Кровяний тиск

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пропоную тут обговорити тему кровяного тиску. Який в кого є досвід у цій справі? Степанич, наприклад, нє?

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Кровяний тиск

Якщо гіпертонік то до смерті .окресліть коло питань будь ласка

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, Ви колись подавали рецепти народної медицини щодо тиску, пам"ятаєте? ;) Було б доречно помістити їх і тут, а люди, чим хто знає, що спрактикував на собі, чи рідних, знайомих і собі поділяться. Так що пишіть! :) То, здається, була настоянка глоду і горіхова олія, так?

4. Forpost

Forpost Стоїк

То все мертвому припарка, як моя бабця казали

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Не спішіть робити такі висновки. Хай Мих перше розповість все...:)

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да!:) Що цікавить?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розмовляв з одним лікарем, що має відношення до нашої теми. Він мені розповів, що дійсно, гіпертонія - майже не виліковно. Але є статистика.
    У 60 % людей, в кого був крововилив (інсульт), то гіпертонія зникає.
    Але я про інше. Він розповів, що при тому всьому вже доведено, що гіпертонію можна вилікувати вживаючи тричі в день 20-30 крапель настоянки глоду(можна з водою) перед їдою на протязі 3-х років. У нього особисто є 5 пацієнтів, які вилікувались. Чому лише 5? Бо більше ніхто не витримав 3 роки так вживати. А пропустивши 2-3 рази підряд це вживання - всі старання намарно. Тобто, потрібен строгий контроль.
    Ось така інформація. Файно проти тиску кажуть діє олія з грецького горіха, бо чистить судини. А ще, треба навчитися зранку їсти хоча б потертий червоний буряк

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Какие таблетеи пить? Давление всё время высокое.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Одна порада - рідше заходити на гілку "ПРО ЦЕ".:D

• Подобається Подобається x 3
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Додам, що олію треба пити зранку наще по одній столовій ложці. Я порадила Ваш рецепт, Миху, одній своїй клієнтці, от якраз вона вчора мені і подякувала за це. За тиск то не сказала, що зменшився сильно, але в неї перестала голова крутитися, "іскри з очей сипатися" - одним словом дякувала жінка за пораду, а я Вам це передаю! :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, Мих, если бы дело было бы только в ЭТОМ! Конечно, не заходил бы. Старость подкралась незаметно! Вот в чём фикус-пикус!:cool:

12. Salata

Salata Well-Known Member

Просто пример из жизни: человек стоял на учете по гипертонии, 2 степень. Просидел на жесткой диете 10 дней, 5 лет о давлении не вспоминал. Диета - вещь опасная, судя по приведенным примерам с "пятью каплями" - важно больше времени уделять организму каждый день.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякувати Богу. Можна ще попробувати червоний буряк. Він радикальніший за глід.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

О-о! Як я все це розумію. Полковнику, запитання. Вам відомо прізвище Труфакін?:)

15. Полковник

Полковник миється в бані

Не знаю, виноват, с ним в одном полку не служил.:ireful1:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозумів.

17. mavka

mavka Well-Known Member

ТРУФАКІН ПП :: салюты, фейерверки, пиротехника :: yellowpages.ua. 25k - Supplemental Result - Cached - Similar pages :p

Чи це значить, що артеріальний тиск внормовується, коли робиш фейерверки і салюти ? ;) До цього часу я свій низький тиск врегульовувала келішком коньяку. Неодмінно ще докуплю пітарди... :)
    Хоч мені здається правильно було б шукати причини високого чи низького тиску. Й лікувати їх. Мій мене не турбує взагалі, але я знаю, як страждають люди від високого тиску.
    от гляньте, наприклад, сюди

18. young

young Well-Known Member

Я ше "організм, який росте :D", але коли в нас в школі міряли тиск, то в мене був 140/90..
    Коли додому прийшов і знову поміряв вже електронним тонометром, то тиск був 110/70..
    А взагалі вважають, шо в мене гіпертонічні схильності..
    Проте я не дуже цим переймаюся..

19. Forpost

Forpost Стоїк

Вже розповів...

20. Полковник

Полковник миється в бані

Напрасно, Уважаемый, напрасно!

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)