куди зникають друзі:?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем malyatko, 23 гру 2007.

1. malyatko

malyatko Well-Known Member

спочатку ви дружите потім хтось віддаляється а хтось намагається відновити дружбу але це все марно ..куди зникає дружба:?

• Подобається Подобається x 1
  2. kYula

kYula Well-Known Member

Відповідь: куди зникають друзі:?

А хіба дружба (коли вона справжня) може кудись зникати?))

• Подобається Подобається x 2
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

є друзі яких 1-2 і є приятелі.друзі то назавжди а решта то для товариства

• Подобається Подобається x 6
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Люди робляться старшими,доля розкидає по різних куточках світу,у кожного з’являється свій круг знайомих,своє життя.Велика рідкість зберегти дружбу.Але друзів не буває багато і вони нікуди не зникнуть....

• Подобається Подобається x 4
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на жаль , може. але сподіваюсь, що це явище тимчасове.

6. Liberty

Liberty New Member

просто люди змінюються, змінюються часи, відносини між людьми.люди віддаляються ,а дружба -зникає,таке теж буває у житті, але ,на мій погляд, не требе засмучиватися, треба винести з минулої дружби все найтепліше и запам`ятати це!:)

• Подобається Подобається x 5
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

щоб не повторюватися:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=200781&postcount=5

між чоловіком і жінкою може виникнути почуття...
    між 2 чоловіками (жінками) може стати людина іншої статі -- і "дружбі" кінець...
    це один з прикладів...

8. Текіла

Текіла Member

я думаю, що на кожному етапі життя людей пов"язують якісь певні спільні інтереси чи зацікавлення.
    Коли наступає наступний епат, то людям часом стає нецікаво, ні про що спілкуватись.
    Можна весь час згадувати минуле, обгововрювати що хорошого було.
    Але якщо вам у житті не по дорозі, то справді дружба згасає.
    Набагато приємніше спілкуватисьб про теперішнє-майбутнє

• Подобається Подобається x 3
  9. Ольга

Ольга Well-Known Member

закінчують навчання, одружуються, стають батьками, змінюють місце праці і проживання...
    в мене лише одна коліжанка є з якою ми незважаючи на попередні причини досі підтримуємо стосунки.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у всіх є коліжанка, або друг.....
    коли проходять РОКИ, знаходиться інша коліжанка або друг....

11. Espert

Espert Забанений!

Як на мене справжня дружба не повинна пропадати ніколи, куда б людину не кидала доля! Бо коли відносини зникають в таких обставинах - то не є справжня дружба, особливо зараз, коли для їх підтримки є все, мобільні, інтернет! Та й раз в рік, можна зустрічатися, навіть живучи в різних містах!

12. lanka

lanka Well-Known Member

Якщо в людини змінилися друзі, то означає, що в першу чергу змінилася вона

• Подобається Подобається x 3
  13. malyatko

malyatko Well-Known Member

далеко не завжди так..
    п.с. як би це було правилом то напевно зникали б всі друзі одночасно..

14. lanka

lanka Well-Known Member

Не треба сприймати це так буквально, але для мене з дружбою так само як з коханням - люди мають дивитися в один нарпямок, бо що таке дружба, це вже певна невеличка спільнота, яка мусить мати щось спільне

15. Оля

Оля Старожилка форуму

У мене є давня дружба з трьома дівчатами. Хоча тепер вони вже жіночки. :) З двома шкільними подругами і з однією інститутською. Як нас час не розділив, а ми все одно стараємося листуватися, здзвонюватися. Хоча останнє я в основному роблю, бо їм сюди задорого дзвонити. А ще ми час від часу зустрічаємося. Це дійсно найближчі друзі. А інші - просто так колись доля зводила, але дружби нема. Є хіба випадкові зустрічі.

• Подобається Подобається x 1
  16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Хочеш гарантовано втратити друга - позич йому трохи грошей! Працює!:sad:

Куда уходит детство,
    В какие города,
    И где найти мне средство,
    Что б вновь попасть туда....і т. д.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Чиста правда! Тому я своїм друзям не позичаю. Були часи, що просто допомогла, скільки могла, грошима. Але "БЄЗВАЗВРАТНА"! :)
    А тут одну людину пошкодувала - позичила, бо їй банк вже хату забирав. Тепер вона навіть на очі не показується і не віддає. І це научка на ціле життя, що краще раз бути поганим, ніж назавжди. ;)

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

...Хотілося би, щоб саме так і було. Але... Проходить час і життя показує трошки інше. При зустрічах раз у рік не знаєш, про що говорити, починаєш розказувати про те, чим живеш і розумієш, що старому другові багато з того незрозуміло і незнайомо... Правда, тепер для підтримки звязку є все, крім часу і бажання писати особисті листи/робити дзвінки після 10-годинного робочого дня, переповненого струсами, переписками і дзвінками. А коли важко, ти дзвониш другові, який близько і у той же вечір ідеш на каву/пиво/сто грам..., бо завтра/через рік будуть зовсім інші проблеми/радощі, а друг тобі потрібен вже. З іншого боку, не можна казати, що дружба була несправжньою, якщо кілька років тому це була чи не найближча людина. І не треба жаліти про те, чого у нас (вже) немає, треба дякувати Богу за те, що у нас було.

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

У віці 15-20 "друзів" дуже багато, чуть не кожен знайомий, то вже найліпший товариш.А коли ми вже трішки подорослішали, в нас стало менше часу на розваги, більше часу йде на роботу, навчання, сімю іт.д. тоді ми оглядаємось і бачимо, що чомусь дуже мало так званих "друзів" залишилось в нашому житті. Але не варто сумувати, бо справжні друзі залишаються в будь якій ситуації, а ті "друзі", просто можна сказати такий собі "природній відбір".:)

а де твій аватар? :)