. Зібрані гроші підуть на пальне. Щиро дякую!!!!!!!!
Гм-м-м... Ці картинки не надто відповідають дійсності. До кожного буса бракує причепу з 10 інвалідних візочків. враження, що то просто дітки катаються ЗІ: моя теж їздить тим бусиком. Нема буса - сидимо дома.
Щоб не створювати нової теми, пишу тут. Один мій хороший друг, активний учасник групи "Відкриваємо серця" Юрій Федечко організовує благодійний концерт, цитую: Якщо хтось із форумлян бажає долучитися, придбати квитки чи просто допомогти - 097-46-292-46 Юрій