Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

З "Правил поведінки на форумі"

2. Спілкування

2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
    2.2 Забороняється використання ненормативної лексики
    2.3 Забороняється створювати однакові теми в різних розділах форуму. Такі теми будуть видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження.
    2.4 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
    2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.
    2.6 Заборонено беззмістовні повідомлення (флуд) та умисну рекламу (спам), заклики переходити на інші форуми.
    2.7 Рекомендується не використовувати форум для особистих розмов. Краще надіслати учасникові приватне повідомлення або скористатись електронною поштою чи ICQ.
    2.8. Поганим тоном вважається публікація особистих даних інших учасників без їх згоди. Це, зокрема, стосується ICQ, адрес електронної пошти без належного (антиспамерського) спотворення, імені, прізвища та по-батькові.
    2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.

Отже, в світлі минулих подій хочеться уточнити, які межі допустимі в спілкуванні.

Чи допустимі звертання на "ти", перекручування ніків (чи вважати перекручування ніків його переклад), чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі, чи хамство - це тільки "пішов ти на..."? Чи є обмеження на шрифти і на мінімальну кількість знаків в постах? Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? Хотілося б почути вашу думку щодо цих і інших аспектів спілкування на форумі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Культура спілкування на форумі

Маша! Что-ты Вы очень много "отнимаете"! А "давать" не получается?

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відкрити цю гілку мене спонукав от такий допис

І відповідь

Чи допустиме таке спілкування?

4. Полковник

Полковник миється в бані

Вроде, очень даже прикольно! Козочка - классная кликуха! :D

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Критикувати завжди легше. ;) І, бдлк, не називайте мене ні Машею, ні Маняшею, терпіти не можу цих двох. :)

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Відкриваючи ці гілки, Мих, напевно, керувався тим, що ці люди і їхня творчість, хоч і належать до найкращих діячів української культури, вже стали визначною історією України. І їхні шедеври варта нагадувати щороку, чи принаймі у їхні ювілеї.Я запощувала не всі підряд тексти пісень Івасюка, а ті, які всім найбільше полюбилися. На форумі зараз багато молодих людей, які незнайомі з цими чудовими піснями, тому я вважала, що варто буде донести до них ці перлини української музики. Якби була можливість, ми би ще й разом їх всі переспівали, правда? ;) Так що моя думка, хоч хто хоче нехай говорить, що таке робити треба, бо інакше тоді і гілку з поезією, де всі знаходять і постять вірші улюблених поетів теж треба стирати або рахувати за флуд. :)

7. Forpost

Forpost Стоїк

Чи допустимі звертання на "ти", Нові звертаються на ти, так привикли на інших форумах ,було би дивно відповідати ВИ,перекручування ніків краще копіювати ,щоб не мати мороки чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі не пробував ,чи хамство - це тільки "пішов ти на.треба визначитись з терміном Чи є обмеження на мінімальну кількість знаків в постах Є 10 знаків Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? То вирішувати модеру даного розділу

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Полковнику, Ви нині знову жінці всі гроші не донесли додому, що на жінках на форумі злість зганяєте? :rolleyes:

А за нік Кози-Дерези, то я й сама часто гублюся, як до неї звернутися! :) Боюся образити, а справжнього імені не знаю...:)

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

От я і пропоную визначитись з терміном.

А де ви його знайшли?

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Шрек, певно, має на увазі 10 смайликів у повідомлення.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Маша, Вы уж простите старого дурака! Не хотел обидеть! Ясное дело, что ТОЛЬКО Mariya.
    Маша, простите москальского хама, чесслово!

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та ну вас :) , я тіки Маша і Маняша не люблю ;) , до решти відношусь спокійно.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ой, Олю, неуважні Ви. А я до Кози-Дерези лише її справжнім іменем звертаюся. :)

14. Forpost

Forpost Стоїк

напишіть повідомленя з девяти знаків і знайдете і ВИ

15. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Офіційно (і досить поважно)

Маріє, як я зрозуміла, Ви вважаєте себе поборницею культури спілкування на форумі. Так в такому випадку запитую Вас (будь ласка, прошу відповісти без упередженості та щонайоб´єктивніше): а чи може хтось надсилати комусь ПП з безпідстaвними образами? Чи хіба це не порушує правила форуму?
    Чи як на це дивитимемось?;)

З повагою,
    Віка

16. Doc.

Doc. Well-Known Member

------- ---------:)

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1.Форма звернення, на мою думку, повинна визначатися співрозмовниками. Переклад ніків не вважаю злочином. Умисне і злосливе перекручування - порушення прав.
    У випадку незгоди завжди можна висловити голосний чи ПП "протест" і домогтися дотримання.
    2. Все що Ви пишете, може бути використано... Така гірка правда. Не довіряєте - не пишіть. Хоча ПП, звичайно, передбачає певний інтим. Хамським може стати люба дія, якщо Ви на неї не очікуєте, навіть "цьом". Правда? :o
    3. Предмет обговорення в гілці (вірш, картинка) може бути присутнім. Звичайно, припустимий об'єм не повинен зашкалювати і жерти час/гроші/нерви. Питання урегульовується модератором.
    Надсилати - може. Але "ігнор" + "адміністратор" легко вирішують такі проблеми. Нє?

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Віко, мені так само в приват не завжди в коханні признаються ;) , тому відповідаю теж в приват (і теж не любовними сонетами):p.

P.S. Я не поборниця культури спілкування, я просто хочу культурно спілкуватись з культурними людьми на культурному форумі.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Нині цілий день згадувала. :) Здається я раз бачила, що Ви назвали її "Нінусь"... Значить її ім"я - Ніна? ;)

20. Forpost

Forpost Стоїк

Ну навіщо цей реал,га?

а де твій аватар? :)