Я колись вже створював гілку про "дачних злодіїїв", та щось не знайшов її... Але цей випадок мене вразив: Село це вимираюче, а там де моя хатинка, то взагалі живе пару чоловік. Та багато ще хат стоїть до яких ніхто не їздить. Йшов, я по дорозі й супроти однієї такої хатинки стоїть, як росіяни кажуть "иномарка", запорожець, я його клацнув на мобільник й до хати. Дивлюсь ходять по хаті, я й кажу "Що ви там робите?", тиша, виходить один (похилого віку) й запевняє мене, що бджол шукають. Я йому кажу, що то чужа хата і тому подібне. Повиходили вони з хати, іще три лоби молоді в машину й поїхали... Було це вдень, в суботу -мене просто вражає така зухвалість...
Відповідь: Кумедія :D Смiх смiхом а на нашiй дачi нас грабили два рази, дiдовi новенькi шини покрали з гаражу та й всякi iншi iнструменти i речi покрали. I то коли нас не було, звичайно. Бо так би мiй песик їх напевно заїв.
Відповідь: Кумедія :D Я вже з ліку збівся скільки разів грабували мою хатиеку, щоправда навіть міліцію викликали останнього разу. Нікого не знайшли вони, хоч статистику підпортив їм
Відповідь: Кумедія :D А в нас сусід по дачі поцупив гаманець з шафки в хатинці. То при чому мама тоді була на городі.. Йому десь поза 60, з вигляду наче навіть порядний.. Але не пійманий - не злодій..
Відповідь: Кумедія :D І на городах, що між Сокільниками і Науковою завжди крадуть урожай львів"яни. Люди вже стараються там нічо доброго не садити.
Відповідь: Кумедія :D Нічо собі! :ninja: Що, просто захопили і живуть? :eek: А як ж дачна управа на то дивиться? То це ж після тюрми всі туди і пересилятимуться, як Ви і далі будете мовчати.
Відповідь: Кумедія :D А ми через крадіжки дачу продали, бо крадуть все..і труби, і інструмент, моркву, капусту, цибулю ....навіть троянди викопали
Відповідь: Кумедія :D нам на дачі постійно крали цибулю і капусту... зараз навіть ночого не садимо,-тільки сад залишився. Дача трохи далеко за Львовом- їздити просто невигідно
Відповідь: Кумедія :D Це дача мого чоловіка, чесно кажучи не була там ні разу, але після тих розповідей про непрошених гостей навіть не хочеться туди їхати. Дачну управу шукати не пробували, але ви праві - треба щось робити і виганяти злодіїв:babruysk: От тільки назбираємо групу безстрашних добровольців...