Куди подіти старий одяг

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vasyl, 22 тра 2010.

1. vasyl

vasyl Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, куди можна віддати старий одяг?

Вдома назбиралось багато одягу (жін і чол) в якому я з дружиною вже не ходимо. Не порваний, не зношений, чистий, просто вже не модний. А шафа не безрозмірна.

Так от. Викинути на смітник шкода. Хоча там його і підберуть, але якось не можу. Віддав би в якийсь притулок, чи тим хто допомагає бідним...

• Подобається Подобається x 1
  2. Peri

Peri Well-Known Member

Зателефонуйте або зайдіть до найближчої до Вас Церкви і запитайте чи вони візьмуть для потребуючих.

• Подобається Подобається x 5
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Багато куда і кому можна віддати,але якщо ви не маєте коли з цим гратися,можна скласти все в пол.пакет і покласти коло сміттєвого контейнера.Хтось обов"язково підбере.

• Подобається Подобається x 3
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можна віддати якійсь благодійній організації..
    А можна на секонд..
    Якщо одяг цікавий кольористикою та формою, може пригодиться стилістам..
    Якщо у Вас є якісь цікаві сукні, я б забрала за шоколадку :)

5. VangelaMykola

VangelaMykola Member

Віднесіть на гумунітарку, там все продадуть:)

6. Vaseluna

Vaseluna Member

викинути. Просто ми пробували віддавати в дитбудинок, а там не взяли- бо ношений!

7. julkaok

julkaok Member

Чула, притулок для собачок в Брюховичах завжди просить шмаття.

8. Summer

Summer Well-Known Member

о_Охмм так ж написано, що
    може знайомим потрібно, чи сусідам...

9. thinkers

thinkers Well-Known Member

Виходив зранку з будинку, побачив на дверях під'їзду оголошення про акцію зі збору вживаних речей для потребуючих в суботу 29 травня біля нового ЦУМу. Поспішав, не зупинився, поки біг, згадав про тему на форумі, думав ввечері розрулю, подивлюся хто, де і о котрій годині... Куди там, двірник у нас охайний дуже, нема вже оголошення... Може хто нагуглить? Бо їду в безінтернетне відрядження, можу не знайти сьогодні ніде інформації

• Подобається Подобається x 1
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в нас висіло таке оголошення,проте двірник такий самий,охайний.....29 біля нового цуму,будуть збирати речі для малозабезпесених сімей і сиріт...напевне буде легко знайти,я певне теж піду....перерию шафу,мо шось знайду.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)