Кумедія :D

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Доброчин, 18 вер 2007.

1. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Я колись вже створював гілку про "дачних злодіїїв", та щось не знайшов її...

Але цей випадок мене вразив:
    Село це вимираюче, а там де моя хатинка, то взагалі живе пару чоловік. Та багато ще хат стоїть до яких ніхто не їздить. Йшов, я по дорозі й супроти однієї такої хатинки стоїть, як росіяни кажуть "иномарка", запорожець, я його клацнув на мобільник й до хати. Дивлюсь ходять по хаті, я й кажу "Що ви там робите?", тиша, виходить один (похилого віку) й запевняє мене, що бджол шукають. Я йому кажу, що то чужа хата і тому подібне. Повиходили вони з хати, іще три лоби молоді в машину й поїхали...

Було це вдень, в суботу -мене просто вражає така зухвалість...

• Подобається Подобається x 2
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Кумедія :D

Смiх смiхом а на нашiй дачi нас грабили два рази, дiдовi новенькi шини покрали з гаражу та й всякi iншi iнструменти i речi покрали. I то коли нас не було, звичайно. Бо так би мiй песик їх напевно заїв.

3. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Я вже з ліку збівся:) скільки разів грабували мою хатиеку, щоправда навіть міліцію викликали останнього разу. Нікого не знайшли вони, хоч статистику підпортив їм:)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас сусід по дачі поцупив гаманець з шафки в хатинці. То при чому мама тоді була на городі.. Йому десь поза 60, з вигляду наче навіть порядний.. Але не пійманий - не злодій..

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В вас хоч серйозні речі крадуть. А в мене на дачі моркву і капусту покрали... :)

6. Оля

Оля Старожилка форуму

І на городах, що між Сокільниками і Науковою завжди крадуть урожай львів"яни. :sad: Люди вже стараються там нічо доброго не садити.

7. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

А в нас на дачі взагалі зеки живуть :ninja: - боїмося навіть їхати туди...

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Нічо собі! :ninja: Що, просто захопили і живуть? :eek: А як ж дачна управа на то дивиться? То це ж після тюрми всі туди і пересилятимуться, як Ви і далі будете мовчати.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми через крадіжки дачу продали, бо крадуть все..і труби, і інструмент, моркву, капусту, цибулю ....навіть троянди викопали

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні,Олю,Ви таки відвикли від наших реалій.:)

11. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

нам на дачі постійно крали цибулю і капусту... зараз навіть ночого не садимо,-тільки сад залишився.

Дача трохи далеко за Львовом- їздити просто невигідно

12. Melody

Melody Well-Known Member

Скоро вже й землю почнуть вивозити...

• Подобається Подобається x 1
  13. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Це дача мого чоловіка, чесно кажучи не була там ні разу, але після тих розповідей про непрошених гостей навіть не хочеться туди їхати. Дачну управу шукати не пробували, але ви праві - треба щось робити і виганяти злодіїв:babruysk:
    От тільки назбираємо групу безстрашних добровольців...

а де твій аватар? :)