Підписавши "газові" угоди з Росією Юлія Тимошенко не порушувала українського російського і міжнародного законодавства. Про це заявив ініціатор громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук в інтерв'ю російському каналу НТВ. "Немає провини Тимошенко в тому, що ці угоди були укладені саме на такому рівні і в таких змістах", - сказав він. "Я вважаю, що в тих умовах, які були створені умисними діями тодішнього президента Ющенка, який фактично в кінці грудня 2008 року зірвав нормальні, з чудовими результатами, переговори з російською стороною, коли передбачалася ціна за газ 235 доларів за тисячу кубометрів", - додав Медведчук. "Я згоден з точкою зору, яка сьогодні існує, у тому числі і в Росії, про те, що Юлія Володимирівна Тимошенко, благословляючи пыдписання газових контрактів, не порушувала українського законодавства, російського і міжнародного", - уточнив політик. "Я впевнений, як експерт, як юрист, як людина, яка знає природу всіх цих відносин", - підсумував він. http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/20/6967163/