Пропоную тут обговорити тему кровяного тиску. Який в кого є досвід у цій справі? Степанич, наприклад, нє?
Відповідь: Кровяний тиск Миху, Ви колись подавали рецепти народної медицини щодо тиску, пам"ятаєте? Було б доречно помістити їх і тут, а люди, чим хто знає, що спрактикував на собі, чи рідних, знайомих і собі поділяться. Так що пишіть! То, здається, була настоянка глоду і горіхова олія, так?
Відповідь: Кровяний тиск Я розмовляв з одним лікарем, що має відношення до нашої теми. Він мені розповів, що дійсно, гіпертонія - майже не виліковно. Але є статистика. У 60 % людей, в кого був крововилив (інсульт), то гіпертонія зникає. Але я про інше. Він розповів, що при тому всьому вже доведено, що гіпертонію можна вилікувати вживаючи тричі в день 20-30 крапель настоянки глоду(можна з водою) перед їдою на протязі 3-х років. У нього особисто є 5 пацієнтів, які вилікувались. Чому лише 5? Бо більше ніхто не витримав 3 роки так вживати. А пропустивши 2-3 рази підряд це вживання - всі старання намарно. Тобто, потрібен строгий контроль. Ось така інформація. Файно проти тиску кажуть діє олія з грецького горіха, бо чистить судини. А ще, треба навчитися зранку їсти хоча б потертий червоний буряк
Відповідь: Кровяний тиск Додам, що олію треба пити зранку наще по одній столовій ложці. Я порадила Ваш рецепт, Миху, одній своїй клієнтці, от якраз вона вчора мені і подякувала за це. За тиск то не сказала, що зменшився сильно, але в неї перестала голова крутитися, "іскри з очей сипатися" - одним словом дякувала жінка за пораду, а я Вам це передаю!
Відповідь: Кровяний тиск Эх, Мих, если бы дело было бы только в ЭТОМ! Конечно, не заходил бы. Старость подкралась незаметно! Вот в чём фикус-пикус!:cool:
Відповідь: Кровяний тиск Просто пример из жизни: человек стоял на учете по гипертонии, 2 степень. Просидел на жесткой диете 10 дней, 5 лет о давлении не вспоминал. Диета - вещь опасная, судя по приведенным примерам с "пятью каплями" - важно больше времени уделять организму каждый день.
Відповідь: Кровяний тиск Дякувати Богу. Можна ще попробувати червоний буряк. Він радикальніший за глід.
Відповідь: Кровяний тиск О-о! Як я все це розумію. Полковнику, запитання. Вам відомо прізвище Труфакін?
Відповідь: Кровяний тиск ТРУФАКІН ПП :: салюты, фейерверки, пиротехника :: yellowpages.ua. 25k - Supplemental Result - Cached - Similar pages :p Чи це значить, що артеріальний тиск внормовується, коли робиш фейерверки і салюти ? До цього часу я свій низький тиск врегульовувала келішком коньяку. Неодмінно ще докуплю пітарди... Хоч мені здається правильно було б шукати причини високого чи низького тиску. Й лікувати їх. Мій мене не турбує взагалі, але я знаю, як страждають люди від високого тиску. от гляньте, наприклад, сюди
Відповідь: Кровяний тиск Я ше "організм, який росте :D", але коли в нас в школі міряли тиск, то в мене був 140/90.. Коли додому прийшов і знову поміряв вже електронним тонометром, то тиск був 110/70.. А взагалі вважають, шо в мене гіпертонічні схильності.. Проте я не дуже цим переймаюся..