Ответственные должности на Ровенской АЭС /РАЭС/ занимают обладатели фальшивых дипломов Десять работников Ровенской атомной электростанции /РАЭС/ имеют фальшивые дипломы и занимают ответственные инженерно-административные должности от начальника смены блока до старшего оператора реакторного отделения и от них зависит безопасная работа станции. Об этом РИА "Новости" сообщил в понедельник заместитель начальника управления Ровенской облпрокуратуры Василий Кундин. По его словам, подозреваемые купили дипломы Одесского политеха по специальности "Атомная энергетика и тепловые электростанции", в личных делах двух работников обнаружены чистые бланки дипломов с печатью и подписью ректора. Против подозреваемых возбуждено уголовное дело по статье 358 ("Подделка документов"), предусматривающей лишение свободы до 2 лет. Устроиться на предприятие эти "специалисты" смогли из-за халатности работников отдела кадров РАЭС, не проверивших подлинность дипломов. Расследование продолжается. Впрочем, пока подозреваемые не отстранены от работы. http://www.eprussia.ru/news/base/2002/1973.htm
Відповідь: Куда катимся? В посадовій інструкції кадровика( работников отдела кадров) нема такого обовязку перевіряти достовірність поданих документів про освіту.Начальник відділу кадрів перевіряє наявність документів ,тип і номенклатуру згідно переліку для даної посади(спеціальності) і приймає рішення про укладення трудової угоди(оформлення на роботу).При виявленій невідповідності працівника протягом випробувальгного терміну займаній посаді(кваліфіації) трудова угода розривається.Перевіркою ж подлінності ,як Ви туть описуєте займаються компетентні органи.І взагаді то утка пане Гусь
Відповідь: Куда катимся? Однозначно утка! Кроме диплома, нужно получить соответствующий допуск. А это не хухры-мухры, это СБУ проверяет.
22:16 01/06/2009 ВАШИНГТОН, 1 июн - РИА Новости, Мария Табак. Госсекретарь США Хиллари Клинтон высказалась в поддержку борьбы гомосексуалистов и лесбиянок за свои права. http://www.rian.ru/world/20090601/172934623.html Мерило демократии!..
Але я все більше переконуюсь, що така качкоферма під найвищим патронатом у нашого любого "старшого брата"...
Вот бы у нас так в Украине! Кстати хороший повод напасть на Иран... В Иране таких неТрадициАналов не любят!.. Надо ,шо-то с ентим делать... Ведь США главные разносчики демократии (правда с всеголиш двумя одинаковыми политическими партиями кишащия гомиками и прочими извращенцами)
Ви там у другому поколінні забудете, що ви українці - дай Боже, якби я помилився! Але я про те, що мексиканці розмножуються - бо серед них нема збочень...
Та українці і в четвертому поколінні розмовляють українською і не забувають хто вони Я б не була так впевнена в мексіканах без збочень
Майже у всіх старих українців так Та в американців теж не кожен другий збоченець В нас мабуть неменше, але скрито (виховання інше)
У всіх націях , мені здається, ті збоченці є.І серед латинос , і серед українців , поляків і т.д.Статистикою правда не цікавився.Як і ними зрештою теж... А що до українсїкої мови .То є такі що в 4 поколінні розмовляє і цікавиться життям в Україні. А є і такі , що діти емігрантів (діти народжені в Україні) вже не говорять і не хочуть їхати до баби з дідом до old country.Діда і бабу звичайно люблять , але їхати туди не хочуть. Друге переважно стається коли батьки працюють довгі години на роботі , діти не ходять до укр.школи і все пускається на саме по собі. Може би я не повинен був це писати , але моя племінниця в Н.Й. така.Англомовна на всі 100.І такі самі її коліжанки - етнічні китайки , німкені. Моя мама дуже нервується коли приїзжає до дочки в гості і не може з внукою договоритися.
Похоже, "ширка" отменяется. Янукович: президент должен быть избран всенародно. Текст заявления http://www.pravda.com.ua/ru/news/2009/6/7/94046.htm
Можливо, можливо. Відсоток природних гомиків приблизно однаковий у всіх. Але в деяких країнах, де це не модно, реальний відсоток нижче за природній, а в інших, де це модно - в кілька разів вищий. Це є "культурний" вплив. В Європі це дуже вже модно...
Про що ви говорите? Лише тому що я кажу що моя машина червона вона такою не зробилась. В Європі так само як і в Америці про це не стидно говорити. Це навіть підтримується. Се зветься індивідуальністю. Тобто я не такий як всі. УРЯ!!! Тому ви і знаєте більше про таких людей в Європі чи в Америці. Що вони хочуть там якісь права урівняти ітд, ітп. А ви попробуйте в релігійно-арабській державі відверто сказати що ви нетрадиційної орієнтації. Та куда там нетрадиційна орієнтація, нехай но в деяких таких державах жінка почне вимагати права на вибір кохання. А вже не кажучи про гомосексуалізм. Patrick, те що ваша племінниця говорить лише англійською вибір вашої сестри. Бо повірте мені, українська суботня школа вас нічому не навчить. Я працюю в такій і бачу, що ніхто з дітей не розмовляє між собою українською. Чому? Та бо для них ця мова мертва. Вони бачать що тою мовою користуються лише вдома а вийди за двері і того вже нема. Тому на загал українською не дуже спішаться спілкуватись. Але он що зауважила, що ті діти які мали можливість поїхати в Україну на кілька місяців відносяться до українського зовсім інакше. Це не чуже. Це рідне, яке навіть можна в руках потримати.