А это сколько в у.е.? Где-то 640. Значит на человека 320. Вот куча предложений: http://www.all-tours.com.ua/countries/turkey/ Например: [SIZE=+1]Общая цена:[/SIZE] [SIZE=+1]258 $[/SIZE] +20 (ВИЗА) + 30 (какой-то сбор) = 308 у.е. Ещё и на пиво остаётся. (цена тура + цена заказанных факультативных экскурсий) Оплата по коммерческому курсу на день полной оплаты Программа тура: индивидуальный отдых у моря В стоимость входит: - Авиаперелет Киев-Анталия-Киев (Боинг 737). - Проживание в отеле на базе указанного пансиона, - Трансфер аэропорт-отель-аэропорт, - Мед. страховка, - Скидка турагентствам. - Услуги русскоговорящего гида В стоимость не входит: - Виза в размере $20.- (для граждан Украины) оплачивается самостоятельно при паспортном контроле в аэропорту в Турции. - Виза оплачивается также и на детей независимо от их возраста. - Доплата за Бизнесс-класс перелета, а также за индивидуальный или V.I.P. Трансфер - по запросу. - Дополнительные варианты покрытия страхового полиса - по запросу. - Двойное покрытие страхового полиса для людей старше 60 лет. - Стоимость авиаперелета для инфантов (детей возрастом 0-1 лет) - по запросу (в зависимости от отеля) - Оплата принимается исключительно в гривнах по курсу НБУ к доллару США на день оплаты плюс 1 Необходимые документы и визовые вопросы: 1. Действительный на время путешествия заграничный паспорт. 2. В аэропорту нужно заплатить сбор в размере 30 дол. США.
це по перше гарячі путівки... по-друге, найдшедевші на одного 250 ує.. а + 50 уе(20 віза і 30 спец збір в аеропорті) виходить 300 ує найдешевший варіант... а це 4800 грн на двох.. тобто на випадкові витрати практично не залишається.. і щодо того яке харчування там не вказано... (на основі вибраного пансіону... якщо таке пише, то часто зустрічала тоді, коли онлі бед або бед і брекфест, тобто витрати додаткові будуть потрібні )
Ми були за 8 тис на трьох, то на 2 так і вийде в районі 5 тис. Ну і плюс візи по 30 долярів, але то вже порівняно дрібниці
в Болгарії??? не наю.. чула таке про Туреччину чи Єгипет.. та й де вона не синтетична??? хіба в бабусі на селі))
В Туреччині не знаю, а в Єгипті мені їжа дуже сподобалась. Якщо чесно, то я прозріла з Хорватії. в одній фірмі мені сказали, що на двох за дворазове харчування і 3-зірковий готель на 11 ночей тур буде коштувати 1750 євро. Ми за Єгипет на той самий час за олінклюзів в 4-зірковому готелі платили 1700 доларів. Але то інший континет...за Хорватію я б стільки не заплатила...
Звісно ж, Хорватія дорожче. Але 3 зірки в Хорватії = 4 зірки в Єгипті/Турції. ІМХО. І там нема наглих турків! Є ще Чорногорія, вона трохи дешевша за Хорватію.
в пошуку інфи про відпочинок на морі - зайдіть ще на дп- там дівчата діляться дуж корисною інфою про відпочинок
Моя мрія - це пляж з пісочком і чудових захід в чисте-чисте море...де таке є з цих країн? Чула , що в Чорногорії не дуже пляжі...хто був? хто знає, бо хочу кудись поїхати в кінці серпня. ---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ---------- а чому Хорватія дорожче? мені здається, що кращого за Єгипет я вже ніколи не побачу...але сподіваюсь, що то не так...може хтось був у Хорватії? киньте фото, плз