Кто из страховых ещё платит?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Olga Roberts, 31 тра 2012.

1. Olga Roberts

Olga Roberts Member

Вот и новый рейтинг страховых компаний от деньги.юа - http://dengi.ua/clauses/97998_Kto_iz_strahovshhikov_eshhe_platit.html можно читать и делать выводы без угрызений совести что вы купились на рекламу) Очень информативно, конструктивно и что самое важное – независимо.

2. Olenall

Olenall миється в бані

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно воно так і є, але от не вірю я тому рейтингу.

Необєктивно це все.
    От мені, щоб сказати яка краща СК потрібно випробувати кожну. Як можна порівняти інакше?
    От я страхувався колись у про100, ніяких випадків не було, як мені оцінити, чи хороша СК.? Всі СК одинаково хороші, коли беруть гроші, а справжнє обличчя показуть, коли тре оплатити страховий випадок.

Далі, от 320 опитаних чоловіків назвали найгірших, але є СК, де багато людей страхуються, значить і ймовірність скарг більша, а є СК, що має одну скаргу, але там і страховиків, як кіт наплакав...

тре рахувати відносно, а не абсолютно.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Но что-то в этом есть. ТАК вышло, что я покупал машину в кредит - еще в 2008 - и страховую выбирал банк. Это - "Инго-Украина". Я уже 3 года как выплатил кредит - но страхуюсь там. За 4 года 2 раза меня стукнули - правда несильно - но все-же ремонт потянул в сумме чуть более 12 тыс.грв. Выплаты проводили быстро и без волокиты. И в списке их - не увидел. Видимо - не зря :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Vexler

Vexler Well-Known Member

З 2009 працюю в потужній страховій і можу обєктивно сказати,що ось цей список найгірших страхових на 99,9% відповідає реаліям

Оранта - найгірша страхова по виплатам!

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

толку з того, коли винуватець ДТП дасть вам цивілку з Оранти? а вуйкові з москвича одинаково - хороша оранта, чи погана, в нього в районі лиш такі продавали.

7. Olenall

Olenall миється в бані

мені здається, коли компанія з западним капіталом якось надійніше

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Застережую:
    підбираючи собі страхову компанію для КАСКО, будьте обережні з цим ресурсом: http://www.prostrah.com

Нібито все красиво - такий собі "калькулятор". Тільки для авторизації просять номер вашої мобілки і мейл. Приходить смс с кодом авторизації (справді безкоштовно).
    І - пішла хвиля поштових повідомлень:
    "Шановний користувач інтерактивного сервісу "ПРО СТРАХУВАННЯ "!
    За Вашим запитом проведені розрахунки вартості КАСКО від компанії "NNNN".
    Ви можете ознайомиться з цією пропозицією перейшовши по посиланню
    Щоб подивитися список наявних пропозицій і порівняти їх перейдіть по цьому посиланню."

Тридцять мейлів, воно усе акумулюється у таблицю - різні компанії, різні програми страхування, контакти, навіть портрети агентів.
    Але: як тільки ви клікаєте по конкретній пропозиції, щоби прочитати детально - тут же на вашу мобілу телефонує агент.
    Просто як жабка у дослідах Гальвані!

На кінець 2011 року обізнані люди вважали вищою за рейтингом надійності компанію Uniqa.
    Але я застрахувався в axa-ukraine.com - по-перше - "клубний партнер" (рекомендації, клубні знижки), по-друге - все зробили "дистанційно" за день чи два. І привезли до дверей салону готові поліси.

• Подобається Подобається x 1
  9. Kirill

Kirill New Member

ПРО100 платит!

10. Love Lviv

Love Lviv New Member

3 роки страхуюся в СК Брокбізнес ( конкретніше Друга Філія)....2 рази виплатили мені без жодних проблем!!! Рекомендую...до речі зараз появилося багато цікавих програм страхування Каско і за нормальними цінами!!!

а де твій аватар? :)